Home Greek News ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ

by _
0 comment 154 views

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ


Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Ο λαός μας – σε ένα μεγάλο ποσοστό – δεν διαβάζει, δεν ακούει, δεν ενημερώνεται, δεν σπαταλάει χρόνο προκειμένου να συγκρατεί ορισμένες πολύ σημαντικές ειδήσεις και τις οποίες βεβαίως, δεν θα τις βρει στα Συστημικά Μέσα της “λίστας Πέτσα”! Η αναζήτηση της είδησης και της πληροφορίας από ελεύθερους πολίτες πρέπει να γίνεται από Μέσα, που δεν συμπεριέλαβε η “λίστα Πέτσα”, για τον απλό λόγο, πως αυτά τα Μέσα διατηρούν ελεύθερη φωνή και δεν υπόκεινται σε καμιά εξαγορά!

Μια τέτοια “ελεύθερη φωνή” είναι και η εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”, το διαδικτυακό ειδησεογραφικό πόρταλ egerssi.gr, ιδιοκτησίας μου, αλλά και πολλά άλλα σάιτ στο διαδίκτυο που φιλοξενούν τα άρθρα μου!

Θα μου πείτε, γιατί κάνω αυτήν την εισαγωγή στο σημερινό μου κείμενο!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! > > https://egerssi.gr/%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr