Home ΚΟΣΜΟΣ «ΒΟΜΒΕΣ» από Ιρλανδή οικονομολόγο! «Θέλουν να ΒΑΛΟΥΝ τσιπάκι σε ΟΛΟΥΣ, να εξαλείψουν ΟΠΟΙΑΔHΠΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ», vid

«ΒΟΜΒΕΣ» από Ιρλανδή οικονομολόγο! «Θέλουν να ΒΑΛΟΥΝ τσιπάκι σε ΟΛΟΥΣ, να εξαλείψουν ΟΠΟΙΑΔHΠΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ», vid

by _
0 comment 156 views

«ΒΟΜΒΕΣ» από Ιρλανδή οικονομολόγο! «Θέλουν να ΒΑΛΟΥΝ τσιπάκι σε ΟΛΟΥΣ, να εξαλείψουν ΟΠΟΙΑΔHΠΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ», vid


Ένα βίντεο που ίσως έχετε δει αλλά αξίζει να ξαναδείτε…

Οργάνωσαν πανδημία, προκάλεσαν ενεργειακή κρίση, προκάλεσαν πόλεμο στην Ουκρανία, τώρα φέρνουν νέες πανδημίες και τελικά χούντα!

Τσιπάκια, ψηφιακό χρήμα, διαδίκτυο πραγμάτων καταστροφή επιχειρήσεων, κοινόβια ανθρώπων, τεχνητή νοημοσύνη να αντικαθιστά τον άνθρωπο, αποκλεισμός ανθρώπων από την κοινωνία αν δεν πάρουν αυτά που λέει το Κράτος!

«Θέλουν να εξαλείψουν οποιαδήποτε ανεξαρτησία. Θέλουν να βάλουν τσιπάκι σε όλους», κραυγάζει ήδη από το 2021 η Melissa Ciummei μια Βορειοιρλανδή οικονομική αναλύτρια – επενδύτρια, η οποία εξήγησε τότε την άλλη οπτική και εκδοχή όσων ζούμε!

Αυτά για τα οποία ΦΩΝΑΖΕ ο Λιακόπουλος για 20 και πλέον χρόνια και τώρα ακούγονται σε κάθε χώρα από διάφορους αναλυτές, οικονομολόγους κοκ.

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο:



 

ΠΗΓΗ >> https://www.el.gr/nea-taxh/vomves-apo-irlandi-oikonomologo-th/?fbclid=IwAR1zp9K17ALDDgFwRvtK4fyHRdwphZvVnrVVZoVeoguEOZDJ3e-xbAQm7mI

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr