Home ΚΟΣΜΟΣ Από AIDS σε…Ευλογιά των Πιθήκων: Οργανισμός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου: Το 99 τοις εκατό των περιπτώσεων ευλογιάς των πιθήκων είναι από ομοφυλόφιλους άνδρες

Από AIDS σε…Ευλογιά των Πιθήκων: Οργανισμός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου: Το 99 τοις εκατό των περιπτώσεων ευλογιάς των πιθήκων είναι από ομοφυλόφιλους άνδρες

by _
0 comment 146 views

Image Credit: Pablo Blazquez Dominguez via Getty Images

Από AIDS σε…Ευλογιά των Πιθήκων…

Οργανισμός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου: Το 99 τοις εκατό των περιπτώσεων ευλογιάς των πιθήκων είναι από ομοφυλόφιλους άνδρες

από τον Paul Joseph Watson
14 Ιουνίου 2022, 5:14 π.μ


Έρευνα για κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων της Υπηρεσίας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου διαπίστωσε ότι 151 στους 152 συμμετέχοντες είναι άνδρες που «προσδιορίζονται ως ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι ή άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες».

Η έρευνα διαπίστωσε ότι 311 (99% των 314) περιπτώσεων ήταν άνδρες, με μόλις 3 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις γυναικών.

«Εκατόν πενήντα δύο περιπτώσεις συμμετείχαν σε πιο λεπτομερή ερωτηματολόγια, που εφαρμόστηκαν από τις 26 Μαΐου 2022 και χρησιμοποιήθηκαν αναδρομικά», έδειξε η έρευνα.

«Σε αυτά τα δεδομένα, 151 από τους 152 άνδρες που ερωτήθηκαν ταυτοποιήθηκαν ως ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και άλλοι άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες (GBMSM) ή ανέφεραν επαφή του ίδιου φύλου και το υπόλοιπο άτομο αρνήθηκε να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες».

Τα πρώιμα ξεσπάσματα της ευλογιάς των πιθήκων προήλθαν από μια γκέι σάουνα στην Ισπανία και ένα φεστιβάλ φετίχ στο Βέλγιο.



Όπως τονίσαμε προηγουμένως, ο πρώτος ασθενής με ευλογιά των πιθήκων που κυκλοφόρησε αποκάλυψε ότι κόλλησε τον ιό από το γκέι σεξ με «περίπου 10 νέους συντρόφους» αφού απελάθηκε από το Ντουμπάι επειδή βρέθηκε θετικός στον HIV.

Παρά την εξάπλωση της ευλογιάς των πιθήκων μέσω στενής επαφής και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που λέει ότι τα καλοκαιρινά φεστιβάλ πρέπει να περιοριστούν για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού, εκπρόσωπος του ΠΟΥ διευκρίνισε αργότερα ότι οι παρελάσεις gay pride θα πρέπει να πραγματοποιηθούν κανονικά.

Η έρευνα του Οργανισμού Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου διαπίστωσε επίσης ότι το 81 τοις εκατό των περιπτώσεων ήταν άτομα που κατοικούσαν στο Λονδίνο.

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/uk-health-agency-99-per-cent-of-monkeypox-cases-are-gay-men/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr