Home ΗΠΑ ΔΕΙΤΕ πως ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με όλους αυτούς τους ΨΕΥΤΟ-πυροβολισμούς στις ΗΠΑ! Υπάρχουν δύο (2) μπαμπάδες του…ΙΔΟΥ «νεκρού» κοριτσιού!!!

ΔΕΙΤΕ πως ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με όλους αυτούς τους ΨΕΥΤΟ-πυροβολισμούς στις ΗΠΑ! Υπάρχουν δύο (2) μπαμπάδες του…ΙΔΟΥ «νεκρού» κοριτσιού!!!

by _
0 comment 106 views

ΔΕΙΤΕ πως ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με όλους αυτούς τους ΨΕΥΤΟ-πυροβολισμούς στις ΗΠΑ!!! Υπάρχουν δύο (2) μπαμπάδες του ίδιου «νεκρού» κοριτσιού!!!

Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο Ιδού η «σύνδεση» μεταξύ του ΨΕΥΤΙΚΟΥ και ΣΤΗΜΕΝΟΥ «πυροβολισμού» στο Τέξας με την…ΕΛΛΑΔΑ για να δείτε πως ακόμη και την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ την έχουν εμπλέξει σε αυτήν την…ΑΠΑΤΗ!!!

Τα ειδησεογραφικά κανάλια NBC και CNN πήραν συνεντεύξεις από δύο διαφορετικούς “πατέρες”–ηθοποιούς κρίσης του…ΙΔΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ στο Uvalde του Τέξας!!

Ο δεύτερος πατέρας είναι ένας ξεκάθαρα κακός ηθοποιός.

Ελέγξτε μόνοι σας!!

Όλα αυτά είναι απόδειξη ενός ακόμη …ΨΕΥΤΙΚΟΥ πυροβολισμού που χρησιμεύει ως δικαιολογία/πρόσχημα για την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να αφαιρέσει τα δικαιώματα των Αμβεικανών να φέρουν όπλα διότι ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι ένας οπλισμένος αμερικανός λαός ΔΕΝ κάμπτεται εύκολα και είναι και «επικίνδυνος» για αυτούς και τα δόλια σχέδιά τους για την…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!! ΓΙ᾽ΑΥΤΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΚΑ» ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο!!!….

___________

SOURCE >> https://www.ournewearthnews.com/2022/05/30/nbc-cnn-interview-two-different-crisis-actor-fathers-of-the-same-girl-in-uvalde-texas-second-father-is-clearly-a-bad-actor-check-for-yourself/?fbclid=IwAR2KJn8LNsYoER7Q8GZtnqSA3pFeeB-aH1btY5n-7EIEJ17kylTiTCOSpvc

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr