Παρίσι: Νεκρός βρέθηκε ο ιδρυτής και CEO της Biogroup που έφτιαξε το…τεστ PCR για τον κορωνοϊό. Χμμμ…


Παρίσι: Νεκρός βρέθηκε ο ιδρυτής και CEO της Biogroup που έφτιαξε το test PCR για τον κορωνοϊό


 Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:
Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ιδού ο μυστηριώδης θάνατος του πιο αξιοσημείωτου επικριτή του Δρ. Φάουτσι κι εφευρέτη του τέστ…PCR γιατί ακόμη και ο…ΑΡΧΙΚΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ του τεστ PCR Dr. Karry Mullis ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ υπο μυστηριώδεις συνθήκες τον Αυγ. του…2019, δηλαδή, λίγους μήνες ΠΡΙΝ ΑΠΟ την έναρξη της ψευτο-πανδημίας! 
Ο Δρ Kary Mullis ήταν ένα συνεχές αγκάθι στο πλαϊ των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών και του Φάουτσι. Έλεγε συνέχεια «μην χρησιμοποιείτε το δικό μου τεστ για την «ανίχνευσιν κανενός ιού διότι αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ» και είναι πλέον…ΝΕΚΡΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ όπως ο Ιδρυτής της Biogroup. Τυχαίο αυτό;;;…

Ως γνωστόν, τα test PCR έχουν ήδη εκτεθεί ως μια μεγάλη…ΑΠΑΤΗ πάνω στην οποίαν έχει κτιστεί η όλη ΨΕΥΤΟ-πανδημία! Ίσως ΑΥΤΟ εξηγεί τον…ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ του Ιδρυτή της Biogroup. Διαβάστε επίσης τα εξής άρθρα για περισσότερα… 
MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Αποσύρει το CDC τη χρήση του τεστ PCR για τον COVID και παραδέχεται τελικά ότι το τεστ δεν μπορεί να διαφοροποιήσει μεταξύ της γρίπης και του ιού COVID!!!
Αποσύρονται τα τεστ PCR ως αναξιόπιστα!!! – ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ!! Η fake «Πανδημία» COVID βασίστηκε στα απατεωνίστικα Τεστ-PCR”. Κατέγραφαν και την απλή γρίπη ως… Covid-19!!!
Επικεφαλής του CDC ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: «Τα τέστ PCR είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ», πάνω στα οποία κτίστκε η όλη «πανδημία!!! – ΕΤΑΙΡΕΙΑ τελικά το ΑΠΑΤΗΛΟ….CDC!!!

Νεκρός βρέθηκε, στο Παρίσι, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Biogroup, που έγινε ένας από τους πλουσιότερους Γάλλους με την πώληση των PCR τεστ, κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19. Φέρεται να αυτοκτόνησε, πέφτοντας από μπαλκόνι πολυτελούς ξενοδοχείου…

Ο Stéphane Eimer, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής το 1998 των εργαστηρίων ιατρικής ανάλυσης Biogroup, επενδύοντας στην εμπορία των PCR τεστ, είδε στη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, τις μετοχές της εταιρείας του να ανεβαίνουν κατακόρυφα, το ίδιο και τις τραπεζικές του καταθέσεις κι έγινε ο 167ος πλουσιότερος άνθρωπος στη Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Le Parisien, το πτώμα του άτυχου 52χρονου, βρέθηκε έξω από το πεντάστερο ξενοδοχείο Royal Monceau, στο 8ο διαμέρισμα στο Παρίσι, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, σε κατάσταση που υποδήλωνε πτώση από μπαλκόνι. Η εισαγγελία του Παρισιού επιβεβαίωσε την έναρξη έρευνας για τα αίτια του θανάτου.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι, στο δωμάτιο του επιχειρηματία, βρέθηκε ένα σημείωμα που οδηγεί στην υπόθεση της αυτοκτονίας. Ο Stéphane Eimer λέγεται πως αναφέρεται ιδιαίτερα στη συγκρουσιακή κατάσταση με τη σύζυγό του.

Η Biogroup, η οποία ανακοίνωσε το θάνατο του Stéphane Eimer το πρωί της Πέμπτης 23 Ιουνίου, έκανε λόγο για «βίαιο και ξαφνικό» θάνατο. 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2021/05/22/%ce...