Home Greek News Ο Τούρκος φίλος δεν πιάνεται κύριοι Δένδια και Παναγιωτόπουλε…

Ο Τούρκος φίλος δεν πιάνεται κύριοι Δένδια και Παναγιωτόπουλε…

by _
0 comment 132 views

Ο Τούρκος φίλος δεν πιάνεται κύριοι Δένδια και Παναγιωτόπουλε…


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Θριαμβολογούν πάλι τα Συστημικά Μέσα της παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού, που ανήκουν στους μεγάλο-επιχειρηματίες, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την Εξουσία, από το οποίο σφιχταγκάλιασμα επωφελούνται άπαντες, με τη συνάντηση του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Τούρκου ομολόγου του Χουλουσί Ακάρ!

Διθύραμβοι γράφονται και λέγονται στα ΜΜΕ της “αμαρτωλής” λίστας Πέτσα γι΄ αυτήν την συνάντηση! Πως τάχατες έπεσαν από την πλευρά της Τουρκίας οι υψηλοί επιθετικοί τόνοι κατά της Ελλάδος! Έπεσαν – μας παραπληροφορούν – οι εντάσεις! Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση των δυο ανδρών! Όπως επίσης μας παραπληροφορούν, πως στο ίδιο ήπιο κλίμα, έγινε ακολούθως και η συνάντηση του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια και του ομόλογού του Τούρκου Μεβλούτ Τσαβούσογλου! Μια συνάντηση – μας λέγουν – σε ωραίο κλίμα και με πολλά χαμόγελα!

Αλήθεια, ποιον νομίζουν πώς κοροϊδεύουν οι κύριοι Δένδιας και Παναγιωτόπουλος;

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%82-%cf%86%ce%af%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%ad/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr