Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Βγήκε ο Αντετοκούνμπο ο…ΑΛΗΘΙΝΟΣ: «Μηδενική ανοχή στον ρατσισμό, στο σεξισμό, στην ομοφοβία, στην ξενοφοβία»

Βγήκε ο Αντετοκούνμπο ο…ΑΛΗΘΙΝΟΣ: «Μηδενική ανοχή στον ρατσισμό, στο σεξισμό, στην ομοφοβία, στην ξενοφοβία»

by _
0 comment 115 views
Βγήκε ο Αντετοκούνμπο ο…ΑΛΗΘΙΝΟΣ: «Μηδενική ανοχή στον ρατσισμό, στο σεξισμό, στην ομοφοβία, στην ξενοφοβία»
Βγήκε ο Αντετοκούνμπο ο…ΑΛΗΘΙΝΟΣ: «Μηδενική ανοχή στον ρατσισμό, στο σεξισμό, στην ομοφοβία, στην ξενοφοβία»

Το μήνυμα του Αντετοκούνμπο: «Μηδενική ανοχή στον ρατσισμό, στο σεξισμό, στην ομοφοβία, στην ξενοφοβία»

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Σας έχουμε ήδη προειδοποιήσει αρκετές φορές για τον Γιάννη τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος αντί απλά να παίζει μπάσκετ και ΜΟΝΟΝ, ασχολείται και με την πολιτική και τα «κοινωνικά» ζητήματα τα…ΨΕΥΤΙΚΑ της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, τα οποία ζητήματα έχουν σαν σκοπό να κατηγορούν και να..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ τα…ΛΕΥΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΘΝΗ!!!

Απλά, αυτό που κάνει εδώ είναι να ξεπληρώνει τα «χρεόγραφα» που χρωστάει στα δικά τους αφεντικά της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που του έκαναν και φημισμένο και πλούσιο. Και ΕΑΝ δεν συμμορφωνόταν με αυτήν την σκοτεινή ατζέντα, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ NBA και όχι μόνο.

Το μόνο που έχουμε να του πούμε είναι…ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Διαβάστε επίσης τα κάτω άρθρα μας για να καταλάβετε…

Κατηγορεί τους Έλληνες για…«ρατσισμό» ο Αντετοκούνμπο. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ… 

ΙΔΟΥ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ. ΕΔΩΣΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΕ…ΛΕΥΚΟ ΠΑΙΧΤΗ & ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ!!!

«ΣΟΚ»: Με τους τρομοκράτες του “Black Lives Matter” κι ο Αντετοκούνμπο που κατηγορεί τώρα την Ελλάδα, εμμέσως πλην ΣΑΦΩΣ, για «ρατσισμό» ενώ δεν το έλεγε αυτό πριν!!!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε πάνελ με τον Ομπάμα που…ΖΗΜΙΩΣΕ τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος!

Ραχήλ Μακρή για Αντετοκούνμπο: «Πάρε τον π@υλο και πίσω την ελληνική ιθαγένεια»



Διαβάζουμε τώρα τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ από το Πρώτο Θέμα για αυτό το θέμα…


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφτηκε τη Λιόν για να παρακολουθήσει τον αδελφό του Κώστα φορώντας ένα μπλουζάκι με μηνύματα κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, της ομοφοβίας και του σεξισμού…

Ένα ξεχωριστό τρόπο βρήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να στείλει πολλαπλά μηνύματα κατά του ρατσισμού, της ομοφοβίας και της ξενοφοβίας.

Ο σταρ του NBA βρέθηκε στις court seats του Astroballe για να δει τον αδελφό του Κώστα να αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα μπάσκετ και τράβηξε τα βλέμματα όχι μόνο επειδή είναι ο Γιάννης αλλά για το μπλουζάκι που φορούσε.

«Μηδενική ανοχή στον ρατσισμό, στο σεξισμό, στις διακρίσεις σε άτομα με ειδικές ανάγκες, στην ομοφοβία, στην τρανσφοβία, στη ξενοφοβία ή κάθε μορφή διάκρισης», έγραφε χαρακτηριστικά το μπλουζάκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο πίσω μέρος.



γιαννησ

Ο Γιάννης εκτός από σπουδαίος μπασκετμπολίστας είναι και μεγάλος άνθρωπος και το δείχνει όχι μόνο με λόγια αλλά με πράξεις.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr