Home Greek News Στο σκαμνί ο Πλεύρης: Εξώδικο του Νίκου Αντωνιάδη για τις δολοφονίες 138 παιδιών

Στο σκαμνί ο Πλεύρης: Εξώδικο του Νίκου Αντωνιάδη για τις δολοφονίες 138 παιδιών

by _
0 comment 177 views

Για να μην απαντηθεί, ώστε να ζητήσω από το δικαστήριο να απαντηθεί σε αυτό.

Όπως σε τόσα άλλα…


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Μήπως το εξής πρόκειται για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ -ΜΑΚΑΡΙ!!!– ή για…ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;; Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα… 


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Νικολάου Αντωνιάδη του Ιωάννη, δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, οδός Ματρώζου αρ. 2 & Λεωφόρος Πιπεροπούλου.

ΠΡΟΣ

Αθανάσιο Πλεύρη του Κωνσταντίνου, δικηγόρο Αθηνών, υπουργό Υγείας, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

**********************************

Όπως έχει γίνει γνωστό από τα σοβαρά συστημικά Μ.Μ.Ε., και όχι, δηλαδή, από τα ψεκασμένα που διαδίδουν fake news, στους πρώτους πέντε μήνες του 2022 έχασαν αιφνιδίως τη ζωή τους 138 παιδιά και έφηβοι.



Το παραπάνω screenshot είναι από σχετική δημοσίευση στη σοβαρή συστημική ειδησεογραφική ιστοσελίδα «tovima.gr».

Θα γνωρίζετε ότι έχει αναπτυχθεί μία παραφιλολογία από διάφορους ψεκασμένους (τους λίγους έστω, αλλά ψεκασμένους, όπως είπε και ο πρωθυπουργός σας) και συνωμοσιολόγους τσαρλατάνους, οι οποίοι συνδέουν τους θανάτους αυτούς με τα εμβόλια. Είναι οι ίδιοι τσαρλατάνοι που επικαλούνται συχνά πυκνά, προκειμένου να ενισχύσουν την αξιοπιστία των θεωριών συνωμοσίας που διαδίδουν, έναν βουλευτή -συνάδελφό μου μάλιστα- που είχε μιλήσει στη Βουλή το 2010 για τα τότε εμβόλια, και είχε καταγγείλει το απόλυτο πατερναλιστικό πρότυπο της ιατρικής, είχε πει ότι έβλεπε τους κατ’ εξοχήν υπεύθυνους επιστήμονες για να πείσουν τον κόσμο για τον εμβολιασμό, να προσπαθούν να τον πείσουν με ένα φοβικό συναίσθημα, όταν τότε επρόκειτο για ένα καινούργιο σκεύασμα, στα όρια του πειραματικού, που το είχε θέσει ο Π.Ο.Υ. σε κυκλοφορία, αλλά αυτό δεν σήμαινε τίποτα, ότι άκουγε τους τότε «ειδικούς», που κάποιοι είναι και οι σημερινοί «ειδικοί», να λένε ότι είναι εγκληματική αμέλεια να μην πάει ο κόσμος να κάνει το εμβόλιο, ότι η επιστημονική κοινότητα είχε μπει σε μία λογική πανικού του κόσμου, ότι «αν δεν πας να κάνεις αυτό το εμβόλιο, θα πεθάνεις», και ότι δεν είμαστε στην ιπποκράτειο ηθική που ο γιατρός μπορεί να κάνει ό,τι θέλει για το καλό του ασθενούς, αλλά ότι είμαστε στη φιλελεύθερη αντίληψη που ο ασθενής αποφασίζει τι θέλει να κάνει και δεν θα πιέζεται.

Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι κάτι τέτοιες απαράδεκτες αντιλήψεις για την ιατρική που μας έρχονται από το παρελθόν, και μάλιστα μέσα από τη Βουλή, έχουν συμβάλει στην έκρηξη αυτή των συνωμοσιών και των επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία fake news, την ώρα που εσείς αγωνίζεστε να βοηθήσετε και να σώσετε τους πολίτες, υποχρεώνοντάς τους να εμβολιαστούν, πιστός στην ορθή ιπποκράτειο ηθική (και όχι βεβαίως στην απαράδεκτη φιλελεύθερη στην οποία πιστεύει ο παραπάνω βουλευτής), για να μην πεθάνουν από άσχετες με τον κορωνοϊό αιτίες και από μικροβιακές λοιμώξεις, και να μην καταλήξουν να είναι ένας από τους πέντε-έξι ανεμβολίαστους στους εκατό τριπλά και διπλά εμβολιασμένους που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις Μ.Ε.Θ. Covid-19, και δίνετε τον δίκαιο αγώνα σας μέσα στην κυβέρνηση που αδιαφορεί για το σύστημα υγείας και επιμένει να κρατά απλώς σε αναστολή τους υγειονομικούς (όχι όλους, δηλαδή, τους διπλά εμβολιασμένους π.χ. που δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση τους κρατάτε, ενώ τους θεωρείτε ανεμβολίαστους), ενώ εσείς ορθά  θέλετε να τους απολύσετε και να είναι τυπικό προσόν ο εμβολιασμός έναντι του κορωνοϊού για την πρόσληψη στο Ε.Σ.Υ. Εύγε, κύριε υπουργέ, αλλά όσο η κυβέρνησή σας δεν κλείνει εντελώς το διαδίκτυο, τέτοιες έξαλλες φωνές από το παρελθόν θα εξακολουθούν να επηρεάζουν αρνητικά τον κόσμο και να δίνουν τροφή σε θεωρίες συνωμοσίες.

Πάντως, σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνετε σε ποιον βουλευτή αναφέρομαι παραπάνω, είμαι στη διάθεσή σας να σας στείλω το σχετικό βίντεο.

Πρόκειται για τον Θάνο Πλεύρη.



Επειδή, λοιπόν, έχουν οργιάσει το τελευταίο διάστημα οι συνωμοσιολόγοι, συνδέοντας τους ξαφνικούς θανάτους των 138 παιδιών και εφήβων με το εμβόλιο (οι άθλιοι!), σας καλώ εν ονόματι του αψέκαστου ελληνικού λαού, να απαντήσετε πόσα από τα παιδιά αυτά και τους εφήβους, είχαν εμβολιαστεί. Όχι ότι αυτό θα λέει κάτι, είμαι βέβαιος ότι φταίει η κακιά η μοίρα, αλλά καλό είναι να κλείσετε τα στόματα των επικίνδυνων αυτών τσαρλατάνων. Οι οποίοι, σαν να μην φτάνουν αυτά που διαδίδουν για τους 138 θανάτους, τονίζοντας ότι μιλάμε για τους πρώτους πέντε μόνο μήνες του τρέχοντος έτους, ισχυρίζονται επιπλέον ότι είμαστε μόλις στην αρχή των ξαφνικών θανάτων, γενικά για τον πληθυσμό και όχι μόνο για τα παιδιά, και ότι ειδικά από Σεπτέμβριο που θα αρχίσουν οι εποχιακές ιώσεις, θα έχουμε περαιτέρω έξαρση των θανάτων, επειδή, όπως ισχυρίζονται (οι άθλιοι!), έχει πέσει το ανοσοποιητικό των εμβολιασμένων και θα είναι ευάλωτοι σε κάθε είδους ιώσεις, ακόμα και σε απλές υπό κανονικές συνθήκες ιώσεις.

Αποστομώστε τους!

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στον κ. Αθανάσιο Πλεύρη, Υπουργό Υγείας, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 19, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

Αθήνα, 6 Ιουνίου 2022

Ο Εξωδίκως Προσκαλών Δικηγόρος



Εν ονόματι του αψέκαστου Ελληνικού Λαού

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Πηγή

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr