Home Κορωνοϊος ΒΟΜΒΑ: Το CDC απέκρυψε σκόπιμα την αλήθεια από το κοινό σχετικά με τα εμβόλια κατά του Covid που προκαλούν θανατηφόρους θρόμβους αίματος

ΒΟΜΒΑ: Το CDC απέκρυψε σκόπιμα την αλήθεια από το κοινό σχετικά με τα εμβόλια κατά του Covid που προκαλούν θανατηφόρους θρόμβους αίματος

by _
0 comment 196 views

ΒΟΜΒΑ: Το CDC απέκρυψε σκόπιμα την αλήθεια από το κοινό σχετικά με τα εμβόλια κατά του Covid που προκαλούν θανατηφόρους θρόμβους αίματος

ΑΠΟ ETHANH // 27-06-2022


Για δύο ολόκληρες εβδομάδες, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) επέτρεψαν εν γνώσει τους στο ευρύ κοινό να κάνει ένεση με το «εμβόλιο» του Janssen (Johnson & Johnson) για τον κοροναϊό της Γουχάν (Covid-19) χωρίς να του πουν ότι το πειραματικό τρύπημα προκαλεί θανατηφόρους θρόμβους αίματος. Στα τέλη του 2021, το CDC επιβεβαίωσε τελικά ότι ένα άτομο είχε πεθάνει από πήξη αίματος μετά την ένεση, καθορίζοντας ότι η βολή στην πραγματικότητα πήζει το αίμα και πιθανώς οδηγεί σε θάνατο.

Η ιδιωτική εταιρεία που υποδύθηκε ως ομοσπονδιακή κρατική υπηρεσία, ωστόσο, άργησε να ενημερώσει το κοινό γι’ αυτό. Ο Δρ. Tom Shimabukuro, αξιωματούχος του CDC, είπε τόσο στους συναδέλφους του όσο και στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) στις 2 Δεκεμβρίου 2021, ότι “Επιβεβαιώσαμε έναν 9ο θάνατο από TTS μετά τον εμβολιασμό Janssen”. Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ελήφθη μέσω ενός αιτήματος για τον Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA). Το TTS (thrombosis with thrombocytopenia syndrome), παρεμπιπτόντως, αναφέρεται σε θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοπενίας, μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από χαμηλά επίπεδα αιμοπεταλίων και θρόμβους αίματος.

Νωρίτερα εκείνο το έτος, τον Απρίλιο, κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν προτείνει τη διακοπή της διανομής της συγκεκριμένης μάρκας εμβολιασμού για τη γρίπη Fauci (τον κορωνοϊό δηλαδή), αφού έξι γυναίκες εμφάνισαν TTS μετά την ένεση. Τρεις από αυτές τις γυναίκες πέθαναν αργότερα. Η παύση άρθηκε λίγο αργότερα, ωστόσο, με κυβερνητικούς αξιωματούχους να δηλώνουν ότι παρά τους θανάτους, το τρύπημα του Janssen είναι απολύτως “ασφαλές και αποτελεσματικό” και κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί.

ΣΙΓΑ μην νοιάζεται το CDC για την υγεία σας – μόνο τα κέρδη

Τους μήνες που ακολούθησαν τον θάνατο αυτών των γυναικών, σχεδόν τίποτα δεν ειπώθηκε δημόσια από την κυβέρνηση σχετικά με αυτό, ή για τους πιθανούς κινδύνους που ενέχει το τρύπημα Janssen. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι άλλοι πέντε άνθρωποι πέθαναν πριν από το τέλος του καλοκαιριού πέρυσι από την ίδια πάθηση.

Στα μέσα Οκτωβρίου, ο Shimabukuro έδωσε μια ενιαία ενημέρωση σχετικά με το θέμα, παραδεχόμενος εν συντομία ότι άλλα πέντε άτομα είχαν πεθάνει πριν προχωρήσουν σε άλλο θέμα. Έπειτα ήρθε ο Δεκέμβριος και μέχρι εκείνη τη στιγμή εννέα άνθρωποι πέθαναν από TTS που προκλήθηκε από τρύπημα. Ο Σιμαμπουκούρο ειδοποίησε ήσυχα τους συναδέλφους του σχετικά, λέγοντάς τους να είναι προσεκτικοί όταν χορηγούν το τρύπημα σε ορισμένα άτομα υψηλού κινδύνου.



Δύο ημέρες αργότερα, ο Δρ. Isaac See, ένας άλλος αξιωματούχος του CDC, ενημέρωσε το κοινό ότι εννέα άτομα είχαν, στην πραγματικότητα, πεθάνει από TTS μετά από ένεση για τη γρίπη Fauci με μια βελόνα Janssen. «Δεν είναι σαφές πότε το CDC έμαθε για τον έκτο, τον έβδομο και τον όγδοο θάνατο», αναφέρει η The Epoch Times.

Μια γρήγορη ματιά στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) δείχνει ότι στην πραγματικότητα υπήρξαν πολύ περισσότερες περιπτώσεις θανάτου από TTS μετά την ένεση από ό,τι παραδέχεται το CDC. Οι εννέα θάνατοι είναι μόνο αυτοί που «επιβεβαίωσε» το CDC.

Αφού ειδοποίησε τους συναδέλφους του για όλα αυτά, το μήνυμα του Shimabukuro φέρεται να προωθήθηκε στη Δρ Amanda Cohn, η οποία στη συνέχεια το διαβίβασε στην επικεφαλής του CDC, Dr. Rochelle Walensky. «Δείτε παρακάτω, πληροφορίες για έναν 9ο εντελώς τραγικό θάνατο από το TTS», έγραψε η Cohn στο email της στον Walensky (ακούγεται λίγο σαρκαστικό, έτσι δεν είναι;). «Ευχαριστώ πολύ που μας ενημερώσατε (για) οποιαδήποτε τραγική περίπτωση», απάντησε η Walensky (επίσης λίγο σαρκαστικό;).



Μια συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες αργότερα για να δοθεί μια ενημέρωση στην Τεχνική Ομάδα Εργασίας για την Ασφάλεια Εμβολίων COVID-19, η οποία αποτελεί μέρος της συμβουλευτικής επιτροπής εμβολίων του CDC. Στη συνέχεια χρειάστηκαν άλλες 14 ημέρες μέχρι να ενημερωθεί το κοινό για τους θανάτους. «Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας εικονικής συνάντησης της συμβουλευτικής επιτροπής στην οποία ο καθένας ήταν ελεύθερος να συντονιστεί», εξηγούν οι Times, επισημαίνοντας το γεγονός ότι αυτές οι σχετικές πληροφορίες δεν αναφέρθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης -αλλά μάλλον ξέφυγε της προσοχής των περισσοτέρων– σε μια εικονική συνάντηση που σχεδόν κανείς δεν είδε πραγματικά.

___________

Στις πηγές αυτού του άρθρου περιλαμβάνονται: TheEpochTimes.com NaturalNews.com

Μέσω >> https://citizens.news/633281.html

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr