Home Greek News ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ το Σιωνισμό ακόμα κι ο δήθεν «πατριώτης» κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντης που κάνει πως είναι εναντίον της ψευτοπανδημίας ενώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ το Σιωνισμό ακόμα κι ο δήθεν «πατριώτης» κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντης που κάνει πως είναι εναντίον της ψευτοπανδημίας ενώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!

by _
0 comment 247 views

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ το Σιωνισμό ακόμα κι ο δήθεν «πατριώτης» κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντης που κάνει πως είναι εναντίον της ψευτοπανδημίας ενώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Ιουν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με τον ίδιον τον ιστότοπον (πηγή εδώ) της πολιτειακής κυβερνήσεως της Φλόριντα, διαβάζουμε τα εξής ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ για τη σχέση του κυβερνήτου Ρον ΝτεΣάντης με τους…ΕΒΡΑΙΟΥΣ της Φλόριντα…. 

TALLAHASSEE, Φλόριντα — Σήμερα, ο Κυβερνήτης Ron DeSantis παρέδωσε σχόλια σε μια ενημέρωση του δημαρχείου σχετικά με τον αντισημιτισμό που διοργάνωσε οι Εβραϊκές Ομοσπονδίες της Φλόριντα. Η εκδήλωση χρηματοδοτήθηκε από την Ένωση κατά της Δυσφήμησης της Φλόριντα, την Αμερικανική Εβραϊκή Κοινότητα της Δυτικής Ακτής της Φλόριντα και τις Εβραϊκές Ομοσπονδίες της Μεγάλης Νάπολης, του Ευρύτερου Ορλάντο, των Κομητειών Lee & Charlotte, της Sarasota-Manatee και της Tampa. Οι Εβραϊκές Ομοσπονδίες οργάνωσαν τη συνάντηση για να συζητήσουν την αυξημένη συχνότητα αντισημιτικών περιστατικών που έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες.

«Πρέπει όλοι να μιλήσουμε με μία φωνή και να πούμε ότι ο αντισημιτισμός δεν είναι κάτι που θα γίνει ανεκτός», δήλωσε ο κυβερνήτης DeSantis. «Θα σταθούμε δίπλα στους Εβραίους αδερφούς και αδελφές μας και θα σταθούμε οπωσδήποτε δυνατοί για να υποστηρίξουμε τη σχέση Φλόριντα-Ισραήλ. Το Νομοθετικό Σώμα και εγώ έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για πολλή σπουδαία νομοθεσία τα τελευταία χρόνια σε θέματα όπως η εκπαίδευση του Ολοκαυτώματος, η νομοθεσία κατά του BDS, η ασφάλεια για τις συναγωγές και τα εβραϊκά ημερήσια σχολεία και πολλά άλλα».

Μια ηχογράφηση με τις πλήρεις δηλώσεις του Κυβερνήτη DeSantis μπορείτε να βρείτε εδώ.



Από τις πρώτες μέρες της θητείας του, ο Κυβερνήτης DeSantis στάθηκε στο πλευρό του εβραϊκού λαού και παρέμεινε αφοσιωμένος στην καταπολέμηση του αντισημιτισμού. Μερικές από τις πολλές προσπάθειες που έχει κάνει ο Κυβερνήτης DeSantis για αυτά τα κρίσιμα ζητήματα περιλαμβάνουν:

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της θητείας του, ο Κυβερνήτης DeSantis ηγήθηκε μιας εμπορικής αποστολής στο Ισραήλ, όπου πραγματοποίησε την πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Φλόριντα στην Ιερουσαλήμ στη νέα πρεσβεία και υπέγραψε μνημόνια κατανόησης με πολλές καινοτόμες εταιρείες τεχνολογίας του Ισραήλ.

Αυτό το ταξίδι συνεχίζει να αποδίδει καρπούς: Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνήτης DeSantis πήγε στη λίμνη Okeechobee και τον ποταμό Caloosahatchee για να αναδείξει μια κορυφαία ισραηλινή εταιρεία, την BlueGreen Water Technologies, η οποία συνεργάζεται με την πολιτεία της Φλόριντα για την καταπολέμηση των γαλαζοπράσινων φυκών στην πολιτεία.

Ο κυβερνήτης DeSantis έχει παραδώσει ιστορική χρηματοδότηση για την προστασία των συναγωγών, των εβραϊκών ημερήσιων σχολείων και άλλων εβραϊκών ιδρυμάτων από την απειλή της αντισημιτικής βίας. Μόνο στον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους εξασφάλισε 4 εκατομμύρια δολάρια για πρόσθετη ασφάλεια για τα εβραϊκά ημερήσια σχολεία και πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση για άλλα εβραϊκά ιδρύματα.

Ο κυβερνήτης DeSantis υπέγραψε τον νόμο 741 του House, ο οποίος προσέθεσε τη θρησκεία ως προστατευόμενη τάξη όσον αφορά τις διακρίσεις σε βάρος μαθητών και εργαζομένων στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα της Φλόριντα. Περιλαμβάνοντας το νηπιαγωγείο μέχρι το κολέγιο, αυτός ο νόμος αντιμετωπίζει τον αντισημιτισμό το ίδιο με τον ρατσισμό και δεν θα γίνει ανεκτός στη Φλόριντα.



Ναι…ΣΩΣΤΑ ΔΙΣΒΑΣΑΤΕ.ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΉΘΕΝ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΎ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Αλλά ΔΕΝ σταματάμε εδώ!….

Όταν η σύγκρουση στην Ουκρανία άρχισε να βράζει, ο Κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντης ενέκρινε νομοσχέδιο σχετικά με μια διαδικασία που επεκτείνει τις προστασίες ευθύνης από τον Covid για παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, όπως νοσοκομεία και γηροκομεία.

Επομένως, εν ολίγοις, επειδή ο Κυβερνήτης DeSantis κινήθηκε για να επεκτείνει την ασυλία σε παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και υπηρεσίες ως υπεύθυνοι για ζημιές, οι λήπτες εμβολίου Covid-19 που έχουν υποστεί παρενέργειες από αυτό, δεν θα μπορούν να μηνύσουν κανέναν!

Περισσότερα πάνω σε αυτό ΕΔΩ.

Ο ΝτεΣάντης κάνει πως είναι εναντίον της ψευτοπανδημίας ενώ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! Έχει δώσει ΑΣΥΛΙΑ σε όλα τα ελεγχόμενα από ΕΒΡΑΙΟΥΣ νοσοκομεία αναφορικά με την ευθύνη που διαφορετικά θα υφίσταντο λόγω της ΑΠΑΤΗΣ του COVID-19 που είναι ΜΥΘΕΥΜΑ του «περιούσιου λαού»!!! Διαβάστε επίσης τα κάτω άρθρα μας για περισσότερα πάνω σε αυτό…

«ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι «Περιούσιοι» του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΗ Εβραίους και ΟΧΙ για ΜΑΣ. ΕΒΡΑΪΚΗ η…ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της ψευτοπανδημίας!!!…

ΒΟΜΒΑ-ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: Έφτιαξαν οι Εβραίοι τα εμβόλια κορωνοϊού για να είναι ειδικά για τη φυλή και να μην βλάπτουν ούτε ΑΥΤΟΥΣ ούτε τους…ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;…!!!…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr