Home ΚΟΣΜΟΣ Μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου λέει ότι «το Λονδίνο θα βομβαρδιστεί πρώτα»

Μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου λέει ότι «το Λονδίνο θα βομβαρδιστεί πρώτα»

by _
0 comment 141 views

Μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου λέει ότι «το Λονδίνο θα βομβαρδιστεί πρώτα»

HAL TURNER
24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022


Ένας Ρώσος βουλευτής, ο Andrey Gurulyov, δήλωσε ότι «το Λονδίνο θα είναι η πρώτη πόλη που θα βομβαρδιστεί από τη Ρωσία εάν ο αποκλεισμός του Καλίνινγκραντ οδηγήσει σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ».

Ο βουλευτής Andrey Gurulyov, 54 ετών, μέλος της επιτροπής άμυνας του ρωσικού κοινοβουλίου, έχει υποστηρίξει τη ρωσική εισβολή στις χώρες της Βαλτικής του ΝΑΤΟ.

Στο Κανάλι 1 (Channel 1)της κρατικής τηλεόρασης είπε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποτραπεί ο αποκλεισμός της Δύσης στον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ.

Μια τέτοια κίνηση θα πυροδοτούσε το «Άρθρο πέντε» της Συνθήκης του ΝΑΤΟ που λέει «μια επίθεση σε ένα μέλος του ΝΑΤΟ είναι επίθεση εναντίον όλων των μελών» και θα πυροδοτήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Θα καταστρέψουμε ολόκληρη την ομάδα των διαστημικών δορυφόρων του εχθρού κατά την πρώτη αεροπορική επιχείρηση», είπε ο υποστράτηγος Gurulyov, ανώτερος διοικητής του ρωσικού στρατού που εκπροσωπεί τώρα την Ενωμένη Ρωσία, το κύριο πολιτικό κόμμα.

«Κανείς δεν θα νοιαστεί αν είναι Αμερικανοί ή Βρετανοί, θα τους βλέπαμε όλους ως ΝΑΤΟ.



«Δεύτερον, θα μετριάζουμε ολόκληρο το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, παντού και 100%.

«Τρίτον, σίγουρα δεν θα ξεκινήσουμε από τη Βαρσοβία, το Παρίσι ή το Βερολίνο.

«Το πρώτο που θα χτυπηθεί θα είναι το Λονδίνο.

«Είναι ξεκάθαρο ότι η απειλή για τον κόσμο προέρχεται από τους Αγγλοσάξονες».

Όπως και άλλοι σκληροπυρηνικοί της Μόσχας, πιστεύει ότι η Δύση – ειδικά στην ηπειρωτική Ευρώπη – δεν έχει στομάχι για έναν πραγματικό πόλεμο.



«Στο πλαίσιο της επιχείρησης για την καταστροφή κρίσιμων τοποθεσιών, η Δυτική Ευρώπη θα αποκοπεί από την παροχή ρεύματος και θα ακινητοποιηθεί.

«Όλες οι εγκαταστάσεις παροχής ρεύματος θα καταστραφούν.

«Και στο τρίτο στάδιο, θα δω τι θα πουν οι ΗΠΑ στη Δυτική Ευρώπη για τη συνέχιση του αγώνα τους στο κρύο, χωρίς φαγητό και ηλεκτρισμό.

«Αναρωτιέμαι πώς θα καταφέρουν (οι ΗΠΑ) να μείνουν στην άκρη.

«Αυτό είναι το πρόχειρο σχέδιο και σκοπίμως αφήνω έξω ορισμένες στιγμές γιατί δεν πρόκειται να συζητηθούν στην τηλεόραση».



Ο Gurulyov είναι πρώην αναπληρωτής διοικητής της νότιας στρατιωτικής περιφέρειας της Ρωσίας.

Υπηρέτησε μαζί με τις ρωσικές δυνάμεις στη Συρία.

Του έχουν επιβληθεί κυρώσεις από τις ΗΠΑ για στενούς δεσμούς του με τον Πούτιν.

ΠΗΓΗ >> https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/member-of-russian-parliament-says-london-will-be-bombed-first

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr