Home Greek News Δείτε τι λέει ο φίλος του Μητσοτάκη Yuval Harari στο δικό του επίσημο κανάλι στο Youtube: «Τι να τους κάνουμε όλους αυτούς τους άχρηστους ανθρώπους»

Δείτε τι λέει ο φίλος του Μητσοτάκη Yuval Harari στο δικό του επίσημο κανάλι στο Youtube: «Τι να τους κάνουμε όλους αυτούς τους άχρηστους ανθρώπους»

by _
0 comment 228 views

Δείτε τι λέει ο φίλος του Μητσοτάκη Yuval Harari στο δικό του επίσημο κανάλι στο Youtube: «Τι να τους κάνουμε όλους αυτούς τους άχρηστους ανθρώπους»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 06 Ιουν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ στο Youtube έχει ανεβασμένο το εξής αχρείο βίντεο ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ και σύμβουλος του ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ Κλάους Σβάμπ, Yuval Noah Harari.

Στην παρακάτω συνέντευξη λέει τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για όλους…ΕΜΑΣ:

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο ερώτημα, ίσως, στην οικονομία και την πολιτική της επόμενης δεκαετίας θα είναι τι να κάνουμε με όλους αυτούς τους άχρηστους ανθρώπους.

Το πρόβλημα είναι περισσότερο η πλήξη και το τι να τους κάνουμε και πώς να βρουν αυτοί κάποιο νόημα στη ζωή όταν είναι, βασικά, άνευ σημασίας, άνευ αξίας.

ΑΥΤΟΙ είναι οι [ΑΠ]άνθρωποι που έχουν εμβολίσει τους λαούς όλων των εθνών με τα θανατηφόρα μπόλια για τον ψευδο-κορωνοϊό!!! ΑΥΤΟΙ είναι πίσω από όλα τα δεινά των εθνών!!!

Μην ξεχνάνε πως ήταν Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ που αυτό το ΚΑΘΑΡΜΑ το είχε φέρει στην…ΕΛΛΑΔΑ τον Οκτ. του 2021!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο Μητσοτάκης για κορωνοϊό: Σχεδόν αδιανόητο να πάμε σε ένα δεύτερο γενικό «lockdown» για περισσότερα.


Yuval Harari: «Τι να τους κάνουμε όλους αυτούς τους άχρηστους ανθρώπους»

Yuval Noah Harari | What to Do With All of These Useless People

Πρωτο-δημοσιεύθηκε στις 09 Απριλ 2022

-Yuval Harari

Ποιος είναι ο Yuval Noah Harari;

Ο Yuval Noah Harari είναι επικεφαλής σύμβουλος του Klaus Schwab. Ο Klaus Schwab είναι ο συγγραφέας του «COVID-19 / The Great Reset» και ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr