Home ΔΙΕΘΝΗ H Σερβία κήρυξε τov ΠOY τρoμoκρατική oργάvωσn και απoχωρεί…!!!

H Σερβία κήρυξε τov ΠOY τρoμoκρατική oργάvωσn και απoχωρεί…!!!

by _
0 comment 238 views

H Σερβία κήρυξε τov ΠOY τρoμoκρατική oργάvωσn και απoχωρεί…

 Σερβία: Tρομοκρατική οργάνωση ο ΠΟΥ..

 

Ξεκίνησε αισιόδοξα ο Ιούνης

Κατέρρευσε η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας η οποία πέρασε τις τελευταίες 7 ημέρες εξετάζοντας τις 13 αμφιλεγόμενες τροποποιήσεις του Τζο Μπάιντεν!!!! στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (International Health Regulations, IHR).

ΔΕΝ θα αρπάζει τελικά την εθνική κυριαρχία ΚΑΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγεία μετά από πίεση πολλών χωρών-μελών του ΟΗΕ!!!

Η αρχή της κατάρρευσης ήρθε την Τετάρτη, 25 Μαΐου, που έτυχε να είναι και η Ημέρα της Αφρικής όταν η Μποτσουάνα διάβασε μια δήλωση εκ μέρους των 47 μελών της AFRO, λέγοντας ότι θα αρνηθούν συλλογικά την υποστήριξή τους για τις «μεταρρυθμίσεις», για τις οποίες πολλά αφρικανικά μέλη ανησυχούσαν πολύ.

Πολλές άλλες χώρες δήλωσαν επίσης ότι είχαν επιφυλάξεις για τις αλλαγές και δεν θα τις υποστηρίξουν. Ανάμεσά τους η Βραζιλία, η Ρωσία, Ινδία, Κίνα, η Νότια Αφρική, το Ιράν και η Μαλαισία. Η Βραζιλία είπε συγκεκριμένα ότι θα αποχωρήσει από τον ΠΟΥ, αντί να επιτρέψει στον πληθυσμό της να υπόκειται στις νέες τροποποιήσεις.

H Σερβία κήρυξε μάλιστα τον ΠΟΥ τρομοκρατική οργάνωση και αποχωρεί!!!….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr