Home ΗΠΑ Ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου που σύστησε τον Έπσταϊν στον Κλίντον βρέθηκε πυροβολημένος και κρεμασμένος σε ένα δέντρο

Ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου που σύστησε τον Έπσταϊν στον Κλίντον βρέθηκε πυροβολημένος και κρεμασμένος σε ένα δέντρο

by _
0 comment 110 views

Στις 7 Μαΐου, ο Μαρκ Μίντλετον, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κλιματισμού Middleton και πρώην Υπαρχηγός του Επιτελείου του Μπιλ Κλίντον, βρέθηκε νεκρός. Αν και αρχικά αναφέρθηκε ότι αυτοκτόνησε, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Αρκάνσας δημοσίευσαν ότι είχε βρεθεί κρεμασμένος σε ένα δέντρο και πυροβολημένος με κυνηγετικό όπλο στο στήθος, μια κάπως περίεργη “αυτοκτονία” που προφανώς δεν ηταν αυτοκτονία..

Η αστυνομία της κομητείας Little Rock διαβεβαίωσε ότι δεν ερευνά τον θάνατό του και ότι η υπόθεση έκλεισε και χαρακτηρίστηκε ως «αυτοκτονία».

Αρκετοί δημοσιογράφοι ζήτησαν FOIA για να δημοσιευτούν οι εικόνες του θανάτου του, αλλά στις 23 Μαΐου η οικογένεια υπέβαλε καταγγελία ζητώντας να κρατηθούν εμπιστευτικές όλες οι πληροφορίες για την υπόθεση (αλλιως θα ειχε την ιδια καταληξη? τα γνωστα των συμμορητων).

Υπάρχει μια ακόμη πιο σκοτεινή πλευρά της κατάστασης. Ο Μίντλετον ηταν γνωστός ως ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου που σύστησε στον Μπιλ Κλίντον όταν ο τελευταίος ήταν πρόεδρος τον Τζέφρι Έπσταϊν, τον αρχηγό του πιο γνωστού κυκλώματος παιδεραστών στον κόσμο, μια σχέση που έγινε πολύ στενή με τα χρόνια.

Ο Μίντλετον εμφανίζεται επίσης στα αρχεία πτήσης του Lolita Express, του αεροπλάνου που χρησιμοποιούσε ο Επστάιν για να μεταφέρει τους πελάτες του στο νησί της Καραϊβικής όπου λειτουργούσε το δίκτυο παιδεραστίας του.

Ο Μίντλετον που έδωσε στον Έπσταιν πρόσβαση στον Λευκό Οίκο που χρειαζόταν για να επεκτείνει το δίκτυο εμπορίας παιδιών, το οποίο μέχρι τη δεκαετία του ’90 λειτουργούσε μόνο στη Wall Street.



Ο Τζέφρι Έπσταϊν αναγνωρίστηκε τόσο από τα θύματά του όσο και από τη σύζυγό του ως αρχηγός του μεγαλύτερου κυκλώματος παιδεραστών στον κόσμο. Ωστόσο, ενώ περίμενε να ξεκινήσει η δίκη του, όπου τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες παρουσιάστηκαν ως θύματα του δικτύου διακίνησης, “αυτοκτόνησε” στο κελί του το 2019.

Οι συνθήκες γύρω από τον θάνατό ειναι επίσης ύποπτες. Υποτίθεται ότι κρεμάστηκε με τα σεντόνια του κρεβατιού του, αν και αυτά είναι κατασκευασμένα από ειδικό ύφασμα που καθιστά αδύνατη τη χρήση τους για αυτοκτονία. Επίσης, κατά σύμπτωση, ο φύλακας που είχε διοριστεί στο κελί του είχε αποκοιμηθεί στο μπάνιο και η κάμερα που τον τραβούσε συνέχεια απέτυχε μόλις μια ώρα πριν τον θάνατό του.

Ο γενικός εισαγγελέας του Τραμπ, ο οποίος ήταν πρόεδρος εκείνη την εποχή, κινήθηκε γρήγορα για να συμπεριλάβει στη δίκη την Ghislaine Maxwell, τη σύζυγο του Epstein, η οποία επίσης κατηγορήθηκε ότι ήταν αυτή εκπόρνευσε κορίτσια παρά τη θέλησή τους.

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, η Maxwell καταδικάστηκε για πέντε κατηγορίες για εμπορία παιδιών και η ποινή έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουνίου. Θα μπορούσε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης έως και 55 ετών.

Το 1995, ο Μίντλετον είχε απομακρυνθεί από τον Λευκό Οίκο, αφού καταγγέλθηκε στα ΜΜΕ ως αξιωματούχος που έκανε κατάχρηση των προνομίων να εργάζεται στο γραφείο της προεδρίας.Την ίδια χρονιά, μια έρευνα του Λευκού Οίκου διαπίστωσε ότι ο Μίντλετον είχε καταχραστεί την πρόσβασή του για να πουλήσει σε επιχειρηματίες πελάτες της εταιρείας του την υπηρεσία συνάντησης με τον πρόεδρο. Ωστόσο, το FBI δεν κατέθεσε ποτέ κατηγορίες εναντίον του.



Αρκετοί από τους πρώην συνεργάτες των Clintons έχουν πεθάνει όλα αυτά τα χρόνια σε αδιευκρίνιστες και απροσδόκητες συνθήκες.Εκτός από τον Έπσταϊν, πολλά ακούγονται και για τον αναπληρωτή σύμβουλο του Μπιλ Κλίντον στον Λευκό Οίκο, Βινς Φόστερ, ο θάνατος του οποίου το 1993 κρίθηκε ως αυτοκτονία, αλλά δημιούργησε μια σειρά από υποψίες. Ο Φόστερ ήταν στο αξίωμα όταν αυτοκτόνησε, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης εμφανίστηκε πυροβολημένος στο κεφάλι στο πάρκο Τζορτζ Ουάσιγκτον στη Βιρτζίνια, σε συνθήκες που σύμφωνα με τις πρώτες εκθέσεις της νεκροψίας δεν έδειχναν αυτοκτονία αλλά μάλλον φόνο.

Μια άλλη παραδειγματική περίπτωση είναι αυτή του Σεθ Ριτς, αρχηγού της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2016 σε μια υποτιθέμενη ληστεία όπου δεν είχαν κλαπεί αντικείμενα. Ο Ριτς είχε επισημανθεί από τα μέσα ενημέρωσης ως υπεύθυνος για τη διαρροή των email της Χίλαρι Κλίντον στο Wikileaks.

Γίνεται επίσης λόγος για τον Christopher Sign, τον ρεπόρτερ που γνωστοποίησε την είδηση ​​μιας συνάντησης μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και της Γενικής Εισαγγελίας Λορέτα Λιντς, ενώ το FBI (το οποίο αναφέρεται απευθείας στον γενικό εισαγγελέα) το ερευνούσε. Ο Sign βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το 2021 από πυροβολισμό στο στήθος, παρά το γεγονός ότι δεν είχε όπλα στην κατοχή του, κατέθεσε η σύζυγός του.

Άλλες περιπτώσεις που αναφέρονται είναι αυτές του Victor Raiser, Υπουργού Εθνικών Οικονομικών του Bill Clinton, ο οποίος πέθανε στην εξουσία σε ένα ασαφές αεροπορικό δυστύχημα το 1992. Η Mary Mohane, ασκούμενη στον Λευκό Οίκο που πυροβολήθηκε σε ένα Starbucks το 1997, λίγο αφότου ισχυρίστηκε ότι είχε δει κυβερνητική διαφθορά. Ο Τζιμ ΜακΝτούγκαλ, οικονομικός συνεργάτης των Κλίντον, ο οποίος πέθανε από ύποπτη καρδιακή προσβολή ενώ βρισκόταν στη φυλακή το 1998, αν και η αυτοψία αποκάλυψε ένα χτύπημα στο κεφάλι.

Αναφέρεται επίσης ο Edward Willey, του οποίου η σύζυγος Kathleen Willey ισχυρίστηκε ότι η Κλίντον της επιτέθηκε τη δεκαετία του 1990, κρεμάστηκε στο σπίτι τους και ο θάνατός του χαρακτηρίστηκε ως αυτοκτονία, αν και η γυναίκα αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο σύζυγός της θα μπορούσε να αυτοκτονήσει. και τέλος ο επικεφαλής ασφαλείας της Κλίντον, Τζέρι Παρκς, ο οποίος πυροβολήθηκε καθώς έφευγε από ένα μεξικάνικο εστιατόριο το 1993, λίγο μετά το θάνατο τουο Φόστερ, ο οποίος φημολογήθηκε ότι είχε σημαντικές πληροφορίες για να αποδείξει ότι δεν ήταν αυτοκτονία.

Όλα αυτα τα κανουν οι δημοκράτες συμμορίτες της γνωστής ράτσας οι οποίοι βγάζουν και απο την μέση υπηρέτες τους μεσώ των άναρχο-κομμουνιστών ώστε να καλύψουν της φάρα τους που έχει σχέση και με την παιδεραστίας μεταξύ άλλων…. οι μάζες ως συνήθως τον ύπνο του δίκαιου άπλα ακούν λέξεις ταμπέλες αυτων των συμμορητων του τυπου φασίστες/ρατσιστές και δεν έχουν ιδέα για τίποτα, και τι ακριβώς υποστηρίζουν με το να λενε τα ίδια με αυτούς…μαλιστα στις μάζες δόθηκε μια ευκαιρία να δουν τι ακριβώς γίνεται μεσώ ίντερνετ απο ανεξάρτητες πηγες πριν βάλουν χέρι 2013-2017 και πέταξαν την γνωστη και την αληθεια, οι περισσότεροι δε κατέληξαν να διαβαζουν έγκυρες πήγες τους και βυθίζονται ολο και πιο βαθιά στην αποχαύνωση και στον εκφυλισμό πολλοι μάλιστα ακριβώς για αυτο το λόγο επειδή διαβαζουν συμμορίτες πλήρωσαν την χαζομάρα τους με την ίδια ζωη τους και πήγαν αδιάβαστοι απο τα μπόλια τους .

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr