Home ΗΠΑ Αμερικανικόν Κογκρέσον επι ανοικτώ ακροατηρίω: Δημιουργήσαμε καιρικά όπλα ώστε η Νέα Τάξις Πραγμάτων να μπορέσει να λιμοκτονήσει εκατ. Αμερικανούς και να ελέγξει όλον τον κόσμον.

Αμερικανικόν Κογκρέσον επι ανοικτώ ακροατηρίω: Δημιουργήσαμε καιρικά όπλα ώστε η Νέα Τάξις Πραγμάτων να μπορέσει να λιμοκτονήσει εκατ. Αμερικανούς και να ελέγξει όλον τον κόσμον.

by _
0 comment 179 views

Αμερικανικόν Κογκρέσον επι ανοικτώ ακροατηρίω: Δημιουργήσαμε καιρικά όπλα ώστε η Νέα Τάξις Πραγμάτων να μπορέσει να λιμοκτονήσει εκατομμύρια Αμερικανούς και να ελέγξει όλον τον κόσμον.

 –Αριστυόχη ΕΛ.ΙΙ 

HAARPCERN

Η Νέα Παγκόσμιος Τάξις ελέγχει τα καιρικά φαινόμενα ώστε να μπορέσει να θέσει σε λειτουργία όταν χρειαστεί να λιμοκτονήσει τον κόσμο όλο.

Αυτό το βίντεο απευθύνεται στους δύσπιστους.

GreekNewsOnDemand.com: Δείτε και…ΦΡΙΞΤΕ και σχετικό βίντεο και διαβάστε μετά τα παρακάτω άρθρα μας που έχουμε βγάλει για αυτό το θέμα…

ΙΔΟΥ το ύπουλο σχέδιο των ΡΟΤΣΙΛΝΤ να καούν μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόμσο όπως…ΑΘΗΝΑ!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

Πως οι πολιτικές του ΟΗΕ προκαλούν τις φωτιές στην Ελλάδα με τη συναίνεση της εκάστοτε ανθελληνικής κυβέρνησης! /# Ατζέντα21

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr