Home Greek News O παραλογισμός των διεκδικήσεων Ερντογάν κατά της Ελλάδος, ενισχύεται από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ…

O παραλογισμός των διεκδικήσεων Ερντογάν κατά της Ελλάδος, ενισχύεται από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ…

by _
0 comment 141 views

O παραλογισμός των διεκδικήσεων Ερντογάν κατά της Ελλάδος, ενισχύεται από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ…


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Στο “Κόκκινο Πιπέρι” της περασμένης Τρίτης είχα αναφερθεί, ότι ο Ρ. Τ. Ερντογάν έστειλε πολύ αυστηρό μήνυμα στον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγο μετά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, λέγοντας:

«Φέτος, είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε το Συμβούλιο Στρατηγικής Συνεργασίας. Πλέον για εμένα δεν υπάρχει Μητσοτάκης. Πλέον δεν δέχομαι με τίποτε να κάνω μια τέτοια συνάντηση μαζί του, διότι εμείς πορευόμαστε με έντιμους πολιτικούς, που κρατάνε την υπόσχεσή τους. Τα παραπέρα ας τα σκεφτεί ο Μητσοτάκης. Ας συναντηθεί με όποιον θέλει και ας κάνει βάσεις με όποιους θέλει. Και δεν πιστεύω πως η Αμερική θα αποφασίσει σύμφωνα με αυτά που είπε ο Μητσοτάκης»!

Ωστόσο ο Τούρκος Πρόεδρος συνέχισε τις εμπρηστικές δηλώσεις του κατά της Ελλάδος, λέγοντας πριν από λίγα 24ωρα, ότι, δεν θα επιτρέψει την επανάληψη λαθών των προηγούμενων κυβερνήσεων της Τουρκίας σχετικά με τα νησιά του Αιγαίου αλλά και ότι άφησαν την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/o-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%b5%cf%81%ce%bd%cf%84%ce%bf/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr