Home ΚΟΣΜΟΣ Εκτίθεται ανεπανόρθωτα το CDC: Κυβερνητικός φορέας χρησιμοποίησε ψευδή δεδομένα για να εγκρίνει το εμβόλιο COVID για τα παιδιά!!!

Εκτίθεται ανεπανόρθωτα το CDC: Κυβερνητικός φορέας χρησιμοποίησε ψευδή δεδομένα για να εγκρίνει το εμβόλιο COVID για τα παιδιά!!!

by _
0 comment 128 views

Εκτίθεται ανεπανόρθωτα το CDC: Κυβερνητικός φορέας χρησιμοποίησε ψευδή δεδομένα για να εγκρίνει το εμβόλιο COVID για τα παιδιά!!!

Του Michael Robison
Δημοσιεύθηκε 28 Ιουνίου 2022 στις 7:21 π.μ


Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) εκτέθηκαν για χρήση άκρως παραπλανητικών πληροφοριών κατά την παρουσίαση στη συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων που ενέκρινε το εμβόλιο για τα παιδιά κατά του COVID-19.

Λίγο μετά την έγκριση, οι παρατηρητές άρχισαν να επισημαίνουν τις παραπλανητικές πληροφορίες σε μια ανησυχητική έκθεση των προσπαθειών του οργανισμού να διασφαλίσει ότι συμμετείχε στην ένεση σε παιδιά με ένα εμβόλιο που πιθανότατα δεν είναι αποτελεσματικό ή ασφαλές.

Ο οργανισμός παρουσίασε μια προεκτυπωμένη μελέτη που κατατάσσει τις αιτίες θανάτου στα παιδιά κατά την παρουσίαση στη Συμβουλευτική Επιτροπή για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης (ACIP, Advisory Committee on Immunization Practices). Η προφανής επείγουσα ανάγκη οδήγησε το ACIP να ψηφίσει και να συστήσει παιδιά ηλικίας έξι μηνών έως τεσσάρων ετών να εμβολιαστούν για τον COVID-19.

Τα δεδομένα στην προεκτυπωμένη μελέτη περιελάμβαναν άτομα μεταξύ γέννησης και 19 ετών. Ωστόσο, όσοι συμμετέχουν στη μελέτη βρίσκονται κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η ταξινόμηση των δεδομένων ενηλίκων ξεκινά στην ηλικία των 18 ετών, επομένως δεν είναι σαφές γιατί χρησιμοποιήθηκαν τα σημεία δεδομένων των ατόμων ηλικίας 18 έως 19 ετών!

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/06/cdc-exposed-using-false-data-approve-covid-jab-children/ 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr