Home ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΤΑΚΤΟ και ΕΠΕΙΓΟΝ – Η FDA ψηφίζει ΣΗΜΕΡΑ όλες οι μελλοντικές ενέσεις Covid-19 να θεωρούνται αυτόματα «ασφαλείς και αποτελεσματικές» χωρίς πρόσθετες κλινικές δοκιμές και εις το διηνεκές!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ και ΕΠΕΙΓΟΝ – Η FDA ψηφίζει ΣΗΜΕΡΑ όλες οι μελλοντικές ενέσεις Covid-19 να θεωρούνται αυτόματα «ασφαλείς και αποτελεσματικές» χωρίς πρόσθετες κλινικές δοκιμές και εις το διηνεκές!!!

by _
0 comment 183 views

ΕΚΤΑΚΤΟ και ΕΠΕΙΓΟΝ – Η FDA ψηφίζει ΣΗΜΕΡΑ όλες οι μελλοντικές ενέσεις Covid-19 να θεωρούνται αυτόματα «ασφαλείς και αποτελεσματικές» χωρίς πρόσθετες κλινικές δοκιμές και εις το διηνεκές!!!

Η ένεση σε ανθρώπους με γενετικά τροποποιημένο mRNA που παρέλειψαν τις κλινικές δοκιμές είναι γενοκτονία!!!

ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΙΜΑΚΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ!!! 


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 Ιουν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το μεγάλο σάιτ Washington Post (επίσημο φερέφωνο της…CIA) ο FDA συγκεντρώνει τα τελευταία κομμάτια για τη μόνιμη κυριαρχία της Big Pharma στον αμερικανικό λαό. Σήμερα, 28 Ιουνίου 2002, η FDA έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τίτλο «Future Framework» που είναι ένα σχέδιο για να παρακάμψουμε τις κλινικές δοκιμές στο διηνεκές!

Και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Toby Rogers, η FDA φαίνεται να γνωρίζει ότι το παράθυρο ευκαιρίας κλείνει για να εφαρμόσει την Τελική Λύση. Σπεύδουν λοιπόν να βάλουν τις τελευταίες πινελιές στα σχέδιά τους να ρίξουν αυτό το τοξικό σκουπίδι στα πιο μικρά παιδιά της Αμερικής.

H FDA γνωρίζει ότι αυτές οι ενέσεις δεν μπορούν να περάσουν την κατάλληλη ρυθμιστική αναθεώρηση, επομένως ανέπτυξε ένα σχέδιο για να χειραγωγήσει τη διαδικασία υπέρ του Big Pharma εις το διηνεκές. Στις 28 Ιουνίου, ΣΗΜΕΡΑ, η «συμβουλευτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων» του FDA θα ψηφίσει για ένα «Μελλοντικό Πλαίσιο» σύμφωνα με το οποίο όλες οι μελλοντικές (αναδιατυπωμένες) ενέσεις Covid-19 θα θεωρούνται αυτόματα «ασφαλείς και αποτελεσματικές» χωρίς πρόσθετες κλινικές δοκιμές, στη θεωρία ότι είναι «βιολογικά παρόμοιες» με τα υπάρχοντα εμβόλια Covid-19.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το φθινόπωρο, τα εμβόλια Covid-19 που θα κάνουν ενέσεις σε Αμερικανούς όλων των ηλικιών θα έχουν μια νέα φόρμουλα που παρακάμπτει εντελώς τις κλινικές δοκιμές!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Η ένεση σε ανθρώπους με γενετικά τροποποιημένο mRNA που παρέλειψαν τις κλινικές δοκιμές είναι γενοκτονία. Αυτό είναι γενοκτονία!!! Πράγματι, ο βραδύτερος ρυθμός της «τελικής λύσης» της FDA (5% έως 15% αύξηση στη θνησιμότητα όλων των αιτιών κάθε χρόνο) μπορεί να είναι ακόμη πιο θανατηφόρος μακροπρόθεσμα.



Είναι απαίσιο να χτίζουν σκόπιμα μια εύλογη άρνηση («η FDA είπε ότι ήταν ασφαλές») για να βοηθήσουν το ιατρικό κατεστημένο να αισθάνεται ενάρετο ενώ συμμετέχει στη γενοκτονία.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr