Home ΚΟΣΜΟΣ Η Δρ Naomi Wolf συνέκρινε τα εμβόλια της Pfizer με γενοκτονία

Η Δρ Naomi Wolf συνέκρινε τα εμβόλια της Pfizer με γενοκτονία

by _
0 comment 132 views


Σε συνέντευξη στην Del Bigtree του The Highwire, η Δρ. Wolf είχε την ευκαιρία να εκφράσει τη γνώμη της για τα έγγραφα του εμβολίου C-19 της Pfizer. Στη συνέντευξη, συνέκρινε τα εμβόλια με τη γενοκτονία.

«Αυτοί οι άνθρωποι το γνώριζαν πριν από 14 μήνες μέχρι σήμερα. Γνωρίζουν ότι αυτές οι ενέσεις σκοτώνουν μωρά, ότι αυτές οι ενέσεις προκαλούν νευρολογική βλάβη, προκαλούν εγκεφαλικά και προκαλούν πήξη αίματος. Το ξέρουν», είπε ο Γουλφ.

«Ήξεραν ότι τα μωρά πέθαιναν και συνέχιζαν. Γνώριζαν ότι οι άνθρωποι είχαν εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια και ότι υπήρχε καρδιακή βλάβη στα παιδιά. Και συνέχισαν».

«Γενοκτονία, ως προς τη ριζική της δομή, σημαίνει την εκ προθέσεως δολοφονία ενός λαού. Είναι σκόπιμα », εξήγησε.

Αναφορά της Δρ Ναόμι Γουλφ:
Οι εθελοντές WarRoom/DailyClout Pfizer Documents Investigation, μια ομάδα 3.000 γιατρών, νοσοκόμων, βιοστατιστικών, ερευνητών ιατρικών απάτης, εργαστηριακούς ιατρούς και ερευνητών, τι υπάρχει στα 55.000 εσωτερικά έγγραφα της Pfizer που η FDA είχε ζητήσει από το δικαστήριο να κρατήσει μυστικά για 75 χρόνια. Με δικαστική απόφαση, τα έγγραφα αυτά αποκαλύφθηκαν. Και οι ειδικοί μας υπηρετούν την ανθρωπότητα διαβάζοντας αυτά τα έγγραφα και εξηγώντας τα με απλούς όρους. Μπορείτε να βρείτε όλες τις αναφορές εθελοντών στο DailyClout.io.

Τα ψέματα που αποκαλύφθηκαν είναι εντυπωσιακά.
Οι εθελοντές WarRoom/DailyClout επιβεβαίωσαν: ότι η Pfizer (και επομένως η FDA) γνώριζε τον Δεκέμβριο του 2020 ότι τα εμβόλια MRNA δεν λειτουργούσαν, ότι «μειωνόταν η αποτελεσματικότητά τους» και ότι είχαν «αποτυχία».



Η Pfizer γνώριζε τον Μάιο του 2021 ότι οι καρδιές 35 ανηλίκων είχαν καταστραφεί μια εβδομάδα μετά την ένεση MRNA, αλλά η FDA κυκλοφόρησε το EUA για τους εφήβους ένα μήνα αργότερα , εμβολιάστηκαν χιλιάδες έφηβοι. [https://dailyclout.io/pfizer-vaccine-fda-fails-to-mention-risk-of-heart-damage-in-teens/]

Η Pfizer (και επομένως η FDA· πολλά από τα έγγραφα αναφέρουν “FDA: ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ” στο κάτω μέρος) γνώριζε ότι, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς τα νανοσωματίδια πρωτεΐνης RNAM αυξάνονταν και τα λιπίδια δεν παρέμειναν στο σημείο της ένεσης στο ο δελτοειδής, αλλά πέρασαν, εντός 48 ωρών, στην κυκλοφορία του αίματος, από όπου παρέμειναν στο ήπαρ, τον σπλήνα, τα επινεφρίδια, τους λεμφαδένες και, εάν είστε γυναίκα, στις ωοθήκες.

Η Pfizer (και επομένως ο FDA) γνώριζε ότι το εμβόλιο της Moderna είχε 100 mcg mRNA, λιπιδικά νανοσωματίδια και πρωτεΐνη ακίδας, που ήταν περισσότερο από τρεις φορές μεγαλύτερη από 30 mcg στη δόση της Pfizer για ενήλικες. Τα εσωτερικά έγγραφα της εταιρείας δείχνουν υψηλότερο ποσοστό ανεπιθύμητων παρενεργειών με τη δόση των 100 mcg, έτσι σταμάτησαν να πειραματίζονται με αυτήν την ποσότητα εσωτερικά λόγω της “αντιδρογόνου δράσης”, το είπε η Pfizer, αλλά κανείς δεν είπε σε όλα τα εκατομμύρια των Αμερικανών που έλαβαν την πρώτη και δεύτερες δόσεις 100 mcg.

Η Pfizer παρέσυρε τα υποκείμενα της δοκιμής έτσι ώστε σχεδόν τα τρία τέταρτα ήταν γυναίκες, ένα φύλο λιγότερο επιρρεπές σε καρδιακή βλάβη. Η Pfizer έχασε αρχεία για το τι συνέβη σε εκατοντάδες από τα υποκείμενά της.

Σε εσωτερικές δοκιμές, εμφανίστηκαν περισσότερες από 42.000 ανεπιθύμητες παρενέργειες και περισσότερα από 1.200 άτομα πέθαναν. Τέσσερις από τους ανθρώπους που πέθαναν πέθαναν την ίδια μέρα που τους χορηγήθηκε η ένεση.



Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες που αναφέρονται στα εσωτερικά έγγραφα της Pfizer είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που αναφέρονται στον ιστότοπο του CDC ή που διαφημίζονται από διεφθαρμένους γιατρούς και ιατρικούς οργανισμούς και νοσοκομεία. Αυτά περιλαμβάνουν τεράστιες στήλες πόνου στις αρθρώσεις, μυϊκό πόνο (μυαλγία), μάζες νευρολογικών επιπτώσεων περιλαμβάνουν σκλήρυνση κατά πλάκας, παράλυση Guillain Barre και Bell, εγκεφαλία, όλες τις πιθανές επαναλήψεις της πήξης του αίματος, θρομβοπενία κλίμακας, εγκεφαλικά επεισόδια, αιμορραγίες και πολλούς τύπους ρήξης μεμβρανών σε όλο το ανθρώπινο σώμα. Οι παρενέργειες για τις οποίες ήξεραν η Pfizer και η FDA, αλλά δεν το γνωρίζατε, περιλαμβάνουν προβλήματα με φουσκάλες, εξανθήματα, έρπητα ζωστήρα και ερπητικές καταστάσεις ..

Τα εσωτερικά έγγραφα δείχνουν ότι η Pfizer (και επομένως ο FDA) γνώριζε ότι τα ερυθρά ερεθίσματα ή οι κνίδωση ήταν μια κοινή αντίδραση στο PEG, ένα αλλεργιογόνο που προέρχεται από το πετρέλαιο που υπάρχει στα συστατικά του εμβολίου, ένα αλλεργιογόνο που σίγουρα δεν πρέπει να καταποθεί. Στην πραγματικότητα, το PEG είναι ένα τόσο σοβαρό αλλεργιογόνο που πολλοί άνθρωποι μπορεί να υποστούν αναφυλακτικό σοκ εάν εκτεθούν σε αυτό. Αλλά τα άτομα που ήταν αλλεργικά στο PEG δεν είχαν προειδοποιηθεί να μην εμβολιαστούν ούτε παρακολουθήθηκαν προσεκτικά από τους γιατρούς τους . Αφέθηκαν στη μοίρα τους.

Οι ελεγκτές δεδομένων μπορούν να αρνηθούν αυτό το μόνο που θέλουν. Τα έγγραφα μιλούν από μόνα τους.Φυσικά, οι άνθρωποι που προσπάθησαν να θίξουν οποιοδήποτε από αυτά τα ζητήματα αποδοκιμάστηκαν, επιπλήχθηκαν από Προέδρους, χαρακτηρίστηκαν τρελοί και τιμωρήθηκαν αυστηρά.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr