Home ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟ μεγάλο αστέρι του Χόλιγουντ έχει πάθει…ΤΥΦΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ…ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ….

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟ μεγάλο αστέρι του Χόλιγουντ έχει πάθει…ΤΥΦΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ…ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ….

by _
0 comment 387 views

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟ μεγάλο αστέρι του Χόλιγουντ έχει πάθει…ΤΥΦΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ…ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 26 Ιουν. 2022 | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) είμασταν το πρώτο σάιτ ελληνικό παγκοσμίως να σας αποκαλύψουμε αυτό το θέμα! Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο Πολλοί άνθρωποι που έχουν πλήρως εμβολιαστεί για τον Covid…ΤΥΦΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. Οι γιατροί τους τους προειδοποιούν: ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!! για να μάθετε περί τίνος πρόκειται αυτό το θέμα.

Σύμφωνα με το μεγάλο περιοδικό COSMOPOLITAIN, διαβάζουμε τώρα τα εξής απίστευτα για τον γνωστό ηθοποιό….BRAD PITT (ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ)…

Ο Μπραντ Πιτ μιλάει για την ταλαιπωρία με την προσωπαγνωσία – γνωστή και ως «τυφλότητα προσώπου»

«Κανείς δεν με πιστεύει!»

του JADE BIGGS
23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Ο θρύλος του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ – γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε αμέτρητες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των Fight Club, Troy και Mr. & Mrs. Smith, για να αναφέρουμε μερικές – έχει μιλήσει για την ταλαιπωρία με μια ελάχιστα γνωστή πάθηση που ονομάζεται προσωπαγνωσία, που ονομάζεται επίσης «τυφλότητα προσώπου».

Σύμφωνα με το NHS, η προσωπαγνωσία εμποδίζει τον πάσχοντα να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των ανθρώπων. «Η τύφλωση του προσώπου επηρεάζει συχνά τους ανθρώπους από τη γέννηση και είναι συνήθως ένα πρόβλημα που έχει ένα άτομο για το μεγαλύτερο μέρος ή για όλη τη ζωή του», σημειώνει ο ιστότοπος του NHS.

«Μπορεί να έχει σοβαρό αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή», εξηγεί το NHS. «Πολλοί άνθρωποι με προσωπαγνωσία δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσουν μέλη της οικογένειας, συντρόφους ή φίλους. Μπορεί να τα καταφέρουν χρησιμοποιώντας εναλλακτικές στρατηγικές για να αναγνωρίσουν άτομα, όπως να θυμούνται τον τρόπο με τον οποίο περπατούν ή το χτένισμα, τη φωνή ή τα ρούχα τους. Αλλά αυτού του είδους οι στρατηγικές δεν δουλεύουν πάντα – για παράδειγμα, όταν ένα άτομο με προσωπαγνωσία συναντά κάποιον σε μια άγνωστη τοποθεσία».

Μιλώντας στο GQ για την πάθηση και τον αντίκτυπο που είχε στην αυτοπεποίθησή του, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κοινωνικές καταστάσεις, ο Πιτ αποκάλυψε ότι αγωνίζεται να θυμηθεί νέους ανθρώπους ή να αναγνωρίσει τα πρόσωπά τους, κάτι που έχει προκαλέσει τον φόβο ότι οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είναι: « απόμακρος, απρόσιτος, αυτοαπορροφημένος».

Στην πραγματικότητα, η ταλαιπωρία με την προσοψία έχει κάνει τον 58χρονο ηθοποιό να ντρέπεται και παρόλο που δεν έχει διαγνωστεί ποτέ επίσημα με την πάθηση, είναι αρκετά σίγουρος ότι την έχει. «Κανείς δεν με πιστεύει!» λέει όταν συζητά την κατάστασή του, προσθέτοντας ότι θέλει να «συναντήσει ένα άλλο» άτομο που το έχει όταν η συγγραφέας του GQ αναφωνεί ότι πιστεύει ότι και ο σύζυγός της υποφέρει από αυτό.



Σε άλλο σημείο του άρθρου, ο Pitt αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει μια περίοδο κατάθλιψης. «Νομίζω ότι πέρασα χρόνια με μια χαμηλού βαθμού κατάθλιψη, και μόνο όταν συμβιβάστηκα με αυτό, προσπαθώντας να αγκαλιάσω όλες τις πλευρές του εαυτού μου –την ομορφιά και την άσχημη– μπόρεσα να πιάσω αυτές τις στιγμές χαράς. ” είπε, προσθέτοντας αργότερα ότι παρακολούθησε τους Ανώνυμους Αλκοολικούς για ενάμιση χρόνο ενώ βρισκόταν στο ταξίδι της νηφαλιότητας (που ξεκίνησε το 2016 μετά το διαζύγιό του με την Angelina Jolie). «Είχα μια πολύ ωραία ομάδα ανδρών εδώ που ήταν πραγματικά ιδιωτική και επιλεκτική, οπότε ήταν ασφαλές», θυμάται.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μπραντ Πιτ στο περιοδικό GQ εδώ.

Σχολάζει το GreekNewsOnDemand.com: Αυτό όμως που παρέλειψε να μας αναφέρει το COSMOPOLITAIN είναι το γεγονός πως την….ΤΥΦΛΩΣΗ την έπαθε ο ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ Πιτ….ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ..!!!

____________

ΠΗΓΗ >> https://www.cosmopolitan.com/uk/body/health/a40387914/brad-pitt-face-blindness/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr