Home Greek News Ερντογάν: Για εμένα δεν υπάρχει Μητσοτάκης! Γιατί άραγε;

Ερντογάν: Για εμένα δεν υπάρχει Μητσοτάκης! Γιατί άραγε;

by _
0 comment 91 views

Ερντογάν: Για εμένα δεν υπάρχει Μητσοτάκης! Γιατί άραγε;


Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Θεωρήθηκε ως πολύ αυστηρό το μήνυμα που απέστειλε προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ. Τ. Ερντογάν, λίγο μετά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ!

«Φέτος, είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε το Συμβούλιο Στρατηγικής Συνεργασίας. Πλέον για εμένα δεν υπάρχει Μητσοτάκης. Πλέον δεν δέχομαι με τίποτε να κάνω μια τέτοια συνάντηση μαζί του, διότι εμείς πορευόμαστε με έντιμους πολιτικούς, που κρατάνε την υπόσχεσή τους. Τα παραπέρα ας τα σκεφτεί ο Μητσοτάκης. Ας συναντηθεί με όποιον θέλει και ας κάνει βάσεις με όποιους θέλει. Και δεν πιστεύω πως η Αμερική θα αποφασίσει σύμφωνα με αυτά που είπε ο Μητσοτάκης»!

Τα παραπάνω μεταξύ άλλων διεμήνυσε ο Ερντογάν στον Μητσοτάκη!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! > https://egerssi.gr/%ce%b5%cf%81%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ac%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr