Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Αποδυναμώνονται τα νησιά του Αιγαίου!!! Τον Ιούλιο η απόσυρση των Ελληνικών Αποδυναμώνονται τα νησιά του Αιγαίου. Τον Ιουλιο η απόσυρση των Ελληνικών TOMA BMP-1

Αποδυναμώνονται τα νησιά του Αιγαίου!!! Τον Ιούλιο η απόσυρση των Ελληνικών Αποδυναμώνονται τα νησιά του Αιγαίου. Τον Ιουλιο η απόσυρση των Ελληνικών TOMA BMP-1

by _
0 comment 152 views

Xristos Xristos

Αυτό συμφωνήθηκε στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ έπειτα από συνάντηση του ΥΠΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλο με την Γερμανίδα ομόλογό του.

ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΡΕΙ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΟΠΛΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!

Όπως αναφέρει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στο Twitter, νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Christine Lambrecht και συζήτησαν για την συμφωνία ανταλλαγής των ΤΟΜΑ BMP-1 με τα Marder-1Α3 ιδίας ηλικίας», τα οποία είναι χαμηλότερων δυνατοτήτων.

Εξάλλου, δεν πρόκειται να μεταφερθούν σε αναλογία 1/1 στα νησιά του Αιγαίου ενώ προκύπτουν τεράστια προβλήματα υποστήριξης των οχημάτων και εκπαίδευσης του προσωπικού για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον. Στόχος να ξεκινήσει η υλοποίηση της συμφωνίας σε λίγες ημέρες.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε και με τον Βρετανό υπουργό Άμυνας , με τον οποίο συζήτησαν για την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή, όσο και για τις προοπτικές ενίσχυσης της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου.

 

\

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr