Home ΔΙΕΘΝΗ Τώρα το γυρίζει κι η ΕΕ όπως κι η κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Δεν ήταν ΠΟΤΕ υποχρεωτικό το εμβόλιο»…!!!

Τώρα το γυρίζει κι η ΕΕ όπως κι η κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Δεν ήταν ΠΟΤΕ υποχρεωτικό το εμβόλιο»…!!!

by _
0 comment 235 views

Τώρα το γυρίζει κι η ΕΕ όπως κι η κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Δεν ήταν ΠΟΤΕ υποχρεωτικό το εμβόλιο»…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Ιουν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


ΔΕΙΤΕ πως κοροϊδεύουν τον κόσμο αυτά τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ τόσο της προδοτικής ελληνικής Μητσοτάκη όσο και οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένώσεως  που έλεγαν εδώ και ένα χρόνο και πλέον ότι το ΜΠΟΛΙ ΗΤΑΝ, ΟΝΤΩΣ,…ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ διότι όποιος δεν το έκανε, θα υφίστατο ΒΑΡΕΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ (απώλειας εργασίας, δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει και όχι μόνο)!!!

Σύμφωνα με το κανάλι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΕΝΑ

Το εμβόλιο δεν ήταν ποτέ υποχρεωτικό δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους προκαλώντας αν μη τι άλλο πολλά ερωτηματικά. Αν δεν ήταν υποχρεωτικό γιατί οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί είναι ακόμα σε αναστολή; Και γιατί οι άνω των 60 των καλούνται να πληρώσουν πρόστιμα;

Δείτε το σχετικό βίντεο….

ΔΗΛΑΔΗ…

Η ελληνική κυβέρνηση παίρνει πλέον τις ΑΤΑΚΕΣ ΤΗΣ από τις Βρυξέλλες όσον αφορά στην ΔΗΘΕΝ…ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ που προσπαθούν να μας πλασάραν λόγω του ότι φοβούνται πλέον τις….ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-COVID ΤΟΥΣ!!!



ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ;;;!!! ΑΥΤΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΗ ΒΗΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΤΛ., ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ!!!

Σύμφωνα λοιπόν με το σάιτ NewsPunch.com

Ανώτερη αξιωματούχος ισχυρίζεται ότι η ΕΕ δεν ώθησε ποτέ τους ανθρώπους να πάρουν το Covid Jabs…

Ανώτερη αξιωματούχος της ΕΕ είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι το μπλοκ δεν ώθησε ποτέ τους ανθρώπους να εμβολιαστούν κατά του Covid.

Δεν αποτελεί έκπληξη που ο ισχυρισμός της αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία από τους κριτικούς.

Ο ευρωκράτης Věra Jourová κατέπληξε τους παρευρισκόμενους την Τρίτη, αφού ισχυρίστηκε ότι το μπλοκ δεν ώθησε ποτέ τους πολίτες να δεχτούν τρύπημα για να τους επιτραπεί να έχουν πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες, κτλ. Είπε ότι οι ισχυρισμοί περι του αντιθέτου είχαν διαδοθεί από αυτούς που περιέγραψε ως «ακτιβιστές κατά των εμβολίων».



Το Breitbart αναφέρει: Έρχεται καθώς το μπλοκ προετοιμάζεται να ανανεώσει το διακρατικό του σύστημα διαβατηρίων COVID-19 που αποδεικνύουν εάν ένας κάτοχος είναι εμβολιασμένος ή/και ενισχυμένος κατά της νόσου, κάτι που είπε ένας ευρωβουλευτής στο Breitbart Europe ότι ένα εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα στα κράτη μέλη της Ε.Ε. να κλειδώσουν τους δικούς τους πολίτες.

Παρά τη σχεδιαζόμενη ανανέωση των δελτίων της ΕΕ για τον COVID, καθώς και το παλιότερα δημόσιο συμφέρον του μπλοκ για την εφαρμογή ενός καθεστώτος υποχρεωτικού εμβολιασμού σε ολόκληρη την Ένωση, η Věra Jourová — η επίτροπος της ΕΕ για τις «Αξίες και τη Διαφάνεια» — ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής του μπλοκ Επιτροπή για την πανδημία COVID-19 ότι ο οργανισμός δεν είχε καν σκεφτεί ποτέ να ωθήσει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

«Ποτέ δεν πιέσαμε τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο ως προϋπόθεση για πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες ή υπηρεσίες υγείας», είπε η επίτροπος στην επιτροπή, ενώ ισχυρίστηκε επίσης ότι η ΕΕ δεν εξέτασε καν «ούτε καν ψήφισε κάποιον νόμο ή υποχρέωση που να υποχρεώνει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν (sic).»

Αντίθετα, η Jourová είπε ότι οι ισχυρισμοί για το αντίθετο ότι «αν δεν εμβολιαστείτε δεν θα έχετε πρόσβαση σε δημόσιους χώρους ή υπηρεσίες» διακινούνται κυρίως από αυτό που περιέγραψε ως «ακτιβιστές κατά των εμβολίων».



Περισσότερα ΕΔΩ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!!!

Γι’ αυτό, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να τους λαμβάνετε στα σοβαρά τους ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ….ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ…ΕΠΑΝΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ (ΌΤΑΝ…ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΕΟΣ)…ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ…ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΕΙΤΕ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr