Home Κορωνοϊος Η κόρη μoυ μόλις πέθαvε εξαιτίας τoυ εμβoλίoυ Pfizer…

Η κόρη μoυ μόλις πέθαvε εξαιτίας τoυ εμβoλίoυ Pfizer…

by _
0 comment 172 views

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Η κόρη μoυ μόλις πέθαvε εξαιτίας τoυ εμβoλίoυ Pfizer…


Σοκαριστικό συμβάν…

Ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο ενός 13χρονου κοριτσιού από την Araranguá της Βραζιλίας που πέθανε, ενώ είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer COVID-19, αναφέρει το βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο Revista Oeste.

Η Vanessa Martins Figueiredo έλαβε την πρώτη της ένεση στις 9 Νοεμβρίου και εμφάνισε παράλυση Bell πέντε ημέρες αργότερα.

Η κατάσταση της Vanessa επιδεινώθηκε γρήγορα.

Η κοπέλα από την πόλη Araranguá υπέστη παράλυση προσώπου και αδυναμία στη μία πλευρά του προσώπου της μόλις πέντε ημέρες μετά το εμβόλιο της Pfizer και διαγνώστηκε με παράλυση Bell . Έκανε θεραπεία με το φάρμακο κορτικοστεροειδή (ένα αντιφλεγμονώδες) για την κατάστασή της.

Ωστόσο, η υγεία της επιδεινώθηκε και νοσηλεύτηκε στις 29 Δεκεμβρίου με αναπνευστικά προβλήματα. Στη συνέχεια, η 13χρονη διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Joana de Gusmão στη Florianópolis στις 2 Ιανουαρίου .



Η Vanessa καθοδόν προς το Νοσοκομείο Παίδων Joana de Gusmão, 2 Ιανουαρίου 2022:

Η Βανέσα πέθανε οκτώ μέρες αργότερα τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Η μητέρα της, Alice Romano, είπε στη Revista Oeste :

«Δοκίμασαν τα πάντα όλη τη νύχτα, αλλά το πρωί, η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Μετά με κάλεσαν στο « σαλόνι» και είπαν ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα περισσότερο , καθώς η μόλυνση είχε φτάσει σε σημαντικό μέρος του εγκεφάλου της.

Στις 10:15 πέθανε η κόρη μου. ”

Η Αλίκη ανήρτησε επίσης για τον θάνατο της κόρης της Facebook και δημοσίευσε μια δήλωση στην οποία είπε ότι η 13χρονη δεν είχε προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας και ότι πέθανε ως αποτέλεσμα του εμβολίου.

Δημοσίευσε αυτό το μήνυμα στις 10 Ιανουαρίου , την ημέρα του τραγικού θανάτου της κόρης της:



Η Διεύθυνση Επιδημιολογικής Επιτήρησης της Santa Catarina ενημέρωσε σε σημείωμα ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει αιτιώδης σχέση μεταξύ του θανάτου της και της χορήγησης του εμβολίου Pfizer.

Ωστόσο, η Αλίκη παραμένει πεπεισμένη ότι η κόρη της πέθανε ως αποτέλεσμα του εμβολίου, όπως σημείωσε στο Facebook:

«Η κόρη μου μόλις πέθανε εξαιτίας του εμβολίου pfizer »

Η Βανέσα κηδεύτηκε αυτή την Τρίτη.

πηγη

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/06/on-o-v-i-o-oio-fzer.html?fbclid=IwAR3YvfWKj0Z-O9Mv8NTvy4hBLvLhfW8__RxBF17Sj0p_u08LL49dpdD9anw

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr