Home ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ – «Ευνουχίστηκε» το Τάγμα Αζόφ στην Ουκρανία. Φορά πλέον τα διακριτικά των…ΛΑΟΤΚΙ αφού πέταξε τα νεοναζιστικά διακριτικά του Αζόφ ο ουκρανικός στρατός!!! 

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ – «Ευνουχίστηκε» το Τάγμα Αζόφ στην Ουκρανία. Φορά πλέον τα διακριτικά των…ΛΑΟΤΚΙ αφού πέταξε τα νεοναζιστικά διακριτικά του Αζόφ ο ουκρανικός στρατός!!! 

by _
0 comment 138 views

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ – «Ευνουχίστηκε» το Τάγμα Αζόφ στην  Ουκρανία 

Φορά πλέον τα διακριτικά των…ΛΑΟΤΚΙ αφού πέταξε πρώτα τα νεοναζιστικά διακριτικά του Τάγματος Αζόφ ο ουκρανικός στρατός!!! 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ του αγώνα τους κατά των Ρώσων τα… «δικαιώματα LGBT+»….!!! ΑΧΑΧΑΧΑ!!!


Μόλις μία ημέρα αφότου το νεοναζιστικό τάγμα Azov της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι θα βγάλει τα διακριτικά του wolfsangel από τα σήματά τους, τα δυτικά ΜΜΕ άρχισαν να διαφημίζουν ένα διακριτικό ενος “μονόκερους LGBTQ (ΛΑΟΤΚΙ)” που τώρα φέρουν οι “στρατιώτες LGBTQ” της Ουκρανίας καθώς “κατευθύνονται για πόλεμο”. ”

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των δυτικών μαζικών μέσων ενημέρωσης, οι νεοναζί της Ουκρανίας έβγαλαν τον “άγγελο του λύκου” (wolfsangel) από τα διακριτικά τους επειδή τα «εκμεταλλευόταν η ρωσική προπαγάνδα». (Ναι, σωστά διαβάσατε. Επειδή το εκμεταλλευόταν η Ρωσία, όχι επειδή ήταν σύμβολο των διεστραμμένων ναζιστικών ιδεολογιών τους.)

Όλα αυτά εγείρουν το ερώτημα, ήταν το πακέτο βοήθειας των 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων του καθεστώτος της Ουάσινγκτον εξαρτώμενο από τη μετονομασία του ουκρανικού νεοναζιστικού στρατού υπό την ηγεσία του Τάγματος σε πολεμιστές…LGBTQ;;;

Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος για πρώτη φορά, ο επικεφαλής της βρετανικής MI6 Ρίτσαρντ Μουρ είπε ότι η μάχη στον πυρήνα της ήταν ένας αγώνας για «δικαιώματα LGBT+».

Ο Πατριάρχης Κύριλλος, ο πνευματικός ηγέτης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, απάντησε δηλώνοντας ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν μια μάχη ενάντια στην άθεη διεθνή Νέα Παγκόσμια Τάξη που χρησιμοποιεί τις «παρελάσεις των ομοφυλοφίλων» ως δοκιμές αγνότητας.

______

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/ukrainian-military-unveils-unicorn-lgbtq-badge-after-dropping-azovs-neo-nazi-insignia/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr