Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αν ήταν κι άλλοι πατριώτες σαν τον Καρατζαφέρη τι θα κάναμε;

Αν ήταν κι άλλοι πατριώτες σαν τον Καρατζαφέρη τι θα κάναμε;

by _
0 comment 142 views

Αν ήταν κι άλλοι πατριώτες σαν τον Καρατζαφέρη τι θα κάναμε;


Πολλά τα ηλεκτρονικά μηνύματα που λαμβάνω κάθε ημέρα από φίλους αναγνώστες, ή παλαιούς συνόρκους στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό! Το πατριωτικό κόμμα, που τόσες ελπίδες γέννησε στην Πατρίδα και προδόθηκε εκ των ενόντων! Και μάλιστα από τον Πρόεδρό του και τα τρία αγαπημένα του “παιδιά”, τα οποία αυτομόλησαν στη ΝΔ και σήμερα από υψηλά Υπουργεία, παίρνουν ακραία αντιλαϊκά μέτρα!

Έτσι μπαίνω στον πειρασμό να δημοσιεύσω το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα, ενός φίλου αναγνώστη και τον οποίο ευχαριστώ για την επικοινωνία και τα όσα παρακάτω μου υπενθύμισε: 

Χαίρεται αγαπητέ κ. Αποστόλου!

Είμαι τακτικός αναγνώστης της εφημερίδας Ε.Ω. και των άρθρων σας, που είναι πάντα επίκαιρα, αντικειμενικά, και που αποπνέουν ελευθερη και αντικειμενική άποψη και αγάπη στην πατρίδα και σεβασμό στους αναγνώστες σας!

Πάντα έψαχνα μια ευκαιρία για να μπορέσω να καταθέσω την άποψή μου και τις διαμαρτυρίες μου απέναντι σε αυτό το πολιτικό φαινόμενο που ονομάζεται Γιώργος Καρατζαφέρης, και σε ότι πρεσβεύει….

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%CE%B1%CE%BD-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr