Home ΗΠΑ Ευλογιά των ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ: CDC: Φέρτε πίσω τις μάσκες για την Ευλογία των Πιθήκων – ΔΕΙΤΕ τη μαϊμού να ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ τους…ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ!!!

Ευλογιά των ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ: CDC: Φέρτε πίσω τις μάσκες για την Ευλογία των Πιθήκων – ΔΕΙΤΕ τη μαϊμού να ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ τους…ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ!!!

by _
0 comment 138 views

Ευλογιά των ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ: CDC: Φέρτε πίσω τις μάσκες για την Ευλογία των Πιθήκων – ΔΕΙΤΕ τη μαϊμού να ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ τους…ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ!!!


Ακόμη και τα…ΖΩΑ καταλαβαίνουν ότι πρόκειται η πανδημία για ένα μεγάλο…ΘΕΑΜΑ, ΣΟΟΥ!!! Είναι μια «πανδημία»-…ΜΑΪΜΟΥ!!!

Εχθές, το απατηλό Κέντρο Προλήψεως και Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) του Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι οι Αμερικανοί που ταξιδεύουν θα πρέπει να φορούν μάσκες προσώπου λόγω της ευλογιάς των πιθήκων.

Το CDC αναβάθμισε την ειδοποίηση για την ευλογιά των πιθήκων στο επίπεδο 2 τη Δευτέρα, εκδίδοντας επίσης συμβουλές που έλεγαν «Οι ταξιδιώτες πρέπει να φορούν μάσκα. Η χρήση μάσκας μπορεί να σας βοηθήσει να προστατευθείτε από πολλές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της ευλογιάς των πιθήκων».

Οι ΗΠΑ έχουν μόλις 31 “επιβεβαιωμένα” ΨΕΥΤΟ-κρούσματα ευλογιάς των…ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ σε 13 πολιτείες, σύμφωνα με το CDC, το οποίο αναφέρει επίσης ότι η ασθένεια ήταν πιο διαδεδομένη στους «άντρες που κάνουν σεξ με άνδρες».

Και αν πιστεύετε κι εσείς τέτοιου είδους… ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, τότε,…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!

Δείτε το παρακάτω βίντεο όπου μια μαϊμού μας…ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ για ευνόητους λόγους…!!!…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr