Home Greek News Μάχες του ΝΑΤΟ στο Ντονμπάς – Βρέθηκαν έγγραφα Πολωνού συνταγματάρχη στο Σεβεροντόνετσκ που μπορούν να θεωρηθούν τα πρώτα στοιχεία για τη συμμετοχή πολωνικού στρατιωτικού προσωπικού σε εχθροπραξίες κατά της Ρωσίας

Μάχες του ΝΑΤΟ στο Ντονμπάς – Βρέθηκαν έγγραφα Πολωνού συνταγματάρχη στο Σεβεροντόνετσκ που μπορούν να θεωρηθούν τα πρώτα στοιχεία για τη συμμετοχή πολωνικού στρατιωτικού προσωπικού σε εχθροπραξίες κατά της Ρωσίας

by _
0 comment 144 views

Μάχες του ΝΑΤΟ στο Ντονμπάς – Βρέθηκαν έγγραφα Πολωνού συνταγματάρχη στο Σεβεροντόνετσκ

Τα έγγραφα μπορούν να θεωρηθούν τα πρώτα στοιχεία για τη συμμετοχή πολωνικού στρατιωτικού προσωπικού σε εχθροπραξίες κατά της Ρωσίας

-από Southfront / μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη από το GreekNewsOnDemand.com

-08 Ιουν. 2022 


Πρώτη δημοσίευση 6 Ιουνίου 2022

Καθώς οι δυνάμεις υπό τη Ρωσία προχωρούν δια μέσου της ουκρανικής άμυνας στην ανατολική Ουκρανία, όλο και περισσότερα μυστικά του καθεστώτος του Κιέβου αποκαλύπτονται.

Στις 6 Μαΐου, έγγραφα του Πολωνού συνταγματάρχη Dariusz Majchrzak είχαν βρεθεί στις στρατιωτικές θέσεις που άφησαν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στην πόλη Severodonetsk (Σεβεροντόνετσκ). Τα έγγραφα επιβεβαιώνουν ότι αξιωματικός του ΝΑΤΟ αναπτύχθηκε στο Severodonetsk και τώρα μπορεί να κρύβεται στο χημικό εργοστάσιο Azot.

Σε έναν από τους χώρους που άφησε η AFU στο Severodonetsk, βρέθηκαν από Ρώσους στρατιωτικούς έγγραφα του αυτοκινητου KIA Sorento του Dariusz Majchrzak.



Ο συνταγματάρχης Dariusz Majchrzak είναι ο Αντιπρύτανης Στρατιωτικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Πολεμικών Σπουδών, ASzWoj, στην Πολωνία. Σπούδασε στην Ακαδημία Αξιωματικών στο Βρότσλαβ, υπηρέτησε στην 11η Μεραρχία Τεθωρακισμένων Ιππικού.

Συμμετείχε επανειλημμένα στην οργάνωση και διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Το 2005-2006, είχε υπηρετήσει ως ανώτερος ειδικός της Ομάδας Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικής Μεραρχίας ως μέρος του πολωνικού στρατιωτικού σώματος στη Δημοκρατία του Ιράκ.

Οι επιστημονικές έρευνές του είναι αφιερωμένες στα θέματα εθνικής και διεθνούς ασφάλειας. Σπούδασε σύγχρονες απειλές, διαχείριση κρίσεων, κυρίως στην ΕΕ και στην Πολωνία.



Δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο συνταγματάρχης Dariusz Majchrzak σκοτώθηκε ή αν βρίσκεται ακόμα στο Severodonetsk ή αν έφυγε από την πόλη και την Ουκρανία.

Τα έγγραφα μπορεί να θεωρηθούν τα πρώτα στοιχεία της συμμετοχής πολωνικού στρατιωτικού προσωπικού σε εχθροπραξίες κατά της Ρωσίας.


Πηγή >> https://southfront.org/trace-of-polish-colonel-spotted-in-severodonetsk-in-eastern-ukraine/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr