Home ΚΟΣΜΟΣ ΦΡΙΚΗ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Χιλιάδες βοοειδή στις ΗΠΑ παθαίνουν ταυτόχρονα ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ όλες μαζί.

ΦΡΙΚΗ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Χιλιάδες βοοειδή στις ΗΠΑ παθαίνουν ταυτόχρονα ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ όλες μαζί.

by _
0 comment 191 views

ΦΡΙΚΗ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Χιλιάδες βοοειδή στις ΗΠΑ παθαίνουν ταυτόχρονα ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ όλες μαζί.


Αναφέρεται τις τελευταίες ημέρες ότι χιλιάδες βοοειδή σε όλες τις ΗΠΑ παθαίνουν ταυτόχρονα ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ όλες μαζί. Το ΙΔΙΟ συμβαίνουν με πολλές κότες.

Π.χ., 3000 βοοειδή μόλις πέθαναν στο Νοτιοδυτικό Κάνσας και το ακόλουθο, αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό. Κάποιοι λένε ότι αυτό οφείλεται σε κάποιου είδους…ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΠΛΟ. Άλλοι λένε ότι οφείλεται στο…ΜΠΟΛΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ μιας και ακόμα και τα…ΖΩΑ τα εμβολιάζουν!!! Όπως και να έχει, τα ζώα…ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!!

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια η παλιο-Ελίτ (Άλητ μάλλον) μας έχουν πει επανειλλημένα ότι έρχεται μεγάλη επισιτιστική κρίση και ότι δεν θέλουν να τρώμε πλέον εμείς το…ΚΡΕΑΣ.

Π.χ., διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ – ΔΕΙΤΕ πως ενώ όλοι προσκυνάνε τη βασίλισσα, ετοιμάζεται αυτή και η κυβέρνηση να κλείσουν ΟΛΑ τα αεροδρόμια του ΗΒ για 30+ ΧΡΟΝΙΑ, να απαγορεύσουν το κρέας και να κάνουν κι άλλα ΚΑΚΑ εις βάρος του βρετανικού λαού όλα στο όνομα της “Κλιματικής Αλλαγής”…

Διαβάστε επίσης το άρθρο που βγάλαμε νωρίτερα σήμερα με τίτλο Η Μεγάλη Επανεκκίνηση…ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!! – ΙΔΟΥ η λίστα με τα 97 εργοστάσια τροφίμων που…κάηκαν στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Αμερικανικόν Κογκρέσον επι ανοικτώ ακροατηρίω: Δημιουργήσαμε καιρικά όπλα ώστε η Νέα Τάξις Πραγμάτων να μπορέσει να λιμοκτονήσει εκατ. Αμερικανούς και να ελέγξει όλον τον κόσμον που θα σας εξηγήσει ΠΟΛΛΑ!!!…

Δείτε το!!!

__________________

3000 CATTLE JUST KEELED OVER AND DIED IN SW KANSAS

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr