Home Κορωνοϊος «Είμαστε ηλίθοι;;;» – Άγγλος δημοσιογράφος επιβεβαιώνει τις αναφορές περι της αποφυγής εμβολιασμού από την Ελίτ της Ισπανίας!!!

«Είμαστε ηλίθοι;;;» – Άγγλος δημοσιογράφος επιβεβαιώνει τις αναφορές περι της αποφυγής εμβολιασμού από την Ελίτ της Ισπανίας!!!

by _
0 comment 192 views

«Είμαστε ηλίθοι;;;» – Άγγλος δημοσιογράφος επιβεβαιώνει τις αναφορές περι της αποφυγής εμβολιασμού από την Ελίτ της Ισπανίας!!!

Nostalgie Cynthia ELlay

Είμαστε ηλιθιοι ???

Ή μας συμπεριφερονται σαν ηλιθιους??

Από Αγγλικο τηλεοπτικό κανάλι….

____________

Οφφικιάλιος Μόργκαν

Είμαστε τόσο χαζοί ή απλά μας φέρονται σαν να είμαστε χαζοί; Αναρωτιέται ο Nιλ Όλιβερ παρουσιαστής και συγγραφέας μέσω του Βρετανικού καναλιού GB News. Για πόσο καιρό θα μας λένε ότι δύο και δύο κάνει πέντε;

Όταν τόσοι πολλοί από μας μπορούν να δουν ότι η απάντηση είναι απλά τέσσερα. Δεν μπορώ να θυμηθώ τέτοιο κατακλυσμό φαινομενικά ασύνδετων γεγονότων και κακών ειδήσεων, που να δημιουργούν και να διατηρούν μια αίσθηση επικείμενης καταστροφής.

_____________

Διαβάστε το σχετικό άρθρο με τἰτλο ΑΣΦΑΛΗ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ COVID? Ο José María Fernández-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΛΗΡΩΣΕ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, 2.000€ ΕΚΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr