Home Greek News Γεωργιάδης για πυρκαγιά: Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι…ΟΛΟ το καλοκαίρι. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Γεωργιάδης για πυρκαγιά: Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι…ΟΛΟ το καλοκαίρι. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΡΑΓΕ;;;

by _
0 comment 190 views

 Newsique Team: Γεωργιάδης για πυρκαγιά: Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι όλο το καλοκαίρι – Το κράτος κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Το μέγα θέμα περι των εντελώς…ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ και ΒΑΛΤΩΝ εν Ελλάδι φωτιών είναι κάτι το οποίο σας το έχουμε αναδείξει μέσα από τα δικά μας αποκαλυπτικά άρθρα για αυτό θέμα, τα οποία άρθρα μας αποκαλύπτουν τις…ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ όλων αυτών, που δεν είναι τίποτε άλλο από την…ΑΤΖΕΝΤΑ 21 και ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 που έχουν εφαρμοσθεί εδώ για την…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ μέσω τεχνητά φτιαγμένων και ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ ψευτο-κρίσεων, όπως…ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ, ΨΕΥΤΟ-ΠΛΗΜΜΥΤΕΣ, ΨΕΥΤΟ-ΦΩΤΙΕΣ (που ανάβονται είτε από πράκτορες είτε από όπλα λεϊζερ, κτλ), κ.ο.κ. Διαβάστε επισης το άρθρο μας με τίτλο για περισσότερα. Διαβάστε επίσης τα εξής άρθρα μας για περισσότερα….

Εξαγγελία Μητσοτάκη για τις φωτιές χωρίς γραβάτα και τσαλακωμένο πουκάμισο. Κατηγορεί την «κλιματική αλλαγή» = ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ 21!!!

Βίντεο-σοκ: ΔΕΙΤΕ τις δέσμες…ΛΕΪΖΕΡ να δημιουργούν τις ΦΩΤΙΕΣ στη Καλιφόρνια!!! Το ΙΔΙΟ έγινε και στο…ΜΑΤΙ!!!


«Εγώ δεν θέλω να λέω υπερβολικά πράγματα σε αυτά τα θέματα γιατί το καλοκαίρι είναι μακρύ και η κλιματική αλλαγή είναι μεγάλη πρόκληση όμως δεν μπορεί κάποιος καλόπιστος να μην πει ότι εχθές το κράτος κινήθηκε συντονισμένα και με μεγάλη ταχύτητα», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε:

«Η φωτιά εχθές μπορούσε να εκτυλιχθεί πάρα πολύ άσχημα, ήταν πολύ δύσκολη φωτιά, και τα εναέρια μέσα και τα επίγεια μέσα και η ελληνική αστυνομία δούλεψαν με υποδειγματικό τρόπο. Η εκκένωση με τη βοήθεια της ελληνικής αστυνομίας έγινε σωστά και οργανωμένα, και η κατάσβεση, με τη βοήθεια της πυροσβεστικής και τον συντονισμό της. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι όλο το καλοκαίρι».

ΠΗΓΗ >> https://newsique.gr/georgiadis-gia-pyrkagia-makari-na-synechisoume-etsi-olo-to-kalokairi-to-kratos-kinithike-me-megali-tachytita?fbclid=IwAR2oa7jFmtfl84L4pbrMIagoEID1OWt39PS7U8BnQYOVJKvHLxOGmDyni28 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr