Home Greek News Το ‘Ιδρυμα Ωνάση ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ την Πίστη μας με μια εκδήλωση για τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!! ΔΕΙΤΕ τι έκαναν στην εικόνα της Βρεφοκρατούσης!!!

Το ‘Ιδρυμα Ωνάση ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ την Πίστη μας με μια εκδήλωση για τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!! ΔΕΙΤΕ τι έκαναν στην εικόνα της Βρεφοκρατούσης!!!

by _
0 comment 367 views

Το ‘Ιδρυμα Ωνάση ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ την Πίστη μας με μια εκδήλωση για τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!! ΔΕΙΤΕ τι έκαναν στην εικόνα της Βρεφοκρατούσης!!!

-Ο χρήστης Giselle Magkli 

Το Ίδρυμα Ωνάση ντε…….που διοργάνωσε και τη συναυλία στα Ιερά Χώματα της Δήλου 

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

Αν είχανε κάτι ανάλογο με τον Μωάμεθ… Θα είχε γίνει σκοτωμός.

Επίσης, ΔΕΙΤΕ τι άλλου είδους ΣΚΑΤΑ βρέθηκαν στο Ίδρυμα Ωνάση …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ….

Α’ Κοριν. 6:9-10:

Η δεν εξεύρετε ότι οι άδικοι δεν θέλουσι κληρονομήσει την βασιλείαν του Θεού; Μη πλανάσθε· ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε μαλακοί ούτε αρσενοκοίται ούτε κλέπται ούτε πλεονέκται ούτε μέθυσοι ούτε λοίδοροι ούτε άρπαγες θέλουσι κληρονομήσει την βασιλείαν του Θεού…

ΚΑΙ….

Κατα Ρωμαίους 1:18-32:

18Διότι οργή Θεού αποκαλύπτεται απ’ ουρανού επί πάσαν ασέβειαν και αδικίαν ανθρώπων, οίτινες κατακρατούσι την αλήθειαν εν αδικία. 

19Επειδή ο, τι δύναται να γνωρισθή περί Θεού είναι φανερόν εν αυτοίς, διότι ο Θεός εφανέρωσε τούτο προς αυτούς. 

20Επειδή τα αόρατα αυτού βλέπονται φανερώς από κτίσεως κόσμου νοούμενα διά των ποιημάτων, η τε αΐδιος αυτού δύναμις και η θειότης, ώστε αυτοί είναι αναπολόγητοι. 

21Διότι γνωρίσαντες τον Θεόν, δεν εδόξασαν ως Θεόν ουδέ ευχαρίστησαν, αλλ’ εματαιώθησαν εν τοις διαλογισμοίς αυτών, και εσκοτίσθη η ασύνετος αυτών καρδία· 

22λέγοντες ότι είναι σοφοί εμωράνθησαν, 

23και ήλλαξαν την δόξαν του αφθάρτου Θεού εις ομοίωμα εικόνος φθαρτού ανθρώπου και πετεινών και τετραπόδων και ερπετών. 

24Διά τούτο και παρέδωκεν αυτούς ο Θεός διά των επιθυμιών των καρδιών αυτών εις ακαθαρσίαν, ώστε να ατιμάζωνται τα σώματα αυτών μεταξύ αυτών. 

25Οίτινες μετήλλαξαν την αλήθειαν του Θεού εις το ψεύδος, και εσεβάσθησαν και ελάτρευσαν την κτίσιν μάλλον παρά τον κτίσαντα, όστις είναι ευλογητός εις τους αιώνας· αμήν. 

26Διά τούτο παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις πάθη ατιμίας· διότι και αι γυναίκες αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν· 

27ομοίως δε και οι άνδρες, αφήσαντες την φυσικήν χρήσιν της γυναικός, εξεκαύθησαν εις την επιθυμίαν αυτών προς αλλήλους, πράττοντες την ασχημοσύνην άρσενες εις άρσενας και απολαμβάνοντες εις εαυτούς την πρέπουσαν αντιμισθίαν της πλάνης αυτών. 

28Και καθώς απεδοκίμασαν το να έχωσιν επίγνωσιν του Θεού, παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις αδόκιμον νούν, ώστε να πράττωσι τα μη πρέποντα, 

29πλήρεις όντες πάσης αδικίας, πορνείας, πονηρίας, πλεονεξίας, κακίας, γέμοντες φθόνου, φόνου, έριδος, δόλου, κακοηθείας· 

30ψιθυρισταί, κατάλαλοι, μισόθεοι, υβρισταί, υπερήφανοι, αλαζόνες, εφευρεταί κακών, απειθείς εις τους γονείς, 

31ασύνετοι, παραβάται συνθηκών, άσπλαγχνοι, αδιάλλακτοι, ανελεήμονες· 

32οίτινες ενώ γνωρίζουσι την δικαιοσύνην του Θεού, ότι οι πράττοντες τα τοιαύτα είναι άξιοι θανάτου, ουχί μόνον πράττουσιν αυτά, αλλά και συνευδοκούσιν εις τους πράττοντας. 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr