Home ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ! ΑΝ ΤΡΥΠΉΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΆ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ! ΑΝ ΤΡΥΠΉΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΆ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ

by _
0 comment 120 views

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ! ΑΝ ΤΡΥΠΉΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΆ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ


ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ! Αν τρυπήσουν περισσότερα παιδιά, θα μπορούσε να σημαίνει το τέλος της ανθρωπότητας…

 

Οι πολίτες ξυπνάνε μαζικά μετά τους ξαφνικούς θανάτους τόσων αθώων εμβολιασμένων. Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία έχουν αρχίσει να φοβούνται και γι’ αυτό αντεπιτίθενται τόσο σθεναρά, σύμφωνα με τον Αμερικανό παιδίατρο Πολ Τόμας σε συνομιλία με τη Λόρα-Λιν Τάιλερ Τόμσον.

Ανακαλούν τις άδειες γιατρών, ό,τι συνέβη και με τον Τόμας, δυσκολεύουν πραγματικά τους ανθρώπους να μιλήσουν για το τι πραγματικά συμβαίνει. Αλλά αν δεν μιλήσουμε, θυσιάζουμε μια γενιά παιδιών, προειδοποίησε ο παιδίατρος. «Δεν μπορούμε να πάρουμε τόσο μεγάλο ρίσκο».

«Αν δώσουν σε όλα ή στα περισσότερα παιδιά το εμβόλιο κορωνοϊού, θα μπορούσε να σημαίνει το τέλος της ανθρωπότητας», είπε ο Τόμας. «Δεν ξέρουμε ποιες είναι οι επιπτώσεις στη γονιμότητα, αλλά τα πράγματα δεν φαίνονται τόσο καλά».

Η πρωτεΐνη ακίδας συσσωρεύεται στα όργανα αναπαραγωγής, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα γίνουμε υπογόνιμοι, είπε ο γιατρός. «Δεν θα έχετε παιδιά, κάτι που είναι μέρος της κρυφής ατζέντας ορισμένων ανθρώπων που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ άνθρωποι όπως ο Bill Gates, και Klaus Schwab».



Μιλούν ανοιχτά για αυτή την κρυφή τους ατζέντα. Επιστρέφει το πρόγραμμα ευγονικής: θα περιορίσουν την αναπαραγωγή, επειδή υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη. Αυτό είναι ένα ψεμα αλλά είναι ανεπιθύμητο για το πλουσιότερο 1 τοις εκατό, των δισεκατομμυριούχων, να καθορίσουν εάν μπορούμε να κάνουμε παιδιά ή όχι, σύμφωνα με τον παιδίατρο.

KORAKAS NEWS

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr