Home Greek News “Πυρπολητής Κανάρης” ο Γιαννακόπουλος: «Χρειάζεται νέο δεξιό κόμμα»

“Πυρπολητής Κανάρης” ο Γιαννακόπουλος: «Χρειάζεται νέο δεξιό κόμμα»

by _
0 comment 139 views

“Πυρπολητής Κανάρης”, ο Γιαννακόπουλος…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πολλές φορές ταράξει τα ήρεμα λασπόνερα της πολιτικής ζωής στον τόπο μας, με τις δημόσιες παρεμβάσεις του στα social media! Πολλές φορές το πολιτικό διεφθαρμένο Σύστημα των κομμάτων προσπάθησε να λοιδορήσει τις δημόσιες τοποθετήσεις – παρεμβάσεις του!

Ωστόσο, η προχθεσινή ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσε σεισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Προκάλεσε ταραχή στα πολιτικά κάστρα των κομμάτων Εξουσίας! Μάλιστα, μικρό χρονικό διάστημα πριν προκηρυχτούν οι εκλογές! Με μια ΝΔ να χάνει συνεχώς έδαφος, αφού η οργή του λαού μας συσσωρεύεται, όχι μόνο κατά του Προέδρου της, αλλά και όλων των μελών της κυβερνήσεως Μητσοτάκη! Δεν είναι δε τυχαίο, το γεγονός, πως κορυφαίοι σήμερα Υπουργοί, αποποιούνται τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια του κόμματός τους, επειδή ακριβώς διαπιστώνουν, ότι το λαϊκό τσουνάμι που έρχεται θα τους συνθλίψει!

Τα ίδια συμβαίνουν και στον ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα βεβαίως, του εθνοκτόνου πρωτεργάτη της εθνομηδενιστικής “Συμφωνίας των Πρεσπών”, του νεκροθάφτη της μεσαίας αστικής τάξης του λαού μας, που ξαφνικά θυμήθηκε, πώς έχει σκοπό να επανορθώσει!

Όσο για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, αυτοί είναι τόσο ερασιτέχνες, που θα απαιτηθούν αρκετά χρόνια για να γίνουν επαγγελματίες, ώστε να τους εμπιστευθεί ο λαός μας!

Αλλά ποιο ήταν το μήνυμα Γιαννακόπουλου και το οποίο προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί όλη αυτήν την πολιτική ταραχή;…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! > > https://egerssi.gr/%cf%80%cf%85%cf%81%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr