Home Greek News Τα 10 πιο ανατριχιαστικά και δυστοπικά πράγματα που προωθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, όπως ο έλεγχος του…νού με χρήση ηχητικών κυμάτων και όχι μόνο!!!

Τα 10 πιο ανατριχιαστικά και δυστοπικά πράγματα που προωθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, όπως ο έλεγχος του…νού με χρήση ηχητικών κυμάτων και όχι μόνο!!!

by _
0 comment 228 views

Τα 10 πιο ανατριχιαστικά και δυστοπικά πράγματα που προωθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 Ιουλ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εν ολίγοις και σύμφωνα με το pentapostagma.gr, διαβάζουμε τα εξής ανατριχιαστικά για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο οποίο ανήκει κι ο…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ… 


Διαβάστε σε τίτλους τα 10 πιο δυστοπικά πράγματα που σχεδιάσθηκαν, ανακοινώθηκαν παντού στη γη και προωθούνται επισήμως και με κάθε τρόπο και μέσο από το παγανιστικό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του Κλάους Σβαμπ αυτή τη στιγμή:

#1 Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι

#2 Τα smartphone θα είναι στο σώμα σας μέχρι το 2030

#3 Παρακολούθηση των… ρούχων σας

#4 «Εκ νέου βαθμονόμηση» της ελευθερίας του λόγου

#5 Πίεση για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση-Επαναφορά

#6 Ρίξτε μια ματιά στο μέλλον (Όλα έχουν να κάνουν με τη μόνιμη ζωή του COVID).

#7 Έπαινοι στα μαζικά lockdowns

#8 Χάπια που περιέχουν μικροτσίπ

#9 Έλεγχος μυαλών με χρήση ηχητικών κυμάτων

#10 Διείσδυση στις κυβερνήσεις. Έλεχγος Κυβερνήσεων. Παγκόσμια Εβραϊκή Κυβέρνηση!…

 Διαβάστε όλο το άρθρο τους ΕΔΩ >> https://www.pentapostagma.gr/kosmos/pagkosmiopoi


Εμείς όμως από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) θα επικεντρωθούμε στα τελευταία τρία. Σύμφωνα με το σαιτ vigilantcitizen.com διαβάζουμε τα εξής….


Όταν κάποιος μιλά για την «παγκόσμια ελίτ», αναφέρεται συνήθως σε μια μικρή ομάδα πλούσιων και ισχυρών ατόμων που δραστηριοποιούνται πέρα από τα εθνικά σύνορα. Μέσω διαφόρων οργανώσεων, αυτά τα μη εκλεγμένα άτομα συγκεντρώνονται σε ημι-μυστικότητα για να αποφασίσουν τις πολιτικές που θέλουν να δουν να εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (ΠΟΦ, ή World Economic Forum, WEF) βρίσκεται στη μέση όλων αυτών. Πράγματι, μέσω των ετήσιων συνεδριάσεων του στο Νταβός, το WEF προσπαθεί να νομιμοποιήσει και να ομαλοποιήσει την επιρροή του στα δημοκρατικά έθνη του κόσμου, έχοντας μια ομάδα από παγκόσμιους ηγέτες να παρευρεθεί και να μιλήσει στην εκδήλωση.

Μια απλή ματιά στη λίστα των συμμετεχόντων σε αυτές τις συναντήσεις αποκαλύπτει την απίστευτη εμβέλεια και την επιρροή του οργανισμού. Τα μεγαλύτερα ονόματα των μέσων ενημέρωσης, της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της επιστήμης, της τεχνολογίας και των οικονομικών εκπροσωπούνται στο WEF.

Δείτε εικόνα >> https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/attendees_0.png?itok=SCQQh_nm

Όλα αυτά τα χρόνια, άνθρωποι στο WEF έχουν πει κάποια άκρως ανησυχητικά πράγματα, κανένα από τα οποία δεν τράβηξε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Στην πραγματικότητα, όταν συνδυάζονται τα θέματα που υποστήριξε το WEF, αναδύεται ένα γενικό θέμα: Ο απόλυτος έλεγχος της ανθρωπότητας με χρήση των μέσων ενημέρωσης, της επιστήμης και της τεχνολογίας, ενώ αναδιαμορφώνει τις δημοκρατίες για να σχηματίσει μια παγκόσμια κυβέρνηση.



Αν αυτό ακούγεται σαν μια τραβηγμένη θεωρία συνωμοσίας, συνεχίστε να διαβάζετε. Εδώ είναι τα 10 πιο δυστοπικά πράγματα που προωθούνται από το WEF αυτή τη στιγμή. Αυτή η λίστα ταξινομημένη δεν έχει ιδιαίτερη σειρά. Γιατί είναι όλα εξ ίσου τρελά

#10 Η διείσδυσις εις κυβερνήσεις

Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο Klaus Schwab, ο ιδρυτής και επικεφαλής του WEF δεν είναι λάτρης της δημοκρατίας. Στην πραγματικότητα, την αντιλαμβάνεται ως εμπόδιο σε έναν πλήρως παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

Στην έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του 2010 με τίτλο «Global Redesign», ο Schwab υποστηρίζει ότι ένας παγκοσμιοποιημένος κόσμος διοικείται καλύτερα από έναν «αυτοεπιλεγμένο συνασπισμό πολυεθνικών εταιρειών, κυβερνήσεων (συμπεριλαμβανομένου του συστήματος του ΟΗΕ) και επιλεγμένων οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών ( ΟΚΠ)». Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο της δημοκρατίας.



Υποστήριξε ότι οι κυβερνήσεις δεν είναι πλέον «οι συντριπτικά κυρίαρχοι παράγοντες στην παγκόσμια σκηνή» και ότι «ήρθε η ώρα για ένα νέο παράδειγμα ενδιαφερομένων στη διεθνή διακυβέρνηση». Για τον λόγο αυτό, το Διακρατικό Ινστιτούτο (TNI) περιέγραψε το WEF ως «ένα σιωπηλό παγκόσμιο πραξικόπημα» για να κατακτήσει τη διακυβέρνηση.

Το 2017, στη Σχολή Διακυβέρνησης John F. Kennedy του Χάρβαρντ, ο Schwab παραδέχτηκε κατάφωρα αυτό που απορρίπτεται συνεχώς ως «θεωρία συνωμοσίας» από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης: Το WEF «διεισδύει» στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτή την ομιλία, ο Schwab δήλωσε κατάφωρα ότι η Angela Merkel της Γερμανίας, ο Vladimir Putin της Ρωσίας, ο Justin Trudeau από τον Καναδά και ο Emmanuel Macron της Γαλλίας «προετοιμάστηκαν» από το WEF. Προσθέτει μάλιστα ότι τουλάχιστον το ήμισυ του υπουργικού συμβουλίου του Καναδά αποτελείται από εκπροσώπους που έχουν πουληθεί στην ατζέντα του WEF. Δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια, την οποία επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο επικεφαλής του WEF.

#9 Ο έλεγχος του…νοός με χρήση ηχητικών κυμάτων

Το 2018, ένα από τα θέματα συζήτησης στο WEF ήταν το «Mind Control Using Sound Waves», «Ο Έλεγχος του νοός με χρήση ηχητικών κυμάτων (διαβάστε το πλήρες άρθρο μου σχετικά εδώ).

Αυτός είναι ο τίτλος ενός πραγματικού άρθρου που δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο του WEF. Διαγράφηκε για αδιευκρίνιστους λόγους, αλλά εξακολουθεί να είναι ορατή σε αρχεία Ιστού.

Δείτε την εικόνα του αρχικού άρθρου >> https://i0.wp.com/assets.zerohedge.com/s3fs-public/styles/inline_image_mobile/public/inline-images/2022-06-01-09_39_44-Mind-control-using-sound-waves_-We-ask-a-scientist-how-it-works-_-World-Economic-e1654091091108_0.png?resize=500%2C140&ssl=1

Στο άρθρο, η τεχνολογία διαφημίζεται ως πιθανή θεραπεία για τη νόσο του Πάρκινσον και του Αλτσχάιμερ. Ωστόσο, το άρθρο αναφέρει επίσης ότι «μπορεί να σε θεραπεύσει, μπορεί να σε εθίσει και μπορεί και να σε σκοτώσει». Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον πλήρη έλεγχο του μυαλού ενός ατόμου, από απόσταση. Το άρθρο αναφέρει:

«Μπορώ να δω να έρχεται η μέρα που ένας επιστήμονας θα είναι σε θέση να ελέγξει τι βλέπει ένα άτομο στο μάτι του μυαλού του, στέλνοντας τα σωστά κύματα στο σωστό σημείο του εγκεφάλου του. Η εικασία μου είναι ότι οι περισσότερες αντιρρήσεις θα είναι παρόμοιες με αυτές που ακούμε σήμερα για υποσυνείδητα μηνύματα στις διαφημίσεις, μόνο πολύ πιο έντονες.

 

Αυτή η τεχνολογία δεν είναι χωρίς κινδύνους κακής χρήσης. Θα μπορούσε να είναι μια επαναστατική τεχνολογία υγειονομικής περίθαλψης για τους άρρωστους ή ένα τέλειο εργαλείο ελέγχου με το οποίο οι αδίστακτοι θα ήλεγχαν τους αδύναμους. Αυτή τη φορά όμως, ο έλεγχος θα ήταν κυριολεκτικός».



Το συμπέρασμα του άρθρου: Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τους επιστήμονες να αναπτύξουν αυτήν την τεχνολογία. Για να αποφευχθεί η κατάχρηση, θα πρέπει να ρυθμίζεται από οργανισμούς όπως… το WEF. Αυτό είναι βολικό επειδή ορισμένες εταιρείες που αναπτύσσουν αυτήν την τεχνολογία αποτελούν μέρος του ίδιου του…WEF. Βλέπετε τώρα πού το πάνε αυτό;

#8 Χάπια που περιέχουν…μικροτσίπ

Για άλλη μια φορά, αυτός ο τίτλος ακούγεται σαν μια τραβηγμένη θεωρία συνωμοσίας διατυπωμένη έξυπνα για τον εντυπωσιασμό. Κι όμως, δεν είναι. Ακολουθεί ένα βίντεο από τη διάσκεψη του WEF το 2018, όπου ο Albert Bourla, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, μιλά για χάπια που περιέχουν…μικροτσίπ.

Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/top-10-insane-wef/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr