Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ «ΒΟΜΒΑ» ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ έσκασε στο Νταβός. ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

«ΒΟΜΒΑ» ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ έσκασε στο Νταβός. ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

by _
0 comment 165 views

«ΒΟΜΒΑ» ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ έσκασε στο Νταβός. ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

20 Ιουνίου, 2022

Σύμφωνα με το WEF, εν μέρει, το μετασύμπαν περιλαμβάνει μια στιγμή «κατά την οποία οι ψηφιακές μας ζωές – οι διαδικτυακές μας ταυτότητες, οι εμπειρίες, οι σχέσεις και τα περιουσιακά μας στοιχεία – αποκτούν μεγαλύτερη σημασία για εμάς από την φυσική μας ζωή».

«Το metaverse είναι το επόμενο αναπόφευκτο βήμα στην εξέλιξη του Διαδικτύου, αλλά θα απαιτήσει ολοκληρωμένη συνεργασία μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων μερών του οικοσυστήματος για να γίνει ένα ανοιχτό, ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον. Ως εκ τούτου, αυτή η πρωτοβουλία του Φόρουμ είναι μια ισχυρή αρχή για την αντιμετώπιση των βασικών τεχνολογικών και πολιτικών θεμελιωδών στοιχείων για να μπορέσει το μετασύμπαν να εκπληρώσει τις απεριόριστες δυνατότητές του».

Με δεδομένο πως αυτό το… “αναπόφευκτο βήμα” στην εξέλιξη του διαδικτύου όπως όλα δείχνουν έρχεται λιαν συντόμως, εύχομαι πολλοί απ’ όσους κάνουν χρήση του και σέβονται τον εαυτό τους, να αποσυρθούν…

Θεωρείστε δεδομένο επίσης, πως τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, θα … κατεβάσουν ρολά δια της υπογράφουσας διαχειρίστριάς τους, αρνούμενα να υποταχθούν στον σατανικό κόσμο των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ.

-Καλλιόπη Σουφλή

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://attikanea.info/%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B2%CF%8C%CF%82-%CE%B1/?fbclid=IwAR1YRBiprWibxLaqn0A0yakZHA4hQg-EyYHteRbehSD33QVVLFYXvmUc5gA

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr