Home ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ – Εάν η Ουκρανία «κερδίζει» τον πόλεμο με τη Ρωσία, τότε γιατί ο Εσωτερικός Κύκλος του Ζελένσκι αγοράζει επαύλεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην Ελβετία οι περισσότερες εκ των οποίων αγοράστηκαν λίγο ΠΡΙΝ ξεκινήσει ο πόλεμος;;;!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ – Εάν η Ουκρανία «κερδίζει» τον πόλεμο με τη Ρωσία, τότε γιατί ο Εσωτερικός Κύκλος του Ζελένσκι αγοράζει επαύλεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην Ελβετία οι περισσότερες εκ των οποίων αγοράστηκαν λίγο ΠΡΙΝ ξεκινήσει ο πόλεμος;;;!!!

by _
0 comment 213 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ – Εάν η Ουκρανία «κερδίζει» τον πόλεμο με τη Ρωσία, τότε γιατί ο Εσωτερικός Κύκλος του Ζελένσκι αγοράζει επαύλεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην Ελβετία;!

Τα περισσότερα από αυτά τα πολυτελή σπίτια αγοράστηκαν λίγο ΠΡΙΝ η Ρωσία ξεκινήσει την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή της στην Ουκρανία…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 Ιουν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


-HAL TURNER  |  09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022  |  μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη από το GreekNewsOnDemand.com


Εάν η Ουκρανία κερδίζει τον πόλεμο με τη Ρωσία, τότε γιατί τα βασικά πρόσωπα του στενού κύκλου του Προέδρου Zelensky αγοράζουν σπίτια στην Ελβετία; Α, και πώς μπορεί ο καθένας από αυτούς να έχει την πολυτέλεια να πληρώσει 9 εκατομμύρια δολάρια για ένα από αυτά τα σπίτια; Μήπως κλέβεται η «ξένη βοήθεια» των ΗΠΑ για να μπορούν να αγοράσουν επαύλεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων;

Όπως οι περισσότερες χώρες, η Ελβετία έχει αρχεία κτηματολογίου που δείχνουν σε ποιον ανήκει ένα συγκεκριμένο ακίνητο, για πόσο πουλήθηκε και ποιοι φόροι καταβάλλονται σε αυτό. Το ευρύ κοινό μπορεί να έχει πρόσβαση στα αποσπάσματα αυτών των κτηματολογίων.

Μεταξύ των ιδιοκτητών πολυτελών ακινήτων στη χώρα των τραπεζών και των αλπικών λιβαδιών, είναι υψηλόβαθμα στελέχη από το περιβάλλον του Ζελένσκι.

Ξεκινάμε με τον Dmitry Razumkov, έναν Ουκρανό πολιτικό και πρώην Πρόεδρο του Verkhovna (Νομοθετικό Σώμα).

Σύμφωνα με το απόσπασμα του κτηματολογίου, ο κ. Razumkov φαίνεται ότι αγόρασε για τον εαυτό του ένα πολυτελές σπίτι για 8.954.621,00 ελβετικά φράγκα, τα οποία είναι περίπου ίσα με την αξία ενός δολαρίου ΗΠΑ. Το όνομά του βρίσκεται στο κάτω μέρος του αρχείου πώλησης του ακινήτου::

 



Ακολουθεί ο Oleksandr Danyliuk (Daniljuk) πρώην γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας (NSDC) της Ουκρανίας. Το όνομά του εμφανίζεται ως ο αγοραστής του σπιτιού των 9.126.538,00 CHF που εμφανίζεται στο παρακάτω αρχείο:

Ακολουθεί το αρχείο της Λιουντμίλα Ντενίσοβα, την ίδια διαμεσολαβήτρια που απολύθηκε λόγω ψευδών αναφορών για τις φρικαλεότητες του ρωσικού στρατού εναντίον παιδιών.



Το κόστος κάθε κατοικίας είναι περίπου 9 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα. Το φράγκο είναι σήμερα σχεδόν ισοδύναμο με το δολάριο.

Αγαπούν τόσο πολύ την Ουκρανία που αποφάσισαν να μην μένουν πια εκεί;

Όχι μόνο αυτό, πού βρήκαν αυτοί οι «δημόσιοι υπάλληλοι» περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια έκαστος για να αποκτήσουν αρχοντικά στην Ελβετία;

Τα περισσότερα από αυτά τα σπίτια αγοράστηκαν λίγο ΠΡΙΝ η Ρωσία ξεκινήσει την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή της στην Ουκρανία.

Ήταν αυτά τα σπίτια κάποιου είδους δωροδοκία ή ανταμοιβή σε αυτούς τους δημόσιους αξιωματούχους για να τους κάνουν να ξεπουλήσουν την Ουκρανία “φουντώνοντας” τις φωτιές μέχρι να ξεσπάσει ο πόλεμος; Πληρώθηκαν αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι από κάποιον για να τους κάνει να βοηθήσουν στην έναρξη ενός πολέμου;

Ή χειρότερα, κλάπηκε η ξένη βοήθεια προς την Ουκρανία, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να αγοράσουν πολυτελείς επαύλεις για τον εαυτό τους, πολύ μακριά από τον πόλεμο που βοήθησαν να ξεκινήσει;

____________

ΠΗΓΗ >> https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/ukraine-president-s-inner-circle-buying-multi-million-mansions-in-switzerland

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr