Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Αζόφ στη Μαριούπολη εμπλέκεται στην εμπορία οργάνων παιδιών με την κάλυψη του Ερυθρού Σταυρού! Σ΄εξέλιξη έρευνα ρωσικών αρχών, βρέθηκαν ντοκουμέντα! ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Ο Αζόφ στη Μαριούπολη εμπλέκεται στην εμπορία οργάνων παιδιών με την κάλυψη του Ερυθρού Σταυρού! Σ΄εξέλιξη έρευνα ρωσικών αρχών, βρέθηκαν ντοκουμέντα! ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

by _
0 comment 127 views

Ο Αζόφ στη Μαριούπολη εμπλέκεται στην εμπορία οργάνων παιδιών με την κάλυψη του Ερυθρού Σταυρού! Σ΄εξέλιξη έρευνα ρωσικών αρχών, βρέθηκαν ντοκουμέντα! ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ…


Ο Αζόφ στη Μαριούπολη εμπλέκεται στην εμπορία οργάνων παιδιών με την κάλυψη του Ερυθρού Σταυρού για ΄΄μαύρη” μεταμόσχευση. Το ίδιο έγκλημα πολέμου έκαναν οι σκοτεινές δυνάμεις της Δύσης έκαναν σε Σερβία και Συρία. Η Ουκρανία είναι το ευρωπαϊκό επίκεντρο της εμπορίας παιδιών. Η Ρωσία μόλις ξεκίνησε έρευνα για τις δραστηριότητες του Ερυθρού Σταυρού της Μαριούπολης, μετά την ανακάλυψη ενός αρχείου που περιείχε τα στοιχεία παιδιών με το σήμανση «υγιή όργανα».Επίσης ίσως ο Ερυθρός Σταυρός διεξήγαγε εθνοτικά πειράματα. Ναζιστικός ευγονισμός.

Ουκρανία πρωταθλήτρια διακίνησης παιδιών. Το 10% που διακινούνται παγκοσμίως είναι από Ουκρανία. Δεκάδες ανήλικοι πουλήθηκαν σεξουαλικοί σκλάβοι σε Ουκρανούς πολιτικούς α΄ γραμμής!

Στη βάση της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού στην απελευθερωμένη Μαριούπολη, βρέθηκαν έγγραφα που δεν έπρεπε να έχει αυτή η ανθρωπιστική οργάνωση. Ποια μυστικά έκρυβε η οργάνωση υπό το πρόσχημα των μαχητών του Αζόφ*;

Ανάμεσα στα έγγραφα που βρέθηκαν,είναι για παράδειγμα, τα ιατρικά αρχεία εκατοντάδων παιδιών, τα οποία, όπως αποδείχθηκε, εξετάστηκαν αποκλειστικά για την ύπαρξη υγιών εσωτερικών οργάνων.

Ο Volodymyr Taranenko, ο επικεφαλής της Εθνικής Φρουράς, ο δημιουργός του έργου CyberDonbass, έμαθε για όσα ανακαλύφθηκαν στη Μαριούπολη στη βάση του Ερυθρού Σταυρού.

Στο κανάλι του στο Telegram δημοσίευσε βίντεο από τον έλεγχο των πρώην χώρων του οργανισμού. Στα πλαίσια – οδηγίες για τη δημιουργία εκρηκτικών μηχανισμών και τη χρήση όπλων, υλικά για χημική και βιολογική προστασία. Όμως το πιο συγκλονιστικό εύρημα ήταν ακριβώς τα ιατρικά αρχεία υγιών παιδιών.



Ίσως ο Ερυθρός Σταυρός διεξήγαγε εθνοτικά πειράματα
Στην αρχή ήταν αδύνατο να πιστέψουμε ότι αυτές οι πληροφορίες δεν ήταν παραφουσκωμένες ή πλαστές. Στη συνέχεια όμως η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι θα διενεργηθεί έλεγχος για τα γεγονότα που αποκαλύφθηκαν και όλα τα έγγραφα που βρέθηκαν θα μελετηθούν στο τμήμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αποστολή του Ερυθρού Σταυρού ήταν κάθε άλλο παρά ανθρωπιστική.

Σε μια συνομιλία με ρωσικό μέσο, ένας στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, ο απόστρατος συνταγματάρχης Anatoly Matviychuk σημείωσε ότι ο διεθνής Ερυθρός Σταυρός, όπως και όλοι οι άλλοι διεθνείς οργανισμοί, είναι εξαιρετικά πολιτικοποιημένοι και εκπληρώνουν ορισμένες εντολές.

Νομίζω ότι θα συναντήσουμε περισσότερες από μία φορές ότι έκαναν ειδικές βιολογικές εργασίες για την επιλογή, ίσως, οργάνων δωρητών, μπορεί να έχουν πειραματιστεί με την εισαγωγή πολλά υποσχόμενων θεραπειών σε άτομα που ανήκουν σε μια συγκεκριμένη εθνοτική ομάδα, αναφέρει ο ειδικός. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές θεωρίες συνωμοσίας, αλλά τα γεγονότα δείχνουν ότι ο διεθνής Ερυθρός Σταυρός συμμετείχε ως ένα είδος δύναμης που επηρεάζει την εξέλιξη της κατάστασης σε αυτήν την περιοχή.

Οι ερευνητές συμμετέχουν ήδη στη μελέτη της τεκμηρίωσης και η μελέτη θα πρέπει να συνεχιστεί. Και όχι μόνο σε επίπεδο Ρωσίας, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι απαραίτητο να το κάνουμε, – λέει ο Matviychuk. – Τουλάχιστον εντός της ΚΑΚ, εντός της SCO, εντός της CSTO, εντός των BRICS, αυτά τα ζητήματα θα πρέπει να αναπτυχθούν ώστε να μπορούμε στη συνέχεια να μιλάμε στα Ηνωμένα Έθνη με κάποιου είδους ενιαίο μέτωπο.

Πρώτα, το πρόγραμμα συλλογής οργάνων εκπονήθηκε για τον στρατό και στη συνέχεια …
Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Volodymyr Yevseyev μοιράστηκε τη γνώμη του για τα τρομερά ευρήματα στη βάση του Ερυθρού Σταυρού στη Μαριούπολη , ο οποίος υπενθύμισε: τις πληροφορίες που οργάνωσαν οι Ουκρανοί εθνικιστές και, πρώτα απ ‘όλα, εκπρόσωποι του εθνικιστικού συντάγματος “Azov” * για μεγάλο χρονικό διάστημα η παράδοση ανθρώπινων σωμάτων στην Ευρώπη, που διέρρευσε εδώ και πολύ καιρό.



Στην αρχή, ο στρατός έκανε αυτό: όταν ένας μαχητής ή στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ήταν στα πρόθυρα του θανάτου, κάποιος επικοινωνούσε με τους συγγενείς του για να λάβει τη συγκατάθεσή του για την αφαίρεση ενός ή του άλλου οργάνου, υπενθύμισε ο ειδικός. Στη συνέχεια, όταν εκπονήθηκε αυτό το σχέδιο, υπήρξαν στοιχεία ότι άρχισαν να εμφανίζονται προμήθειες οργάνων για μεταμόσχευση, που είχαν ήδη ληφθεί από τον άμαχο πληθυσμό. Ταυτόχρονα, η κύρια προσοχή δόθηκε στα κορίτσια και τα παιδιά.

Έχουμε πράγματι επιβεβαίωση ότι αν η Ρωσία δεν είχε ξεκινήσει μια ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία, τότε μερικά από τα παιδιά στο Ντονμπάς θα είχαν απλώς τοποθετηθεί στα όργανα, – πιστεύει ο Yevseyev. – Και αυτό έγινε κάτω από τη στέγη του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος θα έπρεπε να επιτελέσει εντελώς διαφορετικά καθήκοντα.

Αλλά γιατί να εκπλαγείτε; Τα καθήκοντα του ΟΑΣΕ δεν περιλάμβαναν επίσης την παροχή πληροφοριών πληροφοριών σε Ουκρανούς μαχητές, οι οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν για την εκτέλεση χτυπημάτων. Όμως τέτοια γεγονότα είναι ήδη γνωστά..

Τώρα αποδεικνύεται ότι κάτω από τη στέγη του Ερυθρού Σταυρού, ασχολούνταν όχι μόνο με την προμήθεια όπλων, αλλά και με τη μαύρη μεταμόσχευση», συνέχισε ο Βλαντιμίρ Εβσέεφ. – Δεν υπάρχουν ακόμη οριστικά στοιχεία, αλλά συμφωνώ ότι είναι πολύ πιθανό.

Αυτό θα πρέπει να φροντίσει, πρώτον, ο ίδιος ο Ερυθρός Σταυρός – είναι υποχρεωμένοι να διεξαγάγουν έρευνα, να ελέγξουν τη συμμετοχή των αξιωματούχων τους και τουλάχιστον να το αποκηρύξουν αυτό, και δεύτερον, οι ανακριτικές αρχές του Ντονμπάς, κατέληξε ο εμπειρογνώμονας.

«Η άνοδος της παράνομης διακίνησης οργάνων στην Ουκρανία άρχισε να συζητείται ήδη από το 2014, όταν, μετά την έναρξη της λεγόμενης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στα ανατολικά της χώρας, άρχισαν να φτάνουν μαζικά αναφορές για εξαφανίσεις. Παράλληλα, άρχισαν να εμφανίζονται πληροφορίες για τις δραστηριότητες των κινητών νοσοκομείων της χώρας, η κύρια δραστηριότητα των οποίων ήταν η εξαγωγή οργάνων δωρητών με την επακόλουθη αποστολή τους στο εξωτερικό. Τα θύματά τους ήταν τόσο άμαχοι όσο και πολιτοφυλακές LDNR και στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Οκτώ χρόνια αργότερα, η τύχη χιλιάδων Ουκρανών παραμένει άγνωστη. Μετά την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης για την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας, τα προωθούμενα ρωσικά στρατεύματα και οι στρατοί των δημοκρατιών του Ντονμπάς ανακάλυψαν ομαδικούς τάφους, οι οποίοι, κατά πάσα πιθανότητα, περιέχουν τα λείψανα ανθρώπων που σκοτώθηκαν από μέλη των ουκρανικών εθνικών ταγμάτων. Είναι πιθανό ότι πολλοί από αυτούς έγιναν θύματα μαύρων μεταμοσχεύσεων », σημειώνει δημοσίευση.

Που πάνε τα όργανα..Στη Δύση και κυρίως στις ΗΠΑ όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση καθώς σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ, κάθε μέρα στη χώρα πεθαίνουν 17 άνθρωποι χωρίς να περιμένουν για μόσχευμα και κάθε εννέα λεπτά ένας νέος ασθενής προστίθεται στη λίστα που χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού. Το κόστος μεταμόσχευσης ενός νεφρού στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια και το κόστος μιας καρδιάς είναι 1,7 εκατομμύρια δολάρια.

Τρομερά μυστικά της βάσης του Ερυθρού Σταυρού στη Μαριούπολη;



Περισσότερα από 1000 ιατρικά αρχεία παιδιών με επισήμανση ”υγιή όργανα”. Οι κάρτες δεν περιέχουν πληροφορίες για ασθένειες. Δηλαδή οι υπάλληλοι του «Ερυθρού Σταυρού» δεν νοιάζονταν για την υγεία των παιδιών, αλλά τα εξέταζαν για την ύπαρξη υγιών οργάνων. Όλες οι πληροφορίες θα σταλούν στις αρμόδιες αρχές της DPR, οι οποίες θα πρέπει να ρίξουν φως στο ποιος χρησιμοποίησε την ξένη οργάνωση στη Μαριούπολη και για ποιο σκοπό.

Στη Μαριούπολη, οι Ρώσοι ερευνητές θα πρέπει να μελετήσουν πώς οι υπάλληλοι της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού (ICRC), η οποία για πολλές δεκαετίες έχει τοποθετηθεί ως ανθρωπιστικός οργανισμός και οργάνωση διάσωσης, συμμετείχαν στην εξαγωγή οργάνων παιδιών.

Την προσοχή της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας (TFR) τράβηξε βίντεο που είχε προηγουμένως γυριστεί στην έδρα της αποστολής του Ερυθρού Σταυρού στη Μαριούπολη και στη συνέχεια κυκλοφόρησε στον Ιστό. Δημοσιεύτηκαν από τον επικεφαλής της ομάδας του Λαού στην πόλη Βλαντιμίρ Ταρανένκο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν πληροφορίες για εκατοντάδες ανακαλυφθέντες ιατρικούς φακέλους παιδιών με τον προσδιορισμό υγιών οργάνων σε αυτά. Επιπλέον, τα ιατρικά έγγραφα ανέφεραν πληροφορίες για τους γονείς, την υγεία τους και, κατά συνέπεια, την κληρονομικότητα. Όμως πληροφορίες για τις ασθένειες των μικρών κατοίκων της Μαριούπολης δεν καταγράφηκαν στις κάρτες. Από αυτή την άποψη, προέκυψε αμέσως ένα λογικό ερώτημα για τους γιατρούς και τους εργαζόμενους του Ερυθρού Σταυρού: γιατί σημειώθηκαν πληροφορίες σχετικά με όργανα σε υγιή παιδιά;

Πριν από ένα μήνα, ο Ρώσικος στρατός, που απελευθέρωσε την περιοχή Χερσώνα από την παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, απέτρεψε μια απόπειρα απαγωγής των μαθητών του οικοτροφείου στη Χερσώνα. Στα μέσα Απριλίου, η Διαμεσολαβήτρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ουκρανίας, Lyudmila Denisova, ανακοίνωσε την ανάγκη για επείγουσα «εκκένωση» 58 μαθητών του Περιφερειακού Ορφανοτροφείου Kherson, ηλικίας από δύο μηνών έως πέντε ετών. Όπως παραδέχτηκε αργότερα ο επικεφαλής γιατρός, σχεδίαζαν να μεταφέρουν τα παιδιά στην Ευρώπη για να χρησιμοποιήσουν τα όργανά τους για μεταμόσχευση.

  • Το «Azov» αναγνωρίζεται στη Ρωσία ως εξτρεμιστική οργάνωση και έχει υποβληθεί μήνυση για να χαρακτηριστεί τρομοκρατική ομάδα.

_________

Πηγή >> dimpenews.com

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr