Home ΚΟΣΜΟΣ ΣΩΑ και ΑΒΛΑΒΗΣ μετά από μυστηριώδη ΣΥΝΤΡΙΒΗ του ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ της η γνωστή αντιεμβολιάστρια…Δρ. Carrie Madej!!!

ΣΩΑ και ΑΒΛΑΒΗΣ μετά από μυστηριώδη ΣΥΝΤΡΙΒΗ του ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ της η γνωστή αντιεμβολιάστρια…Δρ. Carrie Madej!!!

by _
0 comment 210 views

ΣΩΑ και ΑΒΛΑΒΗΣ μετά από μυστηριώδη ΣΥΝΤΡΙΒΗ του ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ της η γνωστή αντιεμβολιάστρια…Δρ. Carrie Madej!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 30 Ιουν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα το εξής άρθρο του InfoWars.com για αυτήν την γενναία γυναίκα και μετά τα δικά μας για την ΗΡΩΔΙΑ Δρ. Carrie Madej!!!…


Μια γιατρός αφοσιωμένος στην έκθεση των θανατηφόρων ενέσεων για τον COVID και της ατζέντας μείωσης του πληθυσμού της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ενεπλάκη σε αεροπορικό ατύχημα την Κυριακή.

Η Δρ Carrie Madej, γιατρός Οστεοπαθητικής & Εσωτερικής Ιατρικής, επέζησε από το μυστηριώδες αεροπορικό ατύχημα μαζί με τον φίλο της, αφού ο κινητήρας του αεροσκάφους απέτυχε και συνετρίβη στο Αεροδρόμιο Roosevelt Memorial στο Warm Springs της Τζόρτζια.

Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA) είπε ότι πετούσαν ένα μονοκινητήριο Piper PA-24 από την Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα όταν ο κινητήρας απέτυχε, σύμφωνα με αναφορές.

«Σύμφωνα με τον Michael Watson, τον πρόεδρο της Αρχής του αεροδρομίου της κομητείας Meriwether, η πτήση ήταν καθ’ οδόν από την Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα, κοντά στην Τάμπα, προς το αεροδρόμιο της κομητείας Newnan-Coweta όταν αντιμετώπισε πρόβλημα στον κινητήρα καθώς το αεροπλάνο ξεκίνησε την κάθοδό του. Η πτήση εκτράπηκε νότια προς το Warm Springs, αλλά συνετρίβη. Ο ιστότοπος παρακολούθησης πτήσεων Flight Aware δείχνει τη διαδρομή της πτήσης πριν από τη συντριβή», ανέφερε το 11 Alive.

«Η FAA συνεργάζεται με το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών για να προσδιορίσει την αιτία της συντριβής. Καμία υπηρεσία δεν παρείχε λεπτομέρειες για την έρευνα».

Σύμφωνα με πηγές σε άμεση επαφή με τον Madej, είχε ακυρώσει μια σειρά από εκδηλώσεις δημόσιας ομιλίας λίγες μέρες πριν από το αεροπορικό δυστύχημα, ισχυριζόμενη ότι το ιατρικό ίδρυμα την στόχευε με «πλήρη ισχύ».



«Ο Δρ. Η Madej μόλις μου έστειλε μήνυμα την Πέμπτη για να δηλώσει ότι δεν θα κάμνει εκδηλώσεις δημόσιας ομιλίας για αρκετούς μήνες καθώς το ιατρικό συμβούλιο έρχεται κατα πάνω της μετά πλήρους ισχύος», ανέφερε ο Tim Brown του Sons of Liberty Media.

Ο Brown πρόσθεσε ότι ο Madej βρίσκεται στη ΜΕΘ, αλλά αναρρώνει και πιθανότατα θα βγει από το νοσοκομείο την Πέμπτη.

Η ομάδα του Δρ. Madej δημοσίευσε μια δήλωση την Τετάρτη λέγοντας ότι δεν θα δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αεροπορικό δυστύχημα, αλλά διαβεβαίωσε ότι ο Madej είναι «ασφαλής» και «θεραπεύεται όσο καλά αναμένεται».

Από την αγάπη και τον σεβασμό μας για την Δρ. Madej και τους αγαπημένους της, επιλέξαμε να μην δημοσιεύουμε πληροφορίες που εμφανίζονται σε ιστότοπους και πληροφορίες στις οποίες δεν συναίνεσε για κοινή χρήση. Θέλουμε επίσης να προσέχουμε να τους δώσουμε χώρο και χρόνο για να θεραπευτούν, όπως θα κάναμε σε οποιονδήποτε αναρρώνει από μια τέτοια τραυματική εμπειρία.



Καταλαβαίνουμε επίσης το ξέσπασμα ανησυχίας. Ωστόσο, να είστε βέβαιοι ότι είναι ασφαλής, περιβάλλεται από έναν υποστηρικτικό κύκλο και θεραπεύεται όσο καλά αναμένεται.

Επιπλέον, αν και είναι εύκολο να εμπλακούμε στις λεπτομέρειες του κύκλου ειδήσεων, η πιο σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι με τη χάρη του Θεού, αυτή και ο αγαπημένος της είναι ακόμα μαζί μας.

Ο Δρ. Madej εμφανίστηκε στο The Alex Jones Show τον Μάιο του 2021 και τον Οκτώβριο του 2020 για να προειδοποιήσει σχετικά με το κακόβουλο σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ να χρησιμοποιήσει την ένεση COVID για να εφαρμόσει το ψηφιακό διαβατήριο και την ατζέντα της μείωσης του πληθυσμού.

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της στο JD Rucker Show την περασμένη εβδομάδα, η Δρ. Madej εξήγησε την σύνδεση της ελίτ μεταξύ του Metaverse, της νανοτεχνολογίας από τις ενέσεις COVID, του μεταανθρωπισμού και του κοινωνικού πιστωτικού σκορ:


Διαβάστε ακόμη!…

Δρ. Carrie Madej: Παραπλανητικά τα μονοκλωνικά αντισώματα όπως και τα εμβόλια! Περιέχουν επίσης αποβληθέντα, εμβρυϊκά κύτταρα!

DR. CARRIE MADEJ: ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ MODERNA ΚΑΙ JOHNSON & JOHNSON!

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/covid-vaccine-whistleblower-who-exposed-globalist-depopulation-agenda-involved-in-plane-crash/

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr