Home ΗΠΑ Συναδέλφισσα του Φάουτσι Δρ. Deborah Birx ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ: «Δεν μπορείτε να βγάλετε συμπέρασμα ότι το εμβόλιο θα κάνει καλύτερα από τη φυσική μόλυνση»

Συναδέλφισσα του Φάουτσι Δρ. Deborah Birx ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ: «Δεν μπορείτε να βγάλετε συμπέρασμα ότι το εμβόλιο θα κάνει καλύτερα από τη φυσική μόλυνση»

by _
0 comment 241 views

Συναδέλφισσα του Φάουτσι Δρ. Deborah Birx ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ: «Δεν μπορείτε να βγάλετε συμπέρασμα ότι το εμβόλιο θα κάνει καλύτερα από τη φυσική μόλυνση»

Μεγάλους Γερουσιαστής Τζιμ Τζόρνταν προς την συναδέλφισσα του Φάουτσι Δρ. Deborah Birx: «Γιατί να πιστέψει ο αμερικανικός λαός το οτιδήποτε λέει η κυβέρνηση για τον COVID;;;»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 Ιουν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η πρώην Συντονίστρια Αντιμετώπισης του Κορωνοϊού του Λευκού Οίκου, Δρ Deborah Birx φαίνεται αρκετά πιεσμένη και αγχωμένη υπό την ανάκριση από τον βουλευτή του Οχάιο Jim Jordan (Τζιμ Τζόρνταν) την περασμένη Πέμπτη. Μοιάζει με φόβο για την…αγχόνη.

Καταθέτει ότι γνώριζε τον Δεκέμβριο του 2020 και τον Ιανουάριο του 2021 ότι τα άτομα που είχαν φυσικά μολυνθεί από τον COVID-19 εμφάνιζαν επαναμόλυνση με βάση δεδομένα που προέρχονταν από τη Νότια Αφρική.

Λέει ότι οι αξιωματούχοι πιθανότατα «ήλπιζαν» ότι η μόλυνση ή η μετάδοση δεν θα επανεμφανιζόταν μόλις εμφανιστούν τα εμβόλια, λέγοντας: «Νομίζω ότι ήταν ευσεβείς πόθοι ότι το εμβόλιο θα λειτουργούσε με αυτόν τον τρόπο».

Στη συνέχεια, ο Τζιμ Τζόρνταν τη ρωτά: «Όταν η κυβέρνηση μας είπε, είπε στον Αμερικανικό Λαό ότι οι άνθρωποι που είχαν εμβολιαστεί «Δεν θα μπορούσαν να το κολλήσουν [COVID]», μάντεψαν ή έλεγαν ψέματα;».

Ο Μπιρξ, τρέμοντας και τραυλίζοντας, απαντά: «Δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι υπήρχαν στοιχεία από την παγκόσμια πανδημία ότι συνέβαινε φυσική επαναμόλυνση και δεδομένου ότι το εμβόλιο βασίστηκε στη φυσική ανοσία, δεν μπορείτε να βγάλετε συμπέρασμα ότι το εμβόλιο θα κάνει καλύτερα από τη φυσική μόλυνση. ”

Εν ολίγοις, παραδέχτηκε ότι έλεγαν ψέματα!!!

Δείτε το βίντεο….

ΠΟΙΑ όμως είναι η Δρ. Ντέμπορα Μπίρξ (Deborah Birx);;; 

Στο άρθρο μας με τίτλο Ιδού η συνέχιση της απάτης του AIDS με το COVID, COV(A)ID(S), με τους ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από τη δεκ. του ’80!!! – Μέρος Α’, σας είχαμε αποκαλύψει πως η Μπίρξ συνεργάζεται με τον Δρ. Φάουτσι από το…1984, από τότε, δηλαδή, που είχε ξεσπάσει ένας άλλος…ΨΕΥΤΟ-ιος, ο HIV (AIDS)!!! KI AYTH είχε παίξει τότε μεγάλο ρόλο στην εξαπάτηση του Αμερικανικού λαού σχετικά με αυτήν την ΨΕΥΤΟ-πανδημία του AIDS, και…ΓΙ’ ΑΥΤΟ την έφεραν ΠΙΣΩ για να διαχειριστεί την ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊου ΠΑΛΙ με τον…ΦΑΟΥΤΣΙ !!!

(Photo by MANDEL NGAN / AFP) (Photo by MANDEL NGAN/AFP via Getty Images)

 

ΗΔΗ τον Απριλ. του 2020, το μεγάλο αμερικανό κανάλι FOX NEWS ανέφερε ότι οι ομοσπονδιακοί φορείς ταξινομούν όλους τους θανάτους ασθενών με κορωνοϊό ως θανάτους «COVID-19», ανεξάρτητα από την αιτία! Και στο ακόλουθο βίντεο το ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ η Δρ. Μπίρξ!!!


-με πληροφορίες από >> https://forbiddenknowledgetv.net/birx-shaking-and-stammering-says-she-doesnt-know-if-government-was-lying-about-the-jabs/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr