Home ΔΙΕΘΝΗ Σφυροκόπημα στο Ντόνετσκ από ουκρανικό πυροβολικό. Χτυπούν πολυκατοικίες, μαιευτήριο, αγορά και εκκλησίες. 4 νεκροί (1 αγόρι 11 χρονών) και 22 τραυματίες 70 κτίρια χτυπήθηκαν σε 1 μέρα! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΑΓΟΡΑΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Σφυροκόπημα στο Ντόνετσκ από ουκρανικό πυροβολικό. Χτυπούν πολυκατοικίες, μαιευτήριο, αγορά και εκκλησίες. 4 νεκροί (1 αγόρι 11 χρονών) και 22 τραυματίες 70 κτίρια χτυπήθηκαν σε 1 μέρα! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΑΓΟΡΑΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

by _
0 comment 105 views

Σφυροκόπημα στο Ντόνετσκ από ουκρανικό πυροβολικό. Χτυπούν πολυκατοικίες, μαιευτήριο, αγορά και εκκλησίες. 4 νεκροί (1 αγόρι 11 χρονών) και 22 τραυματίες 70 κτίρια χτυπήθηκαν σε 1 μέρα! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΑΓΟΡΑΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


Οι ουκρανικές δυνάμεις βομβαρδίζουν το Ντόνετσκ όλη την ημέρα. Οι συνοικίες Voroshilovsky, Kyiv και Kuibyshevsky της πρωτεύουσας δέχονται τις πιο έντονες επιθέσεις. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χρησιμοποιούν πυροβόλα, έχουν καταγραφεί χτυπήματα από πυρομαχικά διασποράς.Το πρωί, ως αποτέλεσμα επίθεσης ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή Μπουντιονόφσκι του Ντόνετσκ, σκοτώθηκαν 4 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 22 κάτοικοι. Χτυπούν πολυκατοικίες, μαιευτήριο, αγορά και εκκλησίες. Κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του Ντόνετσκ από την πλευρά των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, μια οβίδα έπληξε το μαιευτήριο.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβάρδισαν ξανά την πρωτεύουσα της ΛΔΔ με Grad MLRS. Πυρά εκτοξεύτηκαν από την Avdiivka. Οι οβίδες έπεσαν στα σύνορα των συνοικιών Kuibyshev και Kyiv και κατά την προσγείωση τους κοντά στο νοσοκομείο Vishnevsky, ξέσπασαν πολλές πυρκαγιές.

4 νεκροί (μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος), 22 τραυματίες, 70 κτίρια χτυπήθηκαν. Σε μια μέρα. Στην πόλη του Ντόνετσκ γράφει ο δημοσιογράφος του RT

Semión Sénderov

Σύμφωνα με άλλες πηγές οι νεκροί πολίτες είναι 6.



Στο Ντόνετσκ, μια οβίδα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας χτύπησε την οροφή ενός μαιευτηρίου, οι έγκυες μεταφέρθηκαν στο υπόγειο, αναφέρει ο ανταποκριτής του RIA Novosti.

“Το ουκρανικό πυροβολικό βομβάρδισε το Ρεπουμπλικανικό Κέντρο του Ντόνετσκ για την Προστασία της Μητρότητας και της Παιδικής Ηλικίας στην οδό Panfilov 3. Μετά από μαζικό βομβαρδισμό γυναικών που είναι για τοκετό, οι γιατροί συνεχίζουν να παρέχουν βοήθεια”, είπε.

Συνέπειες του βομβαρδισμού από Ουκρανούς τρομοκράτες της περιοχής Kuibyshev στο Ντόνετσκ συνοικία Kuibyshev, επλήγη η Εκκλησία του Αγίου Βλαντιμίρ. Σύμφωνα με επικαιροποιημένες πληροφορίες, ως αποτέλεσμα του ουκρανικού βομβαρδισμού της συνοικίας Budyonnovsky, σκοτώθηκαν 3 άτομα (μεταξύ των οποίων ένα αγόρι 11 ετών), 18 θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.



9 εμπορικά περίπτερα καταστράφηκαν στο έδαφος της αγοράς Maisky μετά από πυρκαγιά.
Λόγω ζημιάς στη γραμμή υψηλής τάσης στην περιοχή διανομής Kalininsky, 7 πολυκατοικίες στο δρόμο έμειναν χωρίς ρεύμα. Polotsk. Στο δρόμο σημειώθηκαν ζημιές σε στέγη, μπαλκόνια, παράθυρα και σκάλες. Polotsk, 20 ετών.
;Έσπασαν τα τζάμια σε:

  • St. Polotskaya, 18, 20a, b, c;
  • St. 230th Rifle Division, 2, 3, 4.

 

  • Το Αρχηγείο της Εδαφικής Άμυνας του DPR ανέφερε ότι ο βομβαρδισμός πραγματοποιήθηκε από τις θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο χωριό Ορλόβκα με βλήματα 155 mm τύπου ΝΑΤΟ.
  • Σύμφωνα με το γραφείο αντιπροσωπείας του DPR στο JCCC, οι περιφέρειες Voroshilovsky, Kyiv και Kuibyshevsky της πρωτεύουσας της δημοκρατίας υφίστανται τις πιο έντονες επιθέσεις. Τα ουκρανικά στρατεύματα έχουν ήδη εκτοξεύσει τουλάχιστον οκτώ ρουκέτες από το BM-27 Uragan, ογδόντα ρουκέτες από το Grad MLRS, 18 των 155 χιλιοστών και δέκα των 120 χιλιοστών.
  • Από το 2014 ως το 2022 δολοφονούν αμάχους στο Ντονμπάς…
  • 13/6/22 Ντόνετσκ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΑΓΟΡΑΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

“Το Κίεβο ξεπέρασε όλα τα όρια “, δήλωσε ο επικεφαλής του DPR ο Pushilin και ζήτησε επιπρόσθετες στρατιωτικές ενισχύσεις από Ρωσία.



Oι έγκυες στα υπόγεια μετά το βομβαρδισμό μαιευτηρίου

ΠΗΓΗ >> dimpenews.com

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr