Home ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ!!! Η επιτροπή CDC εγκρίνει το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ψευτο-εμβόλιο κατά του COVID για παιδιά ΚΑΤΩ των 5 ετών!!! Το ίδιο έκανε και το FDA!!!

ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ!!! Η επιτροπή CDC εγκρίνει το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ψευτο-εμβόλιο κατά του COVID για παιδιά ΚΑΤΩ των 5 ετών!!! Το ίδιο έκανε και το FDA!!!

by _
0 comment 148 views

Image Credit: Pavlo Gonchar/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ!!! Η επιτροπή CDC εγκρίνει το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ψευτο-εμβόλιο κατά του COVID για παιδιά ΚΑΤΩ των 5 ετών!!! Το ίδιο έκανε και το FDA!!!

Infowars.com
18 Ιουνίου 2022, 2:45 μ.μ


Έρχεται μια μέρα αφότου η FDA ενέκρινε την ένεση για τον COVID σε μικρά παιδιά, επικαλούμενη ελλιπή δεδομένα δοκιμών εμβολίων από την Pfizer.

Το πάνελ των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ψήφισε ομόφωνα το Σάββατο για την έγκριση της ένεσης COVID-19 για παιδιά κάτω των 5 ετών.

Η συμβουλευτική επιτροπή ψήφισε 12 υπέρ-0 για να προτείνει τα εμβόλια Pfizer και Moderna για παιδιά κάτω των 5 ετών• απουσίαζαν τρία μέλη.

«Έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός σήμερα», είπε ο Δρ Όλιβερ Μπρουκς, ένα από τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης.

Η διανομή του εμβολίου για τα μικρότερα παιδιά της Αμερικής θα ξεκινήσει μόλις η Διευθύντρια του CDC Δρ. Rochelle Walensky υπογράψει την ψηφοφορία, η οποία αναμένεται αργότερα σήμερα.



Παρά τις συντριπτικές ενδείξεις ότι το COVID-19 δεν ενέχει ουσιαστικά κανένα κίνδυνο για τα παιδιά και τους νέους, οι υποστηρικτές της ένεσης επιμένουν ότι τα 18 εκατομμύρια παιδιά στην ηλικιακή ομάδα 6 μηνών έως 5 ετών πρέπει να κάνουν το εμβόλιο για τη δική τους ασφάλεια.

«Αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν έχει κανείς πολύ συχνά για να συμμετέχει στην πρόληψη του θανάτου παιδιών, μικρών παιδιών», δήλωσε το μέλος της επιτροπής Beth Bell, καθηγήτρια παγκόσμιας υγείας στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον.

«Οποιοσδήποτε θάνατος είναι φυσικά μια τραγωδία. Ο θάνατος ενός μικρού παιδιού είναι μια απίστευτη τραγωδία. Γνωρίζουμε ότι αυτή η ασθένεια σκοτώνει παιδιά».

Αυτό έρχεται μετά την έγκριση της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων την Παρασκευή που εγκρίνει το εμβόλιο COVID-19 για παιδιά 5 ετών και κάτω.



Τα δεδομένα από τις δοκιμές εμβολίων που παρουσίασε η Pfizer στον FDA υποδηλώνουν ότι δεν συλλέχτηκε αρκετή έρευνα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβόλιου και ότι ορισμένα διαθέσιμα δεδομένα αγνοήθηκαν εντελώς, σύμφωνα με τη Βρετανίδα παθολόγο Δρ Κλερ Κρεγκ.

«Η δοκιμή στρατολόγησε 4.526 παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως 4 ετών», εξήγησε ο Κρεγκ, προσθέτοντας, «3.000 από αυτά τα παιδιά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη δοκιμή. Αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός, τα δύο τρίτα από αυτά. Χωρίς απάντηση σε αυτό, μόνο σε αυτή τη βάση, αυτή η δοκιμή θα πρέπει να θεωρηθεί άκυρη».

 

Κάθε πολιτεία εκτός από τη Φλόριντα προπαρήγγειλε εκατομμύρια ενέσεις που προορίζονται για παιδιά, οι οποίες άρχισαν να αποστέλλονται στα κέντρα διανομής την Παρασκευή μετά την έγκριση του FDA.

Τον Οκτώβριο του 2021, μετά την ομόφωνη ψηφοφορία του FDA για την έγκριση εμβόλων για τον COVID-19 για παιδιά 5-11 ετών, ένας συμμετέχων στην επιτροπή άφησε να ξεφύγει ότι τα παιδιά πρέπει να είναι ινδικά χοιρίδια για το τρύπημα για να ανακαλύψει πόσο ασφαλές είναι.

«Δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο μέχρι να αρχίσουμε να το δίνουμε», δήλωσε ο Δρ Έρικ Ρούμπιν, ο οποίος συμμετείχε στο πάνελ.

________

Με πληροφορίες από  >> https://www.infowars.com/posts/cdc-panel-approves-covid-vaccine-for-children-under-5-years-old/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr