Home Greek News ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

by _
0 comment 181 views

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Κυβερνητική πολιτική βλάπτει σοβαρά την εθνική μας ασφάλεια…

-Του Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Από έγκριτους πολιτικούς αναλυτές, αλλά και από τον υπογράφοντα το παρόν κείμενο, καταγράφηκε ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός μετέβη στις ΗΠΑ προ ολίγων ημερών, υπό το καθεστώς πολιτικής ομηρίας! Πολιτικής ομηρίας μέσω της οποίας υπαγορεύονται οι μελλοντικές θέσεις και αποφάσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του γενικότερα! Πολιτικής εξαναγκαστικής ομηρίας από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, για ζητήματα εθνικής κυριαρχίας, εθνικής ασφάλειας, αλλά και συμμετοχή της Ελλάδος σε άφρονες, δουλικές αποφάσεις κατά της Ρωσίας, που εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και όχι της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και εν κατακλείδι της Ελλάδος, όπως σαφέστατα ανέφερε και ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην προχθεσινή του βαρυσήμαντη ομιλία!

Με συμπαράσταση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όλων των Συστημικών Μέσων Ενημέρωσης (;;;) της γνωστής λίστας Πέτσα, που ακόμη “χειροκροτούν” και “ζητωκραυγάζουν” για την “ιστορική ομιλία” του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, που είπε όσα ήθελαν να ακούσουν ΗΠΑ και ΝΑΤΟ!  

Αντίθετα, τα μη “Πετσομένα” Μέσα μίλησαν αιχμηρά, χαρακτηρίζοντας ανιστόρητο, επικίνδυνο και δουλικό τον Έλληνα Πρωθυπουργό!

Που πρόσβαλε την ιερή μνήμη των ηρώων Μεσολογγιτών, που με την ηρωική τους έξοδο, μια έξοδο, αυταπάρνησης, ελευθερίας, υπέγραψαν την απελευθέρωση της Ελλάδος από την τουρκική δυσβάσταχτη κατοχή!

Ένας Έλληνας Πρωθυπουργός (ο πρώτος) που τόλμησε με θράσος να αποκαλέσει τη Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη, ως Ιστανμπούλ!

Όμως όσο και να επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διαστρεβλώνει τα ιστορικά γεγονότα, όσο και αν προσπαθεί να αλλάξει την ιστορία, όσο κι αν νομίζει ότι μπορεί να πληγώνει ευαίσθητες ελληνικές χορδές, σύντομα θα είναι μια πολιτική παρένθεση, που οι επόμενες γενιές Ελλήνων θα τον αναφέρουν ως ένα παράδειγμα προς αποφυγήν!

Άδικα προσπαθεί ο Κώστας Καραμανλής να νουθετήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ! >> https://egerssi.gr/78955-2/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr