Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HappenedNow.gr εμφανίστηκε πληροφοριοδότης στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ,  προκειμένου να παράσχει πληροφορίες που θα ξεκλειδώσουν σχεδόν όλα τα “κλειδωμένα μυστικά”.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο πληροφοριοδότης ζήτησε από συγκεκριμένο αρμόδιο συνάντηση μόνο με τον πρόσφατα επιλεγέντα άφθαρτο Αρχηγό, κ Σκούμα,  προκειμένου να λάβει εγγυήσεις και να  διασφαλίσει τη ζωή του.

Ελληνική Αστυνομία: Νέος αρχηγός ο Κωνσταντίνος Σκούμας

Έχουν περάσει 5 ημέρες και απάντηση δεν έχει δεχτεί,  και το κυριότερο!!!  έχουν «εξαφανιστεί» όλοι από τα τηλέφωνα…

Σε κάθε κλήση του,  οι τηλεφωνήτριες του απαντούν ότι ο αρμόδιος είναι σε συνεχείς συσκέψεις…ότι θα του μεταφέρουν το τηλεφώνημά του….κλπ…κλπ

Τελικά όταν οι υποθέσεις καίνε, όπως η εξιχνίαση δολοφονιών που φτάνουν στις παρυφές του «συστήματος», κανένας δε θέλει να ακούσει… Μη τζιζ, καίει!

Κατά τα άλλα μένουμε στη “μετάθεση” προϊσταμένων εξειδικευμένων υπηρεσιών της ΕΛ. ΑΣ όπως πρόσφατα τον Τμηματάρχη του Εγκλημάτων κατά Ζωής, Κωνσταντίνου Χασιώτη και του Τμηματάρχη του Εκβιαστών Νικόλαου Νταβαρίνου,  απλά για να δείχνουν ότι κινούνται,  αλλά στην  ουσία για να ανακατεύουν την τράπουλα, και μέχρι εκεί!



Όταν πρόκειται με πληροφορίες να φτάσουν στην εξιχνίαση εγκλημάτων,  ούτε συζήτηση…

Είναι καιρός για ανακατωσούρες τώρα…ποιος ξέρει τι θα βγει στην επιφάνεια, ποιοι θα θιχτούν και…πόσο ψηλά θα είναι !

Αρκετές ανεξιχνίαστες υποθέσεις έχουν συγκεντρωθεί ! Μήπως οι πληροφορίες αυτές θα βοηθούσαν; Ερώτημα θέτουμε.

Η ανεξιχνίαστη επί 14 μήνες δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ,

Δολοφονία Καραϊβάζ - Η γυναίκα του δημοσιογράφου στο σημείο που τον εκτέλεσαν - nassosblog.gr



…η ανεξιχνίαστη επί 23 μήνες απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου,  

Δολοφονία Στέφανου Χίου: Πώς τον πυροβόλησαν, κατάσταση στο νοσοκομείο, έξαλλος με Χρυσοχοΐδη [φωτο]

…οι δολοφονίες ποινικών εν μέση οδό που έχουν γίνει μάστιγα,

Με τον Καπετανάκη... - Η άγνωστη απόπειρα δολοφονίας του μπράβου των Βριλησσίων με ανθοδέσμη - χειροβομβίδα - Zinapost.gr

…τα ανησυχητικά στοιχεία εξαφάνισης ασυνόδευτων ανηλίκων και οι «φήμες» για εμπόριο οργάνων, οι κλοπές εκατομμυρίων ευρώ δημόσιας περιουσίας, είναι εγκλήματα που θα απασχολούσαν την οποιαδήποτε αστυνομία σε μια ευνομούμενη-ευρωπαϊκή  χώρα. Όχι στην Ελλάδα όμως…



Στην Ελλάδα όλα γίνονται επικοινωνιακά,  με την αγαστή συνεργασία πρόσφορων Μ.Μ.Ε. που μας δείχνουν ¨αποκαλύψεις βόμβα” με κατασχεμένες μοτοσικλέτες…με DNA που βρέθηκε,  αλλά ποτέ δεν βρίσκεται…με επικείμενες συλλήψεις που ποτέ δεν γίνονται, Video και φωτογραφίες που διοχετεύονται από την ΕΛ.ΑΣ σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους κλπ…κλπ.

Ο ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ ανακοινώνει ότι «είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα σύνορά μας στον Έβρο και στα νησιά και αν απαιτηθεί θα μετακινηθούν αστυνομικοί», 

Θεοδωρικάκος: Η Αστυνομία θα είναι φιλική απέναντι στον πολίτη, σκληρή απέναντι στο έγκλημα - CNN.gr

και την ίδια στιγμή καταγγελία αναφέρει ότι το Α.Τ Ομονοίας,  κλείνει καθημερινά στις 15.00΄εξαιτίας έλλειψης προσωπικού.

Ο Δήμαρχος Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης καταγγέλλει ότι η Αθήνα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα εγκληματικότητας από την ανυπαρξία ελέγχων από την αστυνομία, αλλά… ο Θεοδωρικάκος θα βρει αστυνομικούς να στείλει στα σύνορα.  Κλαυσίγελος!

Ελλάδα 2022! Ούτε καν στα επίπεδα Κολομβίας… Ουγκάντα και πιο κάτω.

–Στέφανος Παπαδόπουλος