Home Greek News Οι φωτιές στην Ελλάδα – Η Ατζέντα 21…ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!! Καίνε την Ελλάδα των…ΑΜΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ…!!!

Οι φωτιές στην Ελλάδα – Η Ατζέντα 21…ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!! Καίνε την Ελλάδα των…ΑΜΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ…!!!

by _
0 comment 317 views

 


Οι φωτιές στην Ελλάδα – Η Ατζέντα 21…ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!! Καίνε την Ελλάδα των…ΑΜΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ…!!!



-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Αυγ. 2021 | Ανανεώθηκε στις 06 Ιουν. 2030 |  Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


GreekNewsOnDemand.com: Το ακόλουθο άρθρο το είχαμε βγάλει τον Αυγ. πέρσι και είναι..ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ διότι έχει να κάνει με τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑΣ ανάμματος όλων αυτών των πυρκαγιών, που δεν τίποτε άλλο από την….ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 και την ΑΝΤΖΕΝΤΑ 2030 της Ελίτ που έχουν σαν σκοπό την εξόντωση…ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ!!!.. 

Μήπως ο #ΚυριακοσΜητσοτακης, σε συνεργασία με το βαθύ κράτος ΗΠΑ και Δυσεως, ΚΑΙΝΕ εσκεμμένα την #Ελλαδα των…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ;;; Η #Ατζεντα21 του #ΟΗΕ λέει… Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙ…// #Φωτια

Διαβάστε επίσης τα άρθρα που έχουμε βγαλει για αυτό το θέμα, όπως, Μάτι: ΤΡΙΑ χρόνια μετά & ΑΚΟΜΗ συγκαλύπτεται η πραγματική αιτία: Τα ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ των ΗΠΑ και η Ατζέντα 21!!!για περισσότερα.

Σύμφωνα με το σάιτ Egerssi.gr του κιού Παναγιώτη Αποστόλου, διαβάζουμε τα εξής…ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ -να πούμε το λιγότερο– για τον…ΧΑΡΔΑΛΙΑ στο άρθρο του με τίτλο  «Χαρδαλιάς: “Πυροσβέστης” και “γιατρός”»…

Την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 διάβασα στην διαδικτυακή πλατφόρμα  https://www.newsbeast.gr/ τα παρακάτω:

 

«“Καμπανάκι” από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας!

 

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, έκανε λόγο για άμεσο κίνδυνο 18 περιοχών της Αττικής, οι οποίες μπορούν σε περίπτωση φωτιάς να μετατραπούν σε νέο Μάτι.

ΚΑΛΑ, πως του ήρθαν του ανθρώπου να μας εκφράσεις τέτοιες «προβλέψει»??? ΠΩΣ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΑ??? Και τώρα, και..«όλως τυχαίως», έχουν αρχίσει να…εκπληρώνονται οι «προβλέψεις» του με όλες αυτές τις φωτιές όχι μόνο στην Αττική…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr