Home ΚΟΣΜΟΣ 58 μωρά που έλαβαν εμβόλια mRNA COVID-19 υπέστησαν απειλητικές για τη ζωή ανεπιθύμητες ενέργειες!!!

58 μωρά που έλαβαν εμβόλια mRNA COVID-19 υπέστησαν απειλητικές για τη ζωή ανεπιθύμητες ενέργειες!!!

by _
0 comment 122 views

John Kapsimalis

Η PFIZER ΕΚΑΝΕ ΕΝΕΣΗ ΣΕ 58 ΜΩΡΆ ΠΟΥ ΥΠΈΣΤΗΣΑΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ – συμπεριλαμβανομένου ενός κοριτσιού 43 ημερών…

58 μωρά που έλαβαν εμβόλια mRNA COVID-19 υπέστησαν απειλητικές για τη ζωή ανεπιθύμητες ενέργειες!!!

Γιατί η Pfizer κάνει ενέσεις σε μωρά όταν δεν είναι εγκεκριμένα;

Μια ανάλυση των αναφορών VAERS δείχνει ότι σε αντίθεση με το έγγραφο ενημέρωσης του FDA που ισχυρίζεται ότι η πλειονότητα των ανεπιθύμητων ενεργειών στην κλινική δοκιμή της Pfizers ήταν μη σοβαρές – αναφέρθηκαν τουλάχιστον 58 περιπτώσεις απειλητικών για τη ζωή παρενεργειών σε βρέφη κάτω των 3 ετών που έλαβαν εμβόλια mRNA. Για ορισμένα από αυτά, δεν είναι σαφές αν επέζησαν. Δεν είναι επίσης σαφές γιατί εμβολιάστηκαν τα βρέφη και αν συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές. Ωστόσο, στην επικείμενη συνεδρίαση του FDA την Τετάρτη, ο FDA δεν θα μπορέσει να υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε.

Ενώ ο FDA ετοιμάζεται να εγκρίνει το εμβόλιο mRNA COVID-19 για βρέφη και νήπια ηλικίας 6 μηνών έως τεσσάρων ετών και ισχυρίζεται στο ενημερωτικό έγγραφο της VRBPAC που δημοσιεύθηκε σήμερα ότι η πλειονότητα των ανεπιθύμητων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη δοκιμή της Pfizers ήταν μη σοβαρές – η ανάλυση του περιοδικού Real-Time αποκαλύπτει τουλάχιστον 58 απειλητικές για τη ζωή ανεπιθύμητες ενέργειες σε βρέφη και νήπια ηλικίας κάτω των 3 ετών που αναφέρθηκαν στο VAERS.

Τα πιο συχνά σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα ήταν η απειλητική για τη ζωή αιμορραγία, το αναφυλακτικό σοκ, το αντιχολινεργικό σύνδρομο, η εγκεφαλίτιδα, η υπογλυκαιμία και το νευροληπτικό σύνδρομο. Στις περισσότερες από τις αναφερθείσες περιπτώσεις, πρόκειται για βλάβες πολλαπλών συστημάτων.



Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι σαφές τι συνέβη στα μωρά – επέζησαν; Και αν ναι, ανάρρωσαν;

Οι περισσότερες αναφορές δεν διευκρινίζουν υπό ποιες συνθήκες εμβολιάστηκαν τα βρέφη και αν συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές.

Ενώ ο FDA ισχυρίζεται στο ενημερωτικό του έγγραφο ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στα βρέφη είναι 80,4%, το έγγραφο αποκαλύπτει ότι ο ισχυρισμός βασίζεται σε συνολικά 10 συμπτωματικές περιπτώσεις COVID-19 που εντοπίστηκαν στη δοκιμή μεταξύ 1415 συμμετεχόντων – 7 από αυτές στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου έναντι 3 στην ομάδα του εμβολίου.

 “Πόνος στο στήθος, καρδιακή ανακοπή, κρύο υγρό δέρμα”. Αυτή η σύντομη περιγραφή μιας καρδιακής ανακοπής, η οποία συνέβη μία ώρα μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19 της Pfizer-BioNTech, προέρχεται από το σύστημα VAERS – το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων των ΗΠΑ ( αριθμός υπόθεσης 1015467), και δεν αναφέρεται σε ηλικιωμένο άτομο, ούτε σε νεαρό ενήλικα, ούτε καν σε έφηβο. Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά η αναφορά αυτή αναφέρεται σε ένα μωρό δύο μηνών.



 “Ένας αρσενικός ασθενής ηλικίας 2 μηνών έλαβε το bnt162b2 (PFIZER-BioNTech COVID-19 VACCINE) με αριθμό παρτίδας: EL 739, μέσω απροσδιόριστης οδού χορήγησης στις 02 Φεβρουαρίου 2021 σε εφάπαξ δόση για την ανοσοποίηση COVID-19”, αναφέρεται έτσι στην έκθεση. “Ο ασθενής έλαβε τον εμβολιασμό, παρατηρήθηκε για 15 λεπτά, αποχώρησε από την κλινική και στη συνέχεια επέστρεψε μία ώρα αργότερα στις 02 Φεβ 2021, παρουσιάζοντας δέρμα κρύο, υγρό και με πόνο στο στήθος, στη συνέχεια αναπτύχθηκε συμβάν καρδιακής ανακοπής, ο ασθενής σταθεροποιήθηκε και μεταφέρθηκε για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη… Η έκβαση των συμβάντων ήταν άγνωστη. Το περιστατικό αυτό αναφέρθηκε ως σοβαρό με κριτήρια σοβαρότητας απειλητικά για τη ζωή από την ΗΑ. Δεν είναι δυνατή η προσπάθεια παρακολούθησης. Δεν αναμένονται περαιτέρω πληροφορίες”.

Πώς ένα μωρό 2 μηνών έλαβε το εμβόλιο mRNA; Αυτά τα εμβόλια δεν έχουν λάβει ακόμη EUA (Emergency Use Authorization) για εγκεκριμένη χρήση σε παιδιά ηλικίας πέντε ετών και κάτω από τον FDA, ή οποιαδήποτε άλλη ρυθμιστική αρχή, και ακόμη και αν λάβουν, η EUA θα περιλαμβάνει μόνο μωρά 6 μηνών και άνω.

Συμμετείχε αυτό το μωρό στις κλινικές δοκιμές της Pfizer-BioNTech, που εξέταζαν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια μεταξύ των βρεφών;

Η απάντηση είναι ασαφής. Σύμφωνα με το άτομο που συνέταξε την έκθεση “Δεν είναι βέβαιο αν ο ασθενής συμμετείχε σε κλινική δοκιμή”. Ωστόσο, ο συντάκτης της έκθεσης δηλώνει επίσης ότι η έκθεση “ελήφθη από έναν επικοινωνήσιμο Άλλο Επαγγελματία Υγείας από την Pfizer από τη Ρυθμιστική Υπηρεσία”. Αυτή η σημείωση υπονοεί ότι το βρέφος μπορεί πράγματι να συμμετείχε στη δοκιμή της Pfizer. Η αναφορά του ρυθμιστικού οργανισμού Μοναδικό αναγνωριστικό αναφοράς ασφάλειας GB-MHRA-ADR 24687611 – υποδεικνύει ότι η αναφορά προήλθε από τη Μεγάλη Βρετανία (τα 2 πρώτα γράμματα στο αναγνωριστικό αναφοράς αντιπροσωπεύουν τη χώρα προέλευσης, GB- Μεγάλη Βρετανία, και MHRA υποδεικνύουν ότι η πηγή αναφοράς ήταν η αρχή φαρμάκων της).

Γιατί δεν παρακολούθησαν την κατάσταση του μωρού 2 μηνών, το οποίο υπέστη καρδιακή ανακοπή μία ώρα μετά τη λήψη πειραματικού εμβολίου; Γιατί δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες; Μήπως επειδή πέθανε; Ή μήπως το μωρό αφαιρέθηκε από ένα πείραμα; Γιατί ο συντάκτης της έκθεσης δεν το αναφέρει αυτό;

Είναι σοκαριστικό, αλλά αποδεικνύεται ότι το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα από τα πολλά περιστατικά στο σύστημα VAERS, που περιγράφουν μωρά και παιδιά κάτω των πέντε ετών που εκτέθηκαν σε εμβόλια mRNA Covid, τα οποία υπέστησαν απειλητικές για τη ζωή τους ανεπιθύμητες ενέργειες.



Παρόλο που τα παιδιά κάτω των πέντε ετών δεν θεωρούνταν επιλέξιμα για αυτά τα εμβόλια, εκτός εάν συμμετείχαν σε κλινική δοκιμή, εκπληκτικά, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές αναφορές στο σύστημα που περιγράφουν μωρά και νήπια που εμβολιάστηκαν. Ορισμένα από τα παιδιά υπέστησαν απειλητικές για τη ζωή τους ανεπιθύμητες ενέργειες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν είναι σαφές τι τους συνέβη- επέζησαν και ανάρρωσαν, εξακολουθούν να υποφέρουν από προβλήματα υγείας ή πέθαναν.

Σε λίγες ημέρες, στις 15 Ιουνίου, η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Συναφών Βιολογικών Προϊόντων του FDA θα συζητήσει τα αιτήματα EUA της Moderna και της Pfizer για εμβόλια για βρέφη και νήπια ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών – τη μόνη ομάδα που δεν είναι ακόμη επιλέξιμη για τον εμβολιασμό με το COVID-19 σήμερα. Σύμφωνα με το ενημερωτικό έγγραφο του FDA που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα πριν από τη συνεδρίαση των επιτροπών VRBPA, υπήρξαν “245 αναφορές στις ΗΠΑ” στο σύστημα VAERS “σε παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών”, τα οποία έλαβαν ένεση (“προϊόν που χορηγήθηκε σε ασθενή ακατάλληλης ηλικίας” ή “χρήση εκτός επισήμανσης”) ή εκτέθηκαν στο εμβόλιο “μέσω του μητρικού γάλακτος”.  

Παρ’ όλα αυτά, και οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ήδη τον Μάιο ότι τα ευρήματά τους δείχνουν ότι τα εμβόλιά τους είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Το ενημερωτικό έγγραφο της VRBPAC απαριθμεί μια ποικιλία ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν μετά την έκθεση στο εμβόλιο σε αυτή την ηλικιακή ομάδα, όπως “πυρεξία…, θερμοκρασία σώματος…, βήχας, πονοκέφαλος, εξάνθημα, διάρροια”. Σύμφωνα με το έγγραφο, “Μεταξύ των αναφορών VAERS των ΗΠΑ για άτομα ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών, οι οποίες ενδέχεται να αντικατοπτρίζουν μη εξουσιοδοτημένη χρήση του εμβολίου ή να αντανακλούν σφάλμα αναφοράς, η πλειονότητα (96,3%) ήταν μη σοβαρές”. Ενώ το έγγραφο διευκρινίζει τις ανησυχίες για την ασφάλεια που εντοπίστηκαν από τα δεδομένα επιτήρησης της ασφάλειας μετά την έγκριση στο VAERS, συμπεριλαμβανομένης της αναφυλαξίας, της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας, δεν αφορά αυτές τις ανησυχίες για την ασφάλεια που εντοπίστηκαν στη νεότερη ηλικιακή ομάδα. Αντ’ αυτού, αναφέρει: “Δεν εντοπίστηκαν ασυνήθιστες συχνότητες, συστάδες ή άλλες τάσεις για ανεπιθύμητα συμβάντα που να υποδηλώνουν νέα ανησυχία για την ασφάλεια”.

Αλλά είναι όντως έτσι τα πράγματα; Φαίνεται ότι, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και παρά τα ανησυχητικά και σοκαριστικά ευρήματα που αποκαλύπτονται από τα έγγραφα της Pfizer, αναμένεται ότι και οι δύο εταιρείες θα λάβουν πολύ σύντομα την επιθυμητή EUA. Μάλιστα, η ιστοσελίδα του CDC, ήδη από τον Απρίλιο, είχε διαφημίσει ένα πρωτόκολλο σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών, το οποίο περιελάμβανε και τα μωρά 6 μηνών έως 4 ετών.

Υπό το πρίσμα αυτής της αναμενόμενης έγκρισης, το περιοδικό RT πραγματοποίησε ανάλυση των περιπτώσεων που αναφέρθηκαν στο σύστημα VAERS και αφορούσαν μωρά ηλικίας έως 3 ετών.

Κατά την ανάλυση, αφαιρέθηκαν περιπτώσεις στις οποίες αναφερόταν ότι η έκθεση στο εμβόλιο έγινε μέσω του θηλασμού (οι περιπτώσεις αυτές αναλύθηκαν ξεχωριστά και θα παρουσιαστούν σύντομα σε επόμενο άρθρο), καθώς και περιπτώσεις που εντοπίστηκαν ως λάθη στην καταγραφή της ηλικίας.

Από την ανάλυση προκύπτει ότι υπήρξαν τουλάχιστον 58 περιπτώσεις σοβαρών και απειλητικών για τη ζωή ανεπιθύμητων ενεργειών μεταξύ βρεφών και νηπίων ηλικίας 3 ετών και κάτω. Το εύρημα αυτό είναι ιδιαίτερα αινιγματικό, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι δεν έπρεπε να εμβολιαστούν αρχικά σε αυτή την ηλικία. Δυστυχώς, παρόμοια με την περίπτωση που αναφέρθηκε παραπάνω, οι περισσότερες αναφορές VAERS δεν αναφέρουν πώς και υπό ποιες συνθήκες εκτέθηκαν στο εμβόλιο – ήταν συμμετέχοντες στις δοκιμές των εταιρειών; Και αν όχι, γιατί και υπό ποιες συνθήκες εμβολιάστηκαν;

Και οι δύο εταιρείες δεν έχουν ακόμη δημοσιεύσει τα δεδομένα ασφάλειας από τις δοκιμές τους σε αυτή την ηλικιακή ομάδα. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σαφές από τις εκθέσεις VAERS: υπήρχαν πολλά μωρά που τραυματίστηκαν μετά τη λήψη του εμβολίου. Είτε εμβολιάστηκαν στο πλαίσιο των δοκιμών είτε παράνομα στις κοινότητές τους, η Pfizer και η Moderna δεν θα μπορέσουν προκλητικά να ισχυριστούν, όταν παρουσιάσουν τα δεδομένα τους στον FDA, ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές για τα μωρά και ότι δεν υπήρξαν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες σε αυτή την ηλικιακή ομάδα. Επιπλέον, οι εμπειρογνώμονες της επιτροπής του FDA που θα συζητήσουν την έγκριση της EUA δεν θα μπορούν να αγνοήσουν αυτές τις περιπτώσεις και να υποστηρίξουν ότι δεν γνώριζαν. Τα δεδομένα που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας το εντελώς αντίθετο, και αυτή τη φορά – τα δεδομένα αυτά παρουσιάζονται στο κοινό εκ των προτέρων, πριν από τη χορήγηση της EUA και πριν από τη συζήτηση της VRBPAC.

Το αποτέλεσμα των γεγονότων: Δεν ανέκαμψε.

Μία από τις πιο ανατριχιαστικές αναφορές αναφέρεται σε ένα θηλυκό μωρό 43 ημερών, το οποίο στις 30 Ιανουαρίου 2021 έλαβε το εμβόλιο Comirnaty της Pfizer. Στην περιγραφή του περιστατικού (αρ. αναφοράς 1133837) αναφέρεται σαφώς ότι εμβολιάστηκε και ότι το εμβόλιο χορηγήθηκε στον μυ: “Μια γυναίκα ασθενής 43 ημερών έλαβε bnt162b2 (COMIRNATY), ενδομυϊκά στις 30Jan2021 (Lot Number: EK9788) ως ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΟΣΗ για την ανοσοποίηση COVID-19”. Αμέσως μετά τον εμβολιασμό, το μωρό υπέστη ποικίλες απειλητικές για τη ζωή πολυσυστηματικές βλάβες, όπως “Αναφυλακτική αντίδραση (ευρέως), Άσθμα/βρογχόσπασμος (στενά), Αντιχολινεργικό σύνδρομο (ευρέως), Οξεία κεντρική αναπνευστική καταστολή (ευρέως), Πνευμονική υπέρταση (ευρεία), Καρδιομυοπάθεια (ευρεία), Ηωσινοφιλική πνευμονία (ευρεία), Αιθουσαίες διαταραχές (ευρεία), Υπερευαισθησία (ευρεία), Αναπνευστική ανεπάρκεια (στενή), Σύνδρομο αντίδρασης φαρμάκου με ηωσινοφιλία και συστηματικά συμπτώματα (ευρεία)”. Παρόλο που στην ενότητα που αναφέρει το θάνατο η δήλωση αναφέρει “Όχι”, η ενότητα που αναφέρει την ανάρρωση αναφέρει επίσης “Όχι” – δηλαδή το μωρό δεν ανάρρωσε. Τι της συνέβη τότε; Είναι ζωντανή ή πέθανε;

Επιπλέον, η έκθεση αυτή, όπως και πολλές άλλες, εγείρει ορισμένα δύσκολα ερωτήματα. Πώς ένα μωρό 43 ημερών έλαβε ένα εμβόλιο που δεν έχει ακόμη εγκριθεί για χρήση σε μωρά; Επιπλέον, οι τρέχουσες κλινικές δοκιμές που διεξάγονται υποτίθεται ότι περιλαμβάνουν μωρά και παιδιά άνω των 6 μηνών. Συμμετείχε αυτό το μωρό στη δοκιμή της Pfizers; Η έκθεση δεν απαντά σε αυτό το ερώτημα.

Ακριβώς όπως και σε αυτό το μωρό, αποδεικνύεται ότι στις περισσότερες από τις αναφερθείσες περιπτώσεις καταγράφηκαν αρκετές απειλητικές για τη ζωή παρενέργειες για το ίδιο μωρό. Οι πιο συχνές σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ήταν η επικίνδυνη αιμορραγία, το αναφυλακτικό σοκ – μια απειλητική για τη ζωή αλλεργία που μπορεί να βλάψει το αναπνευστικό σύστημα και να προκαλέσει ζάλη, λιποθυμία, ακόμη και θάνατο, το αντιχολινεργικό σύνδρομο – μια κατάσταση που εμφανίζεται όταν μπλοκάρονται οι θέσεις υποδοχής του νευροδιαβιβαστή ακετυλοχολίνης, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα συντονισμού, αυξημένο καρδιακό ρυθμό και άλλα συμπτώματα, εγκεφαλίτιδα – μια λοίμωξη του εγκεφάλου, που μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, εμετό, απώλεια συνείδησης και θάνατο- υπογλυκαιμία – πολύ χαμηλό σάκχαρο στο αίμα, μια κατάσταση που μπορεί να κλιμακωθεί γρήγορα σε θάνατο στα βρέφη- και νευροληπτικό σύνδρομο – το οποίο είναι επίσης απειλητικό για τη ζωή , και μπορεί να βλάψει τους καρδιακούς μύες, άλλους μύες και τα νεφρά.



Από τη σύνοψη των ευρημάτων της ανάλυσης κατά ομάδες ηλικίας και φύλου προκύπτει η ακόλουθη εικόνα:

Στην ηλικιακή ομάδα 0-6 μηνών – υπάρχουν 28 αναφορές, στις οποίες 10 είναι άνδρες, 16 είναι γυναίκες και 2 των οποίων το φύλο δεν προσδιορίστηκε.

Οι 9 από αυτούς (32%) υπέστησαν αντιχολινεργικό σύνδρομο, 9 (32%) είχαν αναφυλακτικό σοκ, 8 (28,6%) υπέστησαν νευροληπτικό σύνδρομο, 5 υπέστησαν διαταραχές του καρδιακού ρυθμού και 5 είχαν υπογλυκαιμία.

Στην ηλικιακή ομάδα 6-12 μηνών – σε αυτή την ομάδα βρέθηκαν 5 αναφορές – 3 άνδρες, μία γυναίκα και μία της οποίας το φύλο δεν προσδιορίστηκε. Η ομάδα αυτή είναι μικρή σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες. Ο κατάλογος των ανεπιθύμητων ενεργειών περιελάμβανε: αναφυλακτικό σοκ, αντιχολινεργικό σύνδρομο και νευροληπτικό σύνδρομο.

Στην ηλικιακή ομάδα ενός έως τριών ετών – σε αυτή την ομάδα αναφέρθηκαν 25 περιπτώσεις, εκ των οποίων 5 αφορούσαν άνδρες, 19 αφορούσαν γυναίκες και μία σε ένα μωρό του οποίου το φύλο δεν προσδιορίστηκε.

6 από τα μωρά (24%) υπέστησαν αναφυλακτικό σοκ, 6 (24%) υπέστησαν αντιχολινεργικό σύνδρομο, 5 (20%) υπέστησαν νευροληπτικό σύνδρομο, 4 (16%) υπέστησαν εγκεφαλίτιδα, 3 (12%) είχαν ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς, ένα μωρό είχε αιμορραγία και ένα υπέστη υπογλυκαιμία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω είναι μόνο μερικές από αυτές που αναφέρθηκαν στο VAERS σε σχέση με τα μωρά. Επιλέξαμε να επικεντρωθούμε μόνο στις απειλητικές για τη ζωή και τις συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες.

https://rtmag.co.il/…/breaking-58-babies-who-received…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr