Home Κορωνοϊος Έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι τουλάχιστον 800 άτομα δεν ολοκλήρωσαν ποτέ τη δοκιμή των εμβολίων COVID λόγω τραυματισμού και…θανάτου.

Έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι τουλάχιστον 800 άτομα δεν ολοκλήρωσαν ποτέ τη δοκιμή των εμβολίων COVID λόγω τραυματισμού και…θανάτου.

by _
0 comment 139 views
Έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι τουλάχιστον 800 άτομα δεν ολοκλήρωσαν ποτέ τη δοκιμή των εμβολίων COVID λόγω τραυματισμού και…θανάτου.
Έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι τουλάχιστον 800 άτομα δεν ολοκλήρωσαν ποτέ τη δοκιμή των εμβολίων COVID λόγω τραυματισμού και…θανάτου.

Έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι τουλάχιστον 800 άτομα δεν ολοκλήρωσαν ποτέ τη δοκιμή των εμβολίων COVID λόγω τραυματισμού και…θανάτου.

-16 Ιουνίου 2022

-Sean Adl-Tabatabai 

-μετφρασις του Ιωάννη Κουντούρη από το GreekNewsOnDemand.com


Πρόσφατα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer που κυκλοφόρησαν αποκαλύπτουν ότι πάνω από 800 άτομα που συμμετείχαν στις δοκιμές εμβόλιο Covid-19 φάσης 1 στις ΗΠΑ δεν ολοκλήρωσαν ποτέ τις δοκιμές είτε επειδή έχασαν τη ζωή τους είτε υπέστησαν σοβαρή παρενέργεια.

Ο FDA προσπάθησε να καθυστερήσει την κυκλοφορία των δεδομένων ασφάλειας του εμβολίου COVID-19 της Pfizer για 100 χρόνια, παρά την έγκριση της ένεσης μετά από μόλις 108 ημέρες αναθεώρησης ασφαλείας στις 11 Δεκεμβρίου 2020.

Αλλά τον Ιανουάριο του 2022, ο ομοσπονδιακός δικαστής Mark Pittman τους διέταξε να εκδίδουν 55.000 σελίδες το μήνα.

Το Expose-news.com αναφέρει: Έκτοτε, το PHMPT δημοσίευσε όλα τα έγγραφα στον ιστότοπό του. Η τελευταία επανάληψη έγινε την 1η Ιουνίου 2022.

Ένα από τα έγγραφα που περιέχονται στην πιο πρόσφατη απόρριψη δεδομένων είναι το “125742_S1_M5_5351_c4591001 fa interim discontinued pacientë.pdf”.

Το έγγραφο παρέχει μια λίστα 112 σελίδων με άτομα που αποσύρθηκαν από την κλινική δοκιμή φάσης 1 της ένεσης Pfizer Covid-19 και παρέχει μια αόριστη περιγραφή του γιατί.



Οι πρώτες 14 σελίδες απαριθμούν 102 άτομα που αποχώρησαν από τη μελέτη. Αυτό ισοδυναμεί με κατά μέσο όρο 7,2 άτομα ανά σελίδα. Έτσι, με βάση άλλες 93 σελίδες που περιγράφουν λεπτομερώς τα άτομα που αποσύρθηκαν, αυτό ισοδυναμεί με περίπου 780 άτομα που αποσύρθηκαν μόνο από την πρώτη φάση της κλινικής δοκιμής. Ο πραγματικός αριθμός μπορεί να είναι ελαφρώς μεγαλύτερος ή ελαφρώς μικρότερος.

Πολλά από τα υποκείμενα ανακαλούσαν μυστηριωδώς τη συγκατάθεσή τους να συνεχίσουν τη δοκιμή για λόγους όπως η εκ νέου ανάγνωση του εντύπου συγκατάθεσης και η απόφαση ότι δεν ήταν αυτό που είχαν αρχικά συμφωνήσει.

Ενώ άλλοι απέσυραν τη συγκατάθεσή τους να συνεχίσουν τη μελέτη μετά τη λήψη της δόσης 1 για ανεξήγητους λόγους, που σημαίνει ότι δεν ήθελαν να λάβουν τη δεύτερη δόση.

Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν αρκετοί που απέσυραν τη συγκατάθεσή τους για συνέχιση της δίκης λόγω σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών. Στη σελίδα 110 του εγγράφου αναφέρεται ένα άτομο που υπέστη πνευμονική εμβολή, η οποία είναι ένα αιμοφόρο αγγείο στους πνεύμονες που μπλοκάρεται από θρόμβο αίματος. Η κατάσταση μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή εάν δεν αντιμετωπιστεί γρήγορα.



Στη σελίδα 108 του εγγράφου αναφέρεται ένα άτομο που υπέστη εγκεφαλικό έμφραγμα. Η πάθηση είναι επίσης γνωστή ως ισχαιμικό εγκεφαλικό και εμφανίζεται ως αποτέλεσμα διαταραχής της ροής του αίματος στον εγκέφαλο λόγω προβλημάτων με τα αιμοφόρα αγγεία που τον τροφοδοτούν. Η έλλειψη επαρκούς παροχής αίματος στα εγκεφαλικά κύτταρα τα στερεί από οξυγόνο και ζωτικά θρεπτικά συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν θάνατο τμημάτων του εγκεφάλου.

Στη σελίδα 102 του εγγράφου αναφέρεται ένα άτομο που υπέστη παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο. Η πάθηση είναι επίσης γνωστή ως μίνι εγκεφαλικό και προκαλείται πάλι από διαταραχή της παροχής αίματος στον εγκέφαλο.

Δυστυχώς, λόγω του μικροεγκεφαλικού, αυτό το άτομο έπεσε επίσης και έσπασε ταυτόχρονα τον αστράγαλό του.

Στη σελίδα 100 του εγγράφου αναφέρεται ένα άτομο που απέσυρε τη συγκατάθεσή του να συνεχίσει τη δοκιμή επειδή έχασε την ακοή του και κώφευσε τελείως στο ένα αυτί του.

Η σελίδα αναφέρει επίσης ένα άλλο άτομο που υπέστη «συγκοπή» που είναι μια προσωρινή απώλεια συνείδησης που συνήθως σχετίζεται με ανεπαρκή ροή αίματος στον εγκέφαλο.



Στη σελίδα 94 του εγγράφου αναφέρεται ένα άτομο που απέσυρε τη συγκατάθεσή του λόγω ταχυκαρδίας. Η πάθηση αναφέρεται σε έναν καρδιακό ρυθμό που είναι πολύ γρήγορος και μπορεί να προκληθεί από κακή παροχή αίματος στον καρδιακό μυ.

Δυστυχώς, το έγγραφο αναφέρει επίσης πολλά άτομα που δεν ήταν πλέον σε θέση να λάβουν μέρος στην κλινική δοκιμή φάσης 1 λόγω της απώλειας της ζωής τους. Μπορούν να προβληθούν αρκετοί θάνατοι σε όλο το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των σελίδων 106/107, 101, 80 και 47.

Γνωρίζουμε γιατί εκείνοι που δυστυχώς πέθαναν ή τραυματίστηκαν δεν ολοκλήρωσαν τη δοκιμή. Αλλά γιατί εκατοντάδες άλλοι αρνήθηκαν να συνεχίσουν τη φάση 1 της κλινικής δοκιμής του εμβολίου Pfizer Covid-19 στις ΗΠΑ, αφού ήταν πρόθυμοι να συμμετάσχουν αρχικά;

Και γιατί η FDA ήθελε απεγνωσμένα να κρύψει αυτό το έγγραφο μεταξύ πολλών άλλων για τουλάχιστον 75 χρόνια;

Δείτε ολόκληρο το έγγραφον ΕΔΩ >> https://phmpt.org/wp-content/uploads/2022/06/125742_S1_M5_5351_c4591001-fa-interim-discontinued-patients.pdf

————–

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/pfizer-documents-reveal-at-least-800-people-never-finished-the-covid-jab-trial-due-to-death-injury/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr