Home Greek News ΛΕΣΒΟΣ: H ξαφνικητιδα κτύπησε δυο φόρες το ίδιο νοσοκομείο απεβίωσε ξαφνικά ο καρδιολόγος και η διευθύντρια

ΛΕΣΒΟΣ: H ξαφνικητιδα κτύπησε δυο φόρες το ίδιο νοσοκομείο απεβίωσε ξαφνικά ο καρδιολόγος και η διευθύντρια

by _
0 comment 146 views


Απεβίωσε ξαφνικά ο καρδιολόγος Παπαλυσάνδρου … Απεβίωσε λόγω ανακοπής το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουνίου ο πολύ γνωστός καρδιολόγος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Φώτης Παπαλυσάνδρου σε ηλικία 61 ετών.

Γεννήθηκε το 1961 στην Κύπρο και από το 1995 ζούσε στη Μυτιλήνη και υπηρετούσε ως Συντονιστής- Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Διετέλεσε πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και για περισσότερα από 10 χρόνια αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου.

Ας σημειωθεί ότι στις 9 Ιουνίου κατέληξε η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Σουλτάνα Ρεπάνη.

Αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες πως είχαν κάνει το μπόλι: Για να ηταν στην θέση τους και οι δυο σημαίνει πως είχαν μπολιαστεί , επίσης η τοπική www.stonisi.gr γραφει επι λέξη στο τίτλο “Απεβίωσε ξαφνικά ο καρδιολόγος Παπαλυσάνδρου” (Απεβίωσε ξαφνικά) και τέλος πως γίνεται να ειναι ο ίδιος καρδιολόγος και μην ξερει αν είχε θεμα καρδιάς?

Προφανως δεν είχε θέμα η ξαφνικητιδα τα κάνει αυτά , αλλα ως δια μαγείας δεν ξερουν απο τι πεθαινουν ολοι αυτοί λες και ειναι στην εποχη του μεσαιωνα ακομα , αλλα αν τους ρωτησεις απο τι πέθανε μια μουμια πριν 2000 χρόνια αμέσως θα το βρουν τα ξουραφια οι γιατροί από τι πέθανε,δυστυχώς για αυτούς ο μαύρος θάνατος (ο νεότερος) κτυπάει και αυτούς που έβαλαν τα πετραδάκια σε ολο αυτό και έκαναν το κορόιδο και ακομα ειναι αρχή…αναμεσα σε 5000 Γιατρούς μονο 5-10 μιλάνε και γίνονται εύκολα θύματα χλευασμού και κυνηγιού απο τους συμμορίτες επειδή ειναι πολύ λίγοι .

ΠΗΓΗ >> https://www.aetos-apokalypsis.com/2022/06/apeviwse-ksafnika-o-kardiologos.html

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr