Home ΚΟΣΜΟΣ ΩΠΑΑΑΑΑΑ!!! – Άγγλοι Αλεξιπτωτιστές πιάστηκαν στη κάμερα να κάνουν…ΟΡΓΙΟ στους στρατώνες τους!!!

ΩΠΑΑΑΑΑΑ!!! – Άγγλοι Αλεξιπτωτιστές πιάστηκαν στη κάμερα να κάνουν…ΟΡΓΙΟ στους στρατώνες τους!!!

by _
0 comment 140 views

Άγγλοι Αλεξιπτωτιστές πιάστηκαν στη κάμερα να κάνουν…ΟΡΓΙΟ στους στρατώνες τους!!!


Το όργιο δεν φάνηκε να περιλαμβάνει βιασμό, καθώς το σεξ φέρεται να ήταν συναινετικό, αλλά το περιστατικό, ωστόσο, προσέλκυσε τον έλεγχο της Βασιλικής στρατιωτικής αστυνομίας…

Στρατιώτες από το Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών 3ου Τάγματος καταγράφηκαν να κάνουν όργιο στους στρατώνες τους με μια γυναίκα που προφανώς μετέφεραν λαθραία στη βάση, ανέφερε η Sun.

Ένας από τους στρατιώτες φέρεται να χαιρετούσε το φιλαράκι του καθώς  έκανε σεξ με μια κοκκινομάλλα γυναίκα.

Σύμφωνα με το Belfast Telegraph, έως και δώδεκα στρατιώτες συμμετείχαν στο όργιο. Στρατιώτες της 16 Ταξιαρχίας Αεροπορικής Εφόδου παρακολούθησαν τη διαδικασία.

Σύμφωνα με την έκθεση, το όργιο ήταν συναινετικό.

Ωστόσο, το περιστατικό έχει εξοργίσει τη Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία, με τον Στρατό να ερευνά τώρα πώς η γυναίκα μεταφέρθηκε λαθραία στη βάση και αν αυτό έγινε κατά παράβαση οποιωνδήποτε διαταγών.



«Ο Στρατός αναμένει τα υψηλότερα πρότυπα συμπεριφοράς από όλο το προσωπικό», δήλωσε εκπρόσωπος του στρατού στη Sun. «Όποιος δεν τηρεί αυτά τα πρότυπα θα ερευνηθεί».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Βρετανικού Στρατού, η 16η Ταξιαρχία Αεροπορικής Επιθέσεως είναι μια «δύναμη ταχείας αντίδρασης», εξοπλισμένη για ανάπτυξη με αλεξίπτωτο, ελικόπτερο και προσγείωση. Η ταξιαρχία είναι ένα από τα βασικά μέρη της Task Force Air Assault (της Ειδικής Ομάδος Αεροπορικής Επίθεσης).

Daily Telegraph NZ

https://dailytelegraph.co.nz/daily-life/viral/english-paratroopers-caught-on-camera-having-an-orgy-at-their-barracks/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr