Home Greek News Ο μέγας Youtuber RussianVids στον «Κώδικα Μηστηρίων» με τον Γιάννη Κουντούρη – ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ οι δήθεν πυροβολισμοί στις ΗΠΑ για την ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ!!! Μακροχρόνια ΑΤΖΕΝΤΑ του ΟΗΕ!!!

Ο μέγας Youtuber RussianVids στον «Κώδικα Μηστηρίων» με τον Γιάννη Κουντούρη – ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ οι δήθεν πυροβολισμοί στις ΗΠΑ για την ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ!!! Μακροχρόνια ΑΤΖΕΝΤΑ του ΟΗΕ!!!

by _
0 comment 180 views

Ο μέγας Youtuber RussianVids στον «Κώδικα Μηστηρίων» με τον Γιάννη Κουντούρη – ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ οι δήθεν πυροβολισμοί στις ΗΠΑ για την ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ!!! Μακροχρόνια ΑΤΖΕΝΤΑ του ΟΗΕ!!!

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που συμβαίνει ένας τέτοιος «πυροβολισμός», οποουδήποτε στον κόμσο, αποδεικνύεται μετά πως ήταν…ΣΤΗΜΕΝΟΣ…ΨΕΥΤΙΚΟΣ και ότι χρησίμευσε για την περαιτέρα ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε «τραυματισμένο» ούτε «αίματα» στο έδαφος ούτε «νεκροί». Υπάρχουν όμως πολλοί…ΗΘΟΠΟΙΟΙ. Αυτούς τους λέμε…ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΣ και προσλαμβάνονται από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας για να συμμετάσουν σε αυτά τα στημένα «χτυπήματα». Είναι τόσο απλό.

ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς τους δήθεν «πυροβολισμούς» ΔΕΝ αποδείχτηκε μετά ως «πραγματικός», αλλά προοριζόμενος να αμαυρώσει την υπόληψη των πολιτών που πιστεύουν και τηρούν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟ-ΑΜΥΝΑΣ!!! Εμείς έχουμε βγάλει εκατοντάδες άρθρο για αυτό το θέμα με ατράνταχτα στοιχεία. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερα.


Κώδικας Μυστηρίων (4/6/2022) μέρος Γ’: Russian Vids για Τέξας-στημμένο χτύπημα-Ιλλουμινάτι!

BillBadidisPublished June 7, 2022

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΚΑΙ RUSSIAN VIDS!

THN ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=y-Jn4YF4eIo&feature=youtu.be

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr